Отговори
# 300
Честно казано, героят му е станал толкова гаден, че дори актьорската игра на Мурат не предизвиква вече предишните чувства.
Вече не вярвам в любовта му към Сейран. Мисля, че има чувства към Пелин. Никой нормален или дори ненормален мъж не би бил толкова истеричен заради брака на любовницата си с дете. И как в този изблик пак излъга за причината за това му състояние, било зради дядо му. Той просто полудява при мисълта, че ще има  друг мъж до Пело.
Днес за първи път исках Сейран да напусне Ферит. Той дори вече не иска дете от Сейран. "Много те обичам" са фалшиви думи. Както каза след халвета кажи "обичам" и бягай. Сълзите на рибата имат голяма притегателна сила при Ферит.
Сценаристите не харесват Сейран и я принизиха до пълна глупачка. Просто в този епизод главна беше хлебарката и ще остане до края на сериала. Няма отърваване от тази безлична особа.

# 301
Аз не знам как ще продължат, ако решат сценаристите, де, Сейран и Ферит след толкова лъжи. Не знам, не разбирам как ще може да му има доверие от тук нататък или как ще си върне доверието той. Вярно сериал, ама на мен ще ми е супер недостоверно. Други са ми възприятията по темата с лъжата.

Чувството към оная е собственост, не е любов и там.

# 302
  • София
Аз пък не мога да повярвам, че те си вярват, че ако не изгонят буче хората ще продължат да гледат. В туитър вече дори не им се коментира, а тези дето все още коментират са потресени. Молят се да паднат рейтингите,  но Ермулах ги излъга всички да гледат. Дори в ютуб отдавна не беше имало толкова много хора.
Сега за капак Мерт и Афра отнасят хейта заради тагванията на буче.

# 303
Нещо много жестоко се гаврят с нас публиката. Този сериал гърмеше първи сезон, очайвахме се от побоите и викането ,а гледайте сега какво стана. Те толкова излязоха извън рамките,и нещо стана през това лято,рязко нещо стана. Хванаха Афра и Мерт в Бодрум и всичко беше до там. Сторита няма,коментари няма. Няма го онова напрежение преди всеки епизод. Още по-зле ще е ако сериала сега върви в полза на Буче. Наистина ли мразят Афра,къв този Онур бе хора. Сега се замисли над този сериал,аз турски сериал не съм гледала от много години,едно време като бях малка с баба гледахме старите класики  Хиляда  и една нощ, Мелодията на сърцето, забранения плод, Пепел от рози ,последната съвременна спънка където гледах май беше с Йозджан Денис и Приятели дна друга там ,дори не помня как се казваше,разправяше се за една сурогатна майка .  Та на този сериал с Афра и Мерт попаднах много случайно. Много беше гръмнал Фейсбука покрай него,в тик ток като вляза само този сериал. И почнах да го гледам,а Афра ми е позната от Фазилет и нейните дъщери,който чат пат преди училище зяпах някоя сцена😂.  Та на думата,този сериал имам чувството че просто трябва да го докарат до финала от нямай и къде, щото има нещо налято и затова. Афра и Мерт изчезнаха разко от кадър. Това не е yalı çapkını  това е Буче Караман ,вие в ред ли сте от ОГМ. Мале та ние им написахме такъв сценарий. Много ще падат ,жалко че публиката харесва парализирани актьори като тая хлебарка ,пълна подигравка с главните. Сега Мерт ще яде хейта,не аз не мога. А този сериал ми е като някакъв наркотик. Аз така в сериал не съм се влюбвала 😂. Къде е истинската история,Гюлсерен къде си къзъм. Да и за съжаление аз съм на 99,8% сигурна че този сериал ще завърши трагично. Много ме е яд , много. Няма никога да стигнат отново онзи висок рейтинг от 15 епизод,ама никога ,дори дано затънат.

