Отговори
# 255
Намериха момент сценаристите да слагат в устата на Сейран думи за дете, язък.
Според мен, заради Пелин се тръшка, да не ни вкарва в заблуждение Емрулах. Не го разбрах аз така.

# 256
  • Манчестър
Ермулах публикува разни такива

Мен ме загубиха, не трябваше да си го пускам. Ще чета книга и ще чакам да видя накрая какво е станало.
Като не е в паника за рибата защо отива да я измъква. Нямам думи....
Баш 👍

# 257
Тези за балами ли ни смятат, че се налага да ни обясняват какво е искала да каже сцената?
Баш заради Пелин получи кризата Ферит.
Да, има натрупване при Ферит, но хамсията е основна движеща сила в момента.
Не знам да си честитим ли вече новата главна актриса? Писаха многократно, че ще има Сейфер за заблуда на противника, но сериите ще се развиват чрез Пелин и Ферит. Това и виждам в тази серия отново.

# 258
Изобщо не ми е жал за Феро.  Малко му е . Та той се превърна в патологичен лъжец. Толкова много възможности имаше са каже истината. Дори не се радва да има дете от Сейран вече. Познайте тя как ще реагира , когато научи за Пелин и бебето. Жал ми е за Сейран. Започна да търси вината в себе си милата.  Видяхме и заради кого беше кризата му.  И не вярвам че това е само заради детето. Сега ще видим как посреднощ ще краде  омъжената вече Пелин. А Сейран си спинка сладко , сладко.
Поне Халис и Хатуч се признаха в любов  след 50 години и то защото Халис няма други кандидатки. Иначе Хатуч пак щеше да е в 9-та глуха.
Яд ме е , че си губя времето с тоя "шедьовър".

# 259
Дано финала на серията да е Сейран , която си тръгва!Ферит , повръща ми се от него!🤮

# 260
  • София
И аз не мога да повярвам, че спойлерите са верни, нямам думи. Всички гледат само, за да видят края. Леле как се ядосах, влизам да ги хейтя. Да ми блокират профила ако искат! Тъпаци!

# 261
Слагам една Афра от вчера, че да ми минат малко нервите

# 262
И аз преминах на четене.

# 263
Загубих 2 часа в гледане на нищо...
Можех да си оползотворя времето по по-хубав начин..
Според мен Ферит наистина е в безизходица и от нерешителност не знае как да се отърве от ситуацията...
И кои бяха тези с верните спойлери, че да знаем... 😄

# 264
  • Яко в Матрицата...
Аз пък гледам 🤣

# 265
Охх , хора не мога .. не в издържам Буче , мрънка , не говори .. емоции никакви , даже сълзи не може да изкара.Отврат е!
А Пелин .. няма никакво самоуважение.Да ти вика обичам жена си .. и ти пак , искам да живея с бащата на детето до 🤦🏼♀🤦🏼♀🤦🏼♀

# 266
Аз не разбирам критическата на Суна .. какво цели?

# 267
  • Яко в Матрицата...
Феро бей ще страда много, няма такъв кеф Joy Жалко, че и Сейран ще страда.  Естествено Суна няма да каже нищо. Или няма да успее…

# 268
Новият сериал не ми харесва, ще приема, че първа серия беше финала и т. н. Пак казвам, ако любовницата беше добра актриса щях да си го гледам като обикновен сериал, но тази не се издържа, просто е противна на цял свят.  Поне не виках линейка, нали щеше да е нещо уникално🤣🤣🤣🤣

# 269
Няма да успее да й каже Суна,но татко Кязъм вече знае, не ми се вярва че той ще мълчи. И наистина май спойлерите ще се окажат верни в момента Пелин я няма при чичо ,и ще се вдигне един бунт и ще е кървава и мътна

Общи условия

Активация на акаунт