Отговори
# 285
Сега нарочно няма да пуснат фраг да ни "държат под напрежение" за 48 епизод до понеделник. Е дано пуснат де ,ама не ми се вярва

От Таро

# 286
  • София
Утре ще си вдигнат рейтинга заради фраговете, но другата седмица нямат шанс. Качвам един много точен коментар, преведен от турски

# 287
Че какво има да се бори Сейран. Ферит очаква дете. От друга.
Това неговото не е любов. На приказки, много я обича, да, ама делата друго показват. Жалко, че сме по на възраст и не вярваме на думи.

# 288
Аз няма да чакам с нетърпение фрага, толкова ми се размиха образите,  стана наистина като ежедневните или летните сериали от тази година. Кой знае пак какво ще кажат или пуснат за да зарибят хората. Мислех, че ще започнат друга линия с таткото, ама йок. Според мен човека си гледа певческата кариера и тук е само статист. Нищо... ама нищо ново, старите песни на нов глас

# 289
Ето така гледах епизода, и финала: 👇

OGM обожават да правят всички на глупаци, започвайки от героите си, та чак до публиката..😊😊  Не смятам да коментирам надълго епизода, смятам да бъда лаконична, общо взето стана всичко, което се надявах да не се случи! Разочарована съм. Толкова.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 00:46 от bellie_ellie

# 290
Ферит щял да избяга от имението хахахахахах
"Големият мъж"

# 291
Ех, сега на Кязъм му остана само Есме да пласира на някой Корхан и е топ🤣🤣🤣
На Халис не му се иска халва, а халвет...😂🤣😂

Ферит ще го удушаааа... Много ме ядоса днес... Отново безмозъчен 😡😤

# 292
А коя е песента от финала .. до колкото чувам Джем Адриан , но коя е песента?
Редактирам се , казва се Hukum.

# 293
Кирилова, с кой ще бяга? С оная ли? Какви други спойлери има? Може ли в скрит текст, че нямам време да ровя из Т и ИГ аз.

# 294
Ми за сега е това, което написах, че Ферит щял да избяга сам от страх и че ще се случи нещо..
Накрая Халис и Хатидже да се взимат и това е...

Аз по скоро гледах през цялото време като Суна....

# 295
  • София
Утре ще кача линкове на акаунтите с верни спойлери, че не ми е удобно от телефона. На който му се чете, да чете.

# 296
Утре ще кача линкове на акаунтите с верни спойлери, че не ми е удобно от телефона. На който му се чете, да чете.

Този се оказа верен дето казваше, че Кязъм щял да прекъсне Халис да каже на Сейран за рибата...
И че чичото ще се появи на сватбата
Все не ги запомням кои са верните акаунти...

# 297
Гледах едно откъсче в Youtube, само със Суна и Кая- друго и не мисля да гледам , доколкото разбирам ние епизода го обсъдихме някъде към сряда...
Та за Суна- нали казаха един добър ще стане лош, а един лош добър. Мисля, че Суна ще е лошият...тази малка гадинка , ще им разкаже играта на всички лелки ми се струва. Тихите води са най- дълбоки 🧐

# 298
  • София
Ами аз вече ги запомних, два от туитър и един от инстаграм. Сигурно има и други, но тези ги следвам и всичко им излезе вярно.
Явно докато не паднат рейтингите ще си гледаме тройката. По точно ще ги гледа който иска.
Те дори уж щяха да ни показват силната Сейран на края на серията. И за това излъгаха. Нищо от това, дето го написа Ермулах не беше вярно. Че и тръгнал да ни обяснява какво искал да каже автора. До там ли стигнахме, публиката е тъпа и не разбира, дай да й обясним.

Скрит текст:

Този спойлер от инстаграм, че Ферит излиза сам от имението сигурно е верен. Страхливец!

# 299
Аз си мисля, че може да споминат Халис вече. И на наследника каза, и с Хатидже си казаха.

Общи условия

Активация на акаунт