# 304
Момичета не мога да ви настигна ,супер сте Simple Smile
А аз очаквах да има стрелба ,да се лее кръв и  до края си изчаках чинно ,ноооооо останах жестоко излъгана  Simple Smile
Ферит ,ааааах Ферит  какви ги свърши бе момче Angry Така яко се издъни ,че не знам как изобщо ще се оправи,как и с какви очи ще иска прошка и дали изобщо  заслужава да я получи тази прошка от Сейран .От предишната серия  Феро бей си знае колко му е зле положението и затова все пререваваше и се мърсолевеше пред Сейран обаче така и не намери смелост да си признае .Последната му хубава възможност от многото такива беше като бяха в стаята със Сейран и той ревеше на земята .Ей тогава трябваше да каже ,а не да мрънка ,че се тревожел за дядо си Angry
Миличката Сейран толкова щастлива му казва ,че е готова да си имат дете ,той не може нищо да каже ,щото знае кви ги е свършил и вече бебето се пече на бавен огън ама  в друга фурна Angry
Нюкет обаче голяма мръсница и манипулаторка излезе ей .Само не  разбрах двете със Зерин ли го измислиха тоя план ,защото Зерин доста ехидничко се засмя като приключиха разговора или Нюкет си доразви сама плана и се възползва от ситуацията хем да спре сватбата хем да създаде скандал и да изложи Корхан пред всички. Thinking
Кязъм и той си играе играта.Не скочи веднага на Ферит да му търси сметка ,а реши да изчака да мине сватбата и така в крайна сметка  пак ще си има  зет като мед от Корхан и ще си остане в имението.За него какво е значението Ферит ли е Кая ли важното е неговото положение да не се промени  Thinking
За Пелин си мислех ,че по голямо дъно не може да стигне ,нооооооо тя  отново ме опроверга и достигна нови нива на дъното ако кога така да се изразя.Как няма никаква гордост ,самоуважение и срам това момиче бе ?Ферит право  в очите и казва ,че няма да се разведе и ,че ще се грижи за нея и детето но толкова ,казва и ,че ще я прати в Париж ,а тя моля ви се продължава да циври ,да се прави на жертва и да му вменява вина  Angry Ако толкова много тая мръсница я беше грижа за Ферит щеше да каже ,че е бременна мнооого по-рано ,а не чак като е невъзможно да се направи аборт,щеше да застане като човек зад решенията си ,да се държи достойно и да си гледа сама детето пък Ферит както иска така да постъпва.Но нееее тя пак трябваше да направи интрига ,пак за пореден път искаше да пробва да го разведе и после Ферит като и вика ,че единствената и цел била да го радели със Сейран тя се прави на обидена. Angry И на всичкото отгоре Нюкет като и вика тичай Пелин ,че Ферит го убиват нашия боклук хукна барабар с корема си да го спасява.Бреее ,че е жертвоготовна бе  Ферит се хваща и страда заради тая и кара и Сейран да страда . Angry
И само на края да попитам Халис и Хатуч май май взеха да се свалят а Simple Smile  Thinking Ееееее пак Кязъм ага  ще намаже,важно е да има някое момиче Шанлъ в дома на Корхан-сега Сейран ли ще е ,Суна ли ще е ,Хатуч ли ще е какво значение има ,важното е Кязъм да може да си върти броеницата и да пие кафе  ,а пред него да е Босфора другото са бели кахъри. Simple Smile
И за финал ще сложа нещо което май ,май в скоро време няма пак да видим.

# 305
Albena, то тук не става въпрос дори за рейтинг. Хората в частност аз искам последователност в мислите и действията на героите. Тук такава няма. Всичко се върти само около тъпия рейтинг и възможноста овчи поглед да е повече време в ефир.

Кой беше казал за финалната песен? Това е най- най- сърцераздирателният клип към песен който съм гледала, а текста ее. .......

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 01:10 от Ela1

# 306
  • София
Ей затова не искам да гледам серии онлайн(хем не я гледах цялата), напишат едни глупости и аз кукувам цяла нощ от нерви Joy

Троловете са се активирали в туитър, афрам е тренд основно от профили, които съм блокирала, тези са луди Joy

Мерт изяде най-големия хейт тази вечер, наравно със серията. Пак заради тъпото б... цялата работа.

# 307
Смущаващи са думите на рибата, когато Сейран намери Ферит през нощта до къщата на Султан с Аби:
"- Този път няма да ми отнемеш надеждата толкова лесно, Ферит".
При положение, че има религиозен брак вече, не ми се мисли как ще го върже Ферит. А той вече съвсем се заплете в тази история.

# 308
Добро утро момичета! Аз се кефя на чичото, Трябва някой да постави на място Ферит. Даже много го бави, трябваше да ги гръмне и да се свършва! На него не му пука, щом е надула корема трябва да си понесе последиците, ама как я омъжи... умрях от смях от тъпите й физиономии. Сега дедето ако умре, да го остави без пари и да видим какво ще прави.Ще има същата многострадална физиономия като онова (вече не искам да обиждам рибите) 😂
Хайде момиче! Тръгвай си вече!!! Не си струва!!!

