За мен този проект беше просто чудесен. Съвсем нетипичен, логично и да не е харесван. Бурак и Ханде направиха страхотни роли. За мен Ханде се разви пред очите ми за 10 епизода толкова много, удоволствие ми доставя да я гледам. Бурак ми е един от най-любимите актьори. Тази роля му я слагам в топ 3 в моята класация. КенДо ще ми остане завинаги в сърцето. Много, много се радвам, че Ханде изчака и избра да играе в този сериал. Независимо от рейтинга, за мен тя натрупа огромен актив. Фокс са си Фокс.
Малко като на сбоугавне този пост го ударих.
Всички тук казвахте, че Хакан плащал за това, Хакан плащал за онова. Аз пък си мисля, че майка му плаща на Фокс да не го рекламират и да го потопят сериала, щото не харесва снахата. Разкрих ги! (пак да обясня, че се шегувам) Просто Фокс за обратното на предници.

Редактирам се, защото сега се поразрових. Не знам, колко е достоверна информацията, но
"Между продуцентската компания и канала (Фокс) е възникнал проблем. Сериалът е трябвало да приключи на 9ти епизод, но заради продажбите зад граница са двете компании са седнали на масата за преговори и са се договорили да продължат до 16. Искаше ни се сериалът да продължи още"

Колко е достоверен източникът не знам. Споделям.

Ей такава целувка от Бурак за всички тук, които сте тъжни днес. Не сте сами!
Здравейте! 
епизода(те дигиталните проекти дори са много кратки като времетраене и брой епизоди). Работата е там, че ако беше на дигитална платформа, нямаше да се говори за ниски рейтинги, а за бум от интерес. Ханде, Бурак и Бамбашка бири постигнаха отличителен интерес и обич сред международната маса зрители. Щяха да са щастливи. Сигурна съм, че сега не се чувстват така, колкото и често да виждат “нашето” мнение в соц. медии. Щяха да се чувстват горди и успешни, а не станали за резил, защото според мен в Турция последното се случи, колкото и да не исках да го пиша черно на бяло. 

Дано не се остави да й развалят настроението.

да се стяга