Отговори
# 315
Ох, и тия зрители и те не са нормални 🤦🤦
Вместо да копаят дъното, рейтингът скочи. 🤦
Да изгледам епизода и ще направя коментар.
Щом се стигна до там в 21 ч да се сетя, че има епизод, значи вече са ми писнали. Дори не си го пуснах веднага. За последната сцена се включих 🤦😂
После прегледах някоя друга сцена и легнах. Няма да им гледам простотиите до посред нощ 😂
Сега пуснах все пак да изгледам.

# 316
  • София

Все пак АБ доста е паднало, там ми е надеждата. След тази серия, другата седмица единица надолу ще са втора и трета категория минимум.
Снимката на Мерт си беше ПР, но няма кой да го хареса този ПР. Аз даже си махнах лайка от снимките на Афра, не че има значение, много се ядосах с тези тагвания. Б... си трие лошите коментари в инстаграм Joy
Ермулах си е махнал обясненията какво иска да ни каже авторът, но аз имам скрийншот Joy

На този повечето спойлери са верни
https://twitter.com/Glcktengeliyrm

Другият профил в туитър, който дава верни спойлери е заключен, аз го следвам и го виждам. Като има нещо интересно го качвам.

Този е в инстаграм
https://www.instagram.com/ferit_korhan_ve_antep_fistigi/

За жалост пишат, че заради стабилните рейтинги ще продължат с глупостите. Но аз не разбирам, при положение, че в туитър повечето големи акаунти спряха да го следят и пишат, а взаимодействието им е супер надолу как може да са доволни.
Добре де, тази верно ли се клела в бебето, че не знае за снимките.

# 317
Сега само ще се радвам на гърчещия се Ферит и нещастната Пелин.Щото тя си мисли , че Сейран й е проблема.А колко пъти й каза , че не я иска, е нека види как Ферит страда за Сейран , та дано осъзнае , че просто НЯМА ШАНС!Направо се плаша , ако в реалния живот има такива психари като тази.

Твърди се , че това са АфраМ

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 10:26 от Marbellaa

# 318
Това СА Ферит и Сейран.
Пела ги гледаше от прозореца.

Големи простотии. Особено на Ферит да скрие и оная да отиде в Париж.

Успокоих се, че Суна беше прекъсната да не каже на Сейран.

# 319
Вчера гледах серията и за съжаление разбрах, че страшно съм изстинала към всичко.

Същото чувство!
Но, за себе си знам, че не е заради насоката в сценария, тоталното разочарование от Ферит и присъствието на Пелин, нито от нищожните сцени СейФер. Проблемът си беше в епизода, според мен- скалъпен набързо. Така ми изглеждаше. Вторият фраг ми даде надежда, че ще гледам динамичен и емоционален епизод, но не ми се получи. И, причината не беше, че го хванах 10 мин. по- късно, нито че ми накъсваше, и че някои диалози останаха малко неразбрани (лесно ще ги прегледам със субтитри), но епизода си беше калпав.
Някои промени не бива да се случват без градация, ако искаш да бъдеш правилно възприет от зрителя.
Няма как Сейран до вчера да твърди, че им е рано за деца, че има други приоритети, да направи и немислимото, за да  отстои себе си и изведнъж да седне на една пейка и да получи прозрение. Всички разбрахме, че е заради Пелин- аз, поне съм сигурна в това... Дайте малко страховете й, мислите й, дайте малко вътрешна дилема. Изведнъж се умили от мисълта и разказа на майка си и Ферит.

Халис и Хаттуч също ми стояха нелепо. До снощи не се засичаха в имението, никакви индикации, и че искат да се засичат и хоп- да си изживеем нещата. Ясно е, че ни водят към края на Халис, но това не стои добре с един случаен разговор.
Зерин ми беше тотално непозната- майката, която обръщаше света за дъщеря си и въртеше всякакви схеми, се превърна във втора Есме. Мълчи, примирява се и не може да противодейства от страх.

Ферит си ми беше напълно логичен и разбираем. Патологичен лъжец, откакто го познаваме. Лъжеше родителите си, дядо си, Пелин, Сейран, лъжеше и себе си, че е всемогъщ... Току що разбра, че не е. В този живот не можеш да имаш всичко. А, и за пореден път разбра, че дълго критите лъжи имат навика да излизат наяве- колкото по- късно, толкова по- зрелищно.

