💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 288
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Очакваше се. Ще ми липсват Доан, Кенан и Лейла. Все пак имат 5 епизода и възможност да го завършат логично. Дано не оставят отворен финал. Тези най ги маразя.
За мен този проект беше просто чудесен. Съвсем нетипичен, логично и да не е харесван. Бурак и Ханде направиха страхотни роли. За мен Ханде се разви пред очите ми за 10 епизода толкова много, удоволствие ми доставя да я гледам. Бурак ми е един от най-любимите актьори. Тази роля му я слагам в топ 3 в моята класация. КенДо ще ми остане завинаги в сърцето. Много, много се радвам, че Ханде изчака и избра да играе в този сериал. Независимо от рейтинга, за мен тя натрупа огромен актив. Фокс са си Фокс.
Малко като на сбоугавне този пост го ударих.

Всички тук казвахте, че Хакан плащал за това, Хакан плащал за онова. Аз пък си мисля, че майка му плаща на Фокс да не го рекламират и да го потопят сериала, щото не харесва снахата. Разкрих ги! (пак да обясня, че се шегувам) Просто Фокс за обратното на предници. Grinning

Редактирам се, защото сега се поразрових. Не знам, колко е достоверна информацията, но
"Между продуцентската компания и канала (Фокс) е възникнал проблем. Сериалът е трябвало да приключи на 9ти епизод, но заради продажбите зад граница са двете компании са седнали на масата за преговори и са се договорили да продължат до 16. Искаше ни се сериалът да продължи още"

Колко е достоверен източникът не знам. Споделям.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 20:39 от Бл@гуна

# 106
Обаче е голяма хитруша... " ако няма ново развитие ", в Туитър се хващат за това и намекват, че Лисицата знае нещо, което не казва...

# 107
Обаче е голяма хитруша... " ако няма ново развитие ", в Туитър се хващат за това и намекват, че Лисицата знае нещо, което не казва...
Не вярвам, щом е писала 16 епизода, толкова ще са най-вероятно. В Туитър нека си се хващат, вие недейте.

# 108
Ще има втори сезон JoyJoyJoy пълни глупости!
Обаче всички гръмнаха, че точно днес е пуснала новината, точно както Слънцето казва-след наградата и преди рождения ден.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 21:00 от Бл@гуна

# 109
Има стори от Керем ( нещо започва да се излага вече.. )

Много започна да сваля нивото.. от добър и уважаван актьор .. започна да прилича на второразряден инфлуенсър.. търсящ слава и внимание..

# 110
  • София

"Прибираш се и някой те чака. Някой бърза с хлопане на чехлите, да ти отвори. Да те прегърне, да те изслуша, да смъкне от теб цялото напрежение. Да попие влудяващия те страх от безсмислието. Да се гушне в теб и да ти каже, че има нужда от теб. Господи, нищо не може да се сравни с това."
От нета!

Хубава вечер и наздраве...

# 111
Джем:
Ей такава целувка от Бурак за всички тук, които сте тъжни днес. Не сте сами!
Здравейте! Flowers Rose
Помните ли мислите ми от началото на седмицата? А не вярвам в и не чувствам интуиция по принцип. Много ми е мъчно.
Спомних си когато гледахме трейлърът края на август месец. Изглеждаше си шедьовър! Изпипано до детайли, различно, съвсем различно, с високо качество… Адски бяхме развълнувани и възхитени!
Защо сега сме тъжни… няколко фактора са и ще се опитам да ги степенувам по важност(разбира се в моите очи):
1. ФОКС
2. Липсата на ПР, в което не обвинявам само ФОКС, а и:
3. ФОКС И TimSAndB - имам чувството, че скрито покрито не мелят брашно заедно, защо си стискат ръцете и започват да работят заедно тогава - не знам
4. Говорейки за ПР - абсолютно неадекватните фрагове. Колкото и да съм пристрастна, гледайки фраговете на другите сериали на ФОКС - Безгранична любов, Див, гледайки фраговете на конкуренцията Сафир(имайки предвид, че сериалът за мен изобщо НЕ СТАВА, но фраговете създават впечатление, че е огън). Фраговете са толкова важни, именно те печешят най-голям процент хора тип”гледам сериали по тв канали”. Нашите фрагове създаваха дори на нас впечатление, че е егати заспалия сериал. Сега като пиша се чудя дали темата “фрагове” не трябваше да поставя под точка 1.
5. Колкото и да ги обичаме и оценяваме, и им се възхищаваме, по една или друга причини Ханде и Бурак не са долюбвани от доста голяма маса народ.

Дори да имаше минимален шанс за продължаване на сериала в друг канал, аз не бих им го пожелала. Турският зрител не го докосна нашето сериалче. Дали защото няма насилие и сеир - не знам. Различни хора, различни интереси, различни идеали. Ето, вижте, Присъдата на Алекс(еми на Алекс си е, нищо, че не го е писала тя Grinning) продължава да си жъне успех. Сериалът на Башак - не. Значи надали е САМО заради липсата на насилие и сеир.
Просто Бамбашка Бири е различен. За мен на 100% трябваше да бъде излъчен дигитално. Не е въпросът дали щеше да бъде 16 или 26, или 52 Stuck Out Tongue Winking Eye епизода(те дигиталните проекти дори са много кратки като времетраене и брой епизоди). Работата е там, че ако беше на дигитална платформа, нямаше да се говори за ниски рейтинги, а за бум от интерес. Ханде, Бурак и Бамбашка бири постигнаха отличителен интерес и обич сред международната маса зрители. Щяха да са щастливи. Сигурна съм, че сега не се чувстват така, колкото и често да виждат “нашето” мнение в соц. медии. Щяха да се чувстват горди и успешни, а не станали за резил, защото според мен в Турция последното се случи, колкото и да не исках да го пиша черно на бяло.
Ще го кажа малко хумористично, да сме живи и здрави, ама ще е депресираща Коледа Joy

