Отговори
# 600
Диди  много,много красиви гифчета правиш  Flowers Hibiscus
Но този специално както си го направила ми действа много празнично и ми отваря коледното настроение Simple Smile
Айде дано за празниците да си имаме пак сладки СейФер  Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover До тогава има поне 4 епизода и достатъчно време за Сейран да се сърди ,а за Ферит да се извинява и да си оправи кашите дето ги забърка.
Леле тоя Емурлах какви емотиконки е сложил Thinking Драма ,драма и пак драма ще имаме Simple Smile
Сега феновете на Кая и Суна  са настръхнали -искат си ги и не щат завръщането на АбСун.
На мен чесно казано ми харесват Кая и Суна  как стоят един до друг обачееееее той много иска да отмъщава и яко ще обърка конците та не знам дали си заслужава Суна да се занимава  с него .Ама и Абидин не е вече вариант като че ли Thinking Той тоя какво демонстрира с това поведение-хем боли хем сърби хем му е драго е май работата при него.Защо се сърди  на Суна ?Тя все едно сама се ожени за оня психар Сафет  Angry Верно ,че и Суна беше една такава пасивна и нямаше смелост ,абе не им е писано май на двамата ама и КайСун за сега не ми вдъхват доверие.
Но при условие ,че си имаме такива красиви Сейран и Ферит и при тях има толкова много от всичко

КайСун и изобщо всичките им драми,кавги,напъпваща любов и други тaкива работи са ми малко бледи и   на второ  място.  

И едни сладки Берил и Наги за финал на поста ми Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 18:46 от Eny87

# 601
# 602
  • Дубай

И едни сладки Берил и Наги за финал на поста ми Simple Smile

Хич не видях, че е Берил, в първият момент я взех за Афра и се чудя, лещи ли е сложила или филтър?! 😆

# 603
Идвам да ви дам зелен флаг да пишете по бързо правя новата тема...
Благодаря Ени за милите ти думи...
Като цяло обичам да си играя с тези неща както и с клипове.

# 604
Писах и при комшиите,ама и тук да си напиша

Скрит текст:
Ако и утре няма халвет на Дилан и Баран в КЦ ,направо ще обявя стачка на турските дизита
Горкият Баран,изпренада се година и половина поне една целувчица да получи.....
Ако има халвет ще черпя всички с едно силно уиски!
Айде bakalım
Чакайте почерпката утре вечер!!!!:smiles:SmileyStuck Out Tongue

# 605
Снимат в ялъто пак, продължението на сватбата ще е, сторитата от сета поне така показва - Берил, Гьозде, Латиф бей🫢. Не се ли свърши тази драматичена сватба бе боже.🤣

# 606
  • Яко в Матрицата...
Бел, Кая не е казал "да" Joy

# 607
Халис нали ги изгони, че и Суна дадоха да си тръгва? Това продължение на сватбата е интересно.

Дано и Орхан вземе да се появява, много се губеше последните епизоди.

# 608
  • София
Тя нали Суна след като събори кафето направи ново. Според мен ще имат втори опит за сватба и ще е успешен.
Но иначе какво снимат в имението е доста любопитно. Много се надявам Ферит да не скочи да спасява рибата пред Сейран...

# 609
Пак има ОХА и УХА на мегданя....Аз съм готова само да измисля корицата тази седмица ще е нормална а за другата тема вече може да сме с някои шапки и тн...

# 610
Дали Халис наистина ще ги изгони. Латиф по принцип казва "господинът иска да вземете семейството и да си тръгнете" може и Кязъм да иска,ох не знам. Ако дядото постъпи така Ферит продължава да е глупака и да не си отваря очите си и за дядо си и за цялото си семейство. До сега сто пъти трябваше да си хване Сейран и да се разкарат от ялъто

# 611
Рени, тя ако не беше майка му, нито Пелин щеше да се появи, нито Сейран щеше да разбере за хайвера на хамсията, нито сватбата щеше да се провали.😆 Онзи ден се замислих, че всичко е работа на Нюкет.

# 612
  • София
Леле, Сейран казва всичко на Халис Ага, някой може ли да каже какво говори той на Ферит?

# 613
# 614
ФРАГА Е БОМБА! СПОНДЖБОБ

Общи условия

Активация на акаунт