Сега пред избор са и двамата.
Ферит- любимата жена или детето. Трудно... Ако ми е син, не знам, какъв съвет бих му дала... Като че ли най- правилно е да бъде честен с жена си- "признат грях, половин грях" и да се погрижи за детето. Горе- долу, както Халис го посъветва... Но, такъв вариант за избор не е сред опциите му. Чичо рече и отсече- или детето и майка му носят твоето име или на първият срещнат.
Безпътицата е отчайваща, бушуващите емоции задушаващи, а неизменното чувство за вина влудяващо.
Да, Ферит се чувства виновен и пред двете. Това е моят прочит на онази лудост, която го обзе. Проблемът не е, че Пелин се жени. Проблемът е, че я женят насила за първият случаен, защото е бременна и то от него. Той не може и не иска да й предложи споделено бъдеще, но и не е в състояние да се отрече от детето. И, опитите му да остане по средата превръщат живота на Пелин в Ад. Побъркващо, нали?
Да не говорим, че Ферит би помогнал на Пелин да се измъкне от тази ситуация, дори и да не носеше детето му, защото просто това си е неговия манталитет.

Сейран- да прости или да не прости.
Ако си тръгне веднага бих я разбрала на 100%. Даже това е желанието ми.
Ако, обаче размисли след първоначалният шок и реши да се върне и да прости, отново ще я разбера.
С други думи виждам нещата така:
Ферит има два варианта на избор- и двата грешни.
Сейран има два варианта на избор- и двата правилни
Simple Smile
Спешно се нуждаем от трети вариант Smirk Да видим, откъде ще дойде.
При всички случаи обаче, тази ситуация не наранява само Сейран. Страдат и двамата. Разликата е, че тя е абсолютно невинна. Вината е разликата, и Ферит е премазан от тежестта й. Но нека... Така се расте.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 11:14 от Juliya*

# 320
Явно и аз съм от ненормалните зрители, защото епизода ми хареса и го определям за много добър. Но всеки си има предпочитания. Имаше доста динамика. Да Ф имаше доста възможности да сподели със Сейро, даже още в кафенето като бяха трябваше, но по пътя на добре познатите сериални традиции това нямаше как да се случи. Сега трябва да видим силната Сейран, която няма да се даде на никой и нищо и ще се справя сама. Ферит не обича Пельо отдавна, но я обгрижва заради детето, което се смята за негово, дали е или не предстои да разберем. Но на този етап считайки го за негово естествено, че ще преобърне всичко, за да са в безопасност -луда, щура, интригантка за момента Пельо се счита за майка на неговото дете.
Само не ми хареса играта на Буче, ама ние сме си свикнали . В сцените с Рамо си пролича, ама каква огромна разлика има от земята до небето, а на финала ни довърши с бездарността си.  Когато трябваше гръм и мълнии да бъде финала, нашата влиза с онзи глуповат поглед. И не , не ме дразни Пельо, то в сериалите винаги има по една дето рови в отношенията на главните, дразни ме актрисата, която е кръгла нула. Ама...нищо ново. Знаем си я. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 321
В инстаграм имаше един коментар, че Ферит се зарадва повече на бременността на Пелка, отколкото на желанието на Сейран до имат дете! Simple Smile Ами така си беше. Жал ми стана за Сейран вече, лъже я, не се радва за желанието и, ама много я обича.

# 322
В инстаграм имаше един коментар, че Ферит се зарадва повече на бременността на Пелка, отколкото на желанието на Сейран до имат дете! Simple Smile Ами така си беше. Жал ми стана за Сейран вече, лъже я, не се радва за желанието и, ама много я обича.

За мен това са повърхностни коментари от повърхностно гледане на картинки. Как щеше да изглежда Ферит, ако беше започнал да скача от радост, когато вижда цялата картинка. Глупаво.
Гузната съвест на Ферит е дълбокият смисъл на реакцията му, за който иска и може да го види.

