Отговори
# 270
  • Яко в Матрицата...
КайСун май няма да се бракуват.

# 271
Сега, който иска да излезе от сериала има възможност да бъде убит🤣🤣🤣

# 272
Дано гръмнат Пелин, щастието беше до тук мисля

# 273
  • Яко в Матрицата...
Пелин, кош 🤣🤣🤣

Сърцето ми е от камък, изобщо не ме развълнува този финал с тъпото изражение на 🐟

# 274
[оххх, ами смея се, не плача, е..... И сценаристите, от тъпо-по-тъпо

# 275
  • Яко в Матрицата...
По-индийско от индийски сериал 🤦

# 276
Аз си поревах да ви кажа .. поставих се на мястото на Сейран.Разбиха й мечтите , любовта в която вярва е почернена, обидата , това да са те правили на глупачка .. няма по-гадно нещо.Много ми е мъчно за Сейран , много!😔

# 277
Сетих се в 9 часа, че дават сериала 😂😂😂
Бях си пуснала филма на Къванч и Берен. Еми изгледах си го. Пуснах сега тъкмо за последната сцена 😂😂😂 дънотооо🤦
Ще има ли фрагмент?

# 278
Горката Сейрош...
Само за нея ми стана мъчно...
Те пък как са го измислили пред всички да се покаже и Сейран да я види... гениално.. тя за минутка забрави рибата че е бременна май... или нарочно го е направила... сега и се е паднало.. леле не мога с нейната убита физиономия...

# 279
Накрая и тримата осветени. Какво разправя Емрулах бей за това? Как да го разбираме? Какво искат да кажат?

# 280
Как само ни показаха  Ферит между двете Rolling Eyes  Сейран беше до леля си,милите с еднакви съдби. SadНяма да се отървем от скумрията Scream

# 281
  • София
Какво са си говорили Ферит и рибата, че много възмутени в туитър. Погребаха сериала там вече окончателно. Не става така....

# 282
Куршума който пое Ферит боли по-малко от куршума на Сейран...

# 283
Оная много го жегна като му каза, че искала той да е добре.

# 284
Само финала ми хареса. Крайно време беше да спрат да правят на глупачка  Сейран. Сега топката е в нейното поле. Надявам се да я отиграе правилно , а не  да тръгне да прощава и да се бори за този лъжец.
Дано Ферит и Пело да се оженят и да си получат своето -, да видим колко ще са щастливи.
Тая Нюкет я изкараха голяма схемаджийка заедно със Зерин. Но и те  ще си получат , каквото им се полага

Общи условия

Активация на акаунт