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 07:29 от Zvezdichka77

# 309
Демек Буче е главната... то всички събития покрай нея се въртят..
Аз вече започвам да си мисля, че Ферит ще се самоубие накрая...
Финала на епизода за мен беше много състрадателен... искренно съчуствах на Сейран и нейното разбито сърце..
Вече искам наистина да си устрои живота далеч от имението и Ферит и да остави рибата на спокойствие да се настани в имението ...
То накрая Афра изигра брилянтно сцената а тъпата Буче седи с кравешкия поглед и гледа...
Та даже се приближи по-близо Сейран да и види корема, че от черното дето беше облякла  не си личеше много...
Аз съм в пълен потрес от това което се случва в сериала...
Мерт играе страхотно всяка сцена... ама може ли да му пишат такива тъпи сценарии и реплики....
Фериттт ахххх Феритттт... сега никой не може да ти помогне...
А Пелин ме плаши с нейното обсебване към Ферит...
Какво очаква тя??? На какво се надява...да направи кравешкия поглед 1,2 сълзи и Ферит направо се разтапя..
А Сейран колко насилие е понесла..колко страдание и той за капак и натресе бременна Пелин че и скрита в постройката на Султан...
Нямам думи вече..
Ферит има някакво заболяване явно.. но не знам какво точно...

# 310
Сейран получи не един куршум, а цял пълнител. Хареса ми препратката към финала на сезон 1. Сейран извървя пътя си към Ферит до край-
 избра да му се довери, наистина поиска да имат дете. И тогава...Бингооо! "Пълнена" риба за вечеря 😡 Ах, Ферит,  ах...... Толкова ти вярвах и те защитавах... Знам, че изпитваше ужас от това какво ще направи Сейран, но трябваше да кажеш сам. Кризата не вярвам, че беше за Пелин. Според мен беше заради бебето и от безизходица. Но как сега ще излекуваш раните на това момиче... Как 😢🤕 Не знам какво и кой ще намериш в края на този път, Ферит... Не знам... Сейран сега е в белия ъгъл, а Ферит в черния... Първи рунд започва и ще гледам със свито сърце... В края на пътя трябва да бъдат СейФер ❤️❤️❤️

"Пътят е дълъг, нека ти си в неговия край..."
(Бурята в мен)

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 08:34 от Dichkata

# 311
Здравейте отново, бях решила да не гледам тази боза, която стана сериала от няколко епизода, но ви чета редовно,  и ето ме пак. Забелязахте ли, че във финалната сцена Ферит и Пелката са в черно,  а Сейран в червено. Бялото от първия финал изчезна, тези двамата са от тъмната страна, а Сейран е в огъня. Ако има стрелба, както казват, ще е към някой в бяло, вероятно да е Кая. Както и да се развие сериала, съсипаха хубавия замисъл. Гледам от любопитство, какви още глупости ще измислят.

# 312
Рейтинга излезе. В тотала сме първи с 8.53

# 313
Ами честито да ни е! Още дълго ще гледаме тези глупости.
Най-лошото е, че не пишат това момиче като "лошата", а като жертва Head Band В този епизод й вкараха в устата реплики, че Ферит бил я сложил в една стая със Сейран и тя нищо не била казала! Жива да не бях! Сякаш не се катереше тя по дувара, за да влезе в стаята при младоженците Head Band
Ако някой е имал съмнения чие е бебето, вярвам, че в тази серия му се изясниха нещата. Бас бая го пишат като от Ферит, хамсията дори се закле в него Grinning

В тази сцена погледът на Ферит беше насочен към Пелин и бебето. Към се Сейран се обърна само за малко.
Ето такъв го пишат и ще го пишат нашия главен герой. Както казах снощи, честита да ни е новата главна актриса!

Добре, че е Таро, да пуска някоя снимчица с Афра, че Мерт се заигра с новата си партньорка.

# 314
  • Яко в Матрицата...
Тоталът пак не ни изненада… Гледа им се този триъгълник явно, какво да се прави.

Вчера гледах серията и за съжаление разбрах, че страшно съм изстинала към всичко. Нищо не може да ме развълнува, не поражда положителна емоция дори отличната игра на Афра и Мерт. Няма СейФер вече, няма го Ферит, не знам какво ще направят със Сейран, но няма да е нещо хубаво…

Еве, аз не виждам нещата като заигравка на Мерт с новата главна, а като опит да се покаже, че всичко зад кадър е наред. Проблемът беше и си остава сценарият.

Общи условия

Активация на акаунт