# 323
Да, Ферит направо ме уби с реакцията си.
Все едно "аз вече си имам дете, ще гледаме него" 🙄🙄🙄🙄

# 324
Аз вече почвам да си мисля, че тези рейтинги си ги правят ТЕ ....
Аз епизода го изгледах с голяма мъка...
Особенно сцените с рибка, които не бяха малко...
Ферит не че не се е зарадвал, че Сейран иска бебе.. просто осъзна, че е голям боклук и за нищо не става и че не заслужава Сейран... а как да я пусне като "много я обича" ....
Честита ни главна актриса..
Наистина се надявам това дете да не е от Ферит...
Когато я попита дали бебето в корема е негово, тя първоначално се изплаши и после почна да се защитава и да извърта нещата... абеее има някаква схема за това бебе "чудо"
Мисля, че тази питанка от Ферит си е голям спойлер, че бебето все пак може и да не е от него... после Феро ще си гледа тъпо в стаята и направо няма да чупи неща а ще се хвърли от терасата направо в босфора....

# 325
Здравейте, момичета Simple Smile
Сега, аз като четяща, а не гледаща, се ориентирах в действието. То ачик-ачик по спойлерите.
Джули, четох те с интерес, ама имам питанка - дали наистина у Ферит се е появило нещо като съвест, което води до осъзнаване на вина. Питам, защото Ферит като че ли беше взел решение как да се справи с казуса - Пелин с детето в Париж, той си живее със Сейран, демек той има и двете. Драмата му не е ли, че с намесата на чичото и дядо му реално губи и двете? Thinking

# 326
Видяхте ли Кязъм как щял да се разправя с Ферит след сватбата? Демек да си осигури все пак място в къщата и после може да вдигне скандала. Кой нормален родител ще реагира така от такива подбуди?

# 327
# 328
Сега , след като ми минаха бесовете , епизода ми хареса. но най-много финала. Хареса ми , че поне засега, няма повече тайни между Сейфер.Тази бомба така гръмна , че не само Сейро научи  ама половината Истанбул. Позора беше пълен. Няма нужда от преса  и няма нужда да омъжват вече Пелин. То кой ли ще я иска сега!? Дори шофьора  Али не заслужава такъв срам. Чичото ще е бесен , Халис и той - все големи  имена и фамилии , държащи на имиджа. ОназиКоятоНеИскамДаГледам /Пело/ този път  си изглежда напълно като жертва - жален поглед , сама на вратата , изоставена.
Феро забърка и Аби в игрите си /кога ли пък не е /. Принуди го да излъже Сейран , че няма никой в пристройката.Мъкна го по нощите да крадат "булката".Крещи му. Пълно дъно за мен.
За сцената  в която лежеше в скута на Сейран , плачеше за сватбата на  ОназиКоятоНеИскамДаГледам  ,отново я лъжеше че плаче за дядо си и твърди ,че много я обича - отвратих се. Пълно падение . И да , той е в безизходица , но това си е негов избор. Можеше да разкаже на Сейро още в началото и да вземат решение заедно.
Незнам какво трябва да напишат сценаристите , за да бъдат отнова заедно тези двамата. Единственото , което може да върне Сейро , това е бременност. И тогава наш  Феро с две бременни жени до него. Много плодовит , като повечето турски мъже от сериалите.
Признавам им го на змиите , точно в десятката, с един куршум два ,че и повече заека. Кая не успя да каже "да", вкараха  ОназиКоятоНеИскамДаГледам директно в имението , предизвикаха съчувствие към нея,отмъстиха донякъде на Корханови. Серията си беше тяхна.
А Сейран ! На кой му пука за нея. Майка и ли , сестра и ли , Кязъм ли ?  Само Феро имитира загриженост , да не настине.И Аби я предаде директно в този епизод. Ами то няма причина да остава  повече там. За кой ли път го пиша - Сейро изтегли късата клечка в онзи антепски магазин. Вярно срещна "голямата любов" , но тази любов я убива методично.

https://turoktv.com/6212-zimorodok-seria-47.html  озвучката е добра

# 329
Здравейте.
Май доста ни е развълнувал финала на епизода снощи.
Аз искам следното развитие.
След случилото се, чичото взима рибата и лъжливия Ферит, отвежда ги в неговото имение и ги жени. Ражда им се детето, но истинския баща се явява и иска обяснение от безличната. Бащата да вземе детето си и Ферит отново  да е измамен от нея, но ще има пак сълзи и всичко се повтаря.....
Междувременно Халис ще си върне доверието към Сейран, ще я подкрепи и ще я направи госпожата в имението. Не случайно тя беше на финала с огърлицата, която дядото държеше. А, ако пък е бременна и роди законен наследник за фамилията, тя ще бъде подкрепена от всички.
Ферит ще страда по детето и жена си, но няма смелост да си ги върне.

Общи условия

Активация на акаунт