Ако ние си комуникирахме чрез разговори:

Ей те така щях да съм, Слънце като беше звъннала преди два часа Grinning

Бирсен избирам просто да не я коментирам.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:07 от Cocodoggo_mom

# 112
Пак сте се сдухали нещо... Sunglasses

До понеделник вечер ще е така ... всеки ще пише за предполагаем финал...  след това ще ни обявят за победители в Международния конкурс и ще си я караме по предварителен план Wink
Като се замислите е логично Бирсен да пише така, все пак чакат пред "Вратата" 4-5 сериала.. ако им съобщят още от сега, че "Друг човек" ще е 20 + епизода.., то ще им отиде желанието за всичко... едно е да чакаш до март месец да почнеш .., а е друго да те баламосват месец за месец  ( споко до 30 дни излизате на екран... +/- още 30 )... Stuck Out Tongue Winking Eye ( Важно е да не сме ние баламите Sunglasses ).
Най -доходоносните сериали в момента на Фокс сме ние и "Фара"... никой уважаващ себе си бизнесмен не би направил такъв тъп ход да си спре 2-та успешни сериала ... то, където са 16 .. там са и 20 Stuck Out Tongue Winking Eye
П.С.
Към 22 часа няма официална информация от Фокс, продуценти и естествено Дизилах ... така, че хич да не ви пука .. Sunglasses Всичко ще се реши в понеделник ... ( за мен вече сме спечелили и само ще ни обявят .. просто формално Sunglasses )
Sunglasses

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 22:20 от mi_si

# 113
Наистина няма официална информация от Дизилах,  сега проверих 😎
Дано да си права 🍀
Започнаха поздравленията за Ханде

# 114
  • Кърджали
Миси, Фокс и актьорите ясно че ще казват " А нищо няма..." Кой ще ти каже "Ей ся ни се такова таковата". Ако е друг канал, да кажеш, че има шанс, но Фокс... Фокс...

Фраговете са важни, но за мен - да, знаете не гледам сериала, но що годе имам идея какво става. Дори може би успявам да погледна с по-безпристрастно око.
За мен първата им грешка че изобщо се захванаха с Фокс, ама да кажем, че нямаха избор. Ханде беше лице на Дисни, по договор трябваше да снима или за Дисни или за Фокс. Тук малко грешката, ако може да се каже, че е грешка беше в договора на Ханде. /Говореше се, че  са имали избор или по-малък хонорар, но без заробващи условия, или огромен хонорар, но няма да снимат за други телевизии и платформи./ Разбира се, парите блазнят. Пънар също беше лице на Дисни, но там Ай япъм застанаха и си издействаха свободата да снима ако ще и за Марс тв. Така успяха да продължат и Присъда, ама това е друга тема.Друга грешка беше наистина слабост в пиар. Не може ти една година кажи речи  да рекламираш сериала като криминален  и накрая да пуснеш афиш тип Красавицата и звяра /донякъде разбирам каква е идеята на афиша, ама пак не върви с "умна прокурорка, която иска да залови сериен убиец с личностно разстройство". Какво казваш на зрителите, абе ние решихме, ще ви разкажем любовна история. /Тая грешка с грешна реклама я направиха и "Камък на желанието" и сега колкото и да ме е яд, очаквам всеки момент канал Д да им дръпне шалтера. Те не са фокс, може да дадат някакъв шанс, ама ... факт е, че и те рекламираха едно, хората очакваха едно, а получиха съвсем друго./
А ако ще правиш любовна история, колкото и да е за невъзможната любов, трябва малко по-добре основите.  Тук ако накрая запеят песента "и заживяха щастливи" ще си е пълна подигравка. Ако пък в последния момент променят и кажат "а ама вие щастлива любов ли очаквахте, ще има да чакате", голяма част  от зрителите пък ще се почувстват измамени.
За мен това заминаване за лечение беше точно един вид рестартиране на историята с цел да тръгнат към щастлив финал.
Може би наистина дигитална платформа щеше да е по-добър вариант, ама Дисни сдаде багажа /може и първоначално да е бил замислен за там/.
Да, идеята беше различна, но в последните години се пробваха с много такива различни сериали. От тях май само Присъда успя, обаче. Невинност и Идеалният наемател не успяха.А "Невинност" не ти оставяше заспала мозъчна клетка, държеше те постоянно в състояние "Кой какво как и защо". А особено Наемателя имаше също доста добра идея. "Лъжец", макар и римейк, също беше много различен за класическият турски зрител. И той не успя, въпреки че в социалните медии доста се хареса. Та не изкара много.
Сега да видим сериала с Башак /не крия че е новата ми слабост/ как ще се справят. Идеята му е добра, различна, изпълнението на ниво, посланията, които дава - докосващи. Малко реклама им липсва и на тях.
За съжаление, системата им е такава, че съдбата се определя от рейтинга. Каналите печелят от реклами, рекламите зависят от рейтинга.
Та в изпълнението на Бамбашка има слабости. Бурак също им изигра лоша услуга с неговите скандали. Там оправдание няма, талантлив е, но само таланта не стига.
Да, Ханде я критикуват за слаба игра, право -криво, изкуството е такова че всеки го интепрентира според своята гледна точка.
Но и признавам поне, че  не тръгна по лесното, и избра по-сериозен проект.  Има желание да се докаже.

За Керем ... За съжаление, все повече ми пада в очите. До там, че вече съм го заглушила, да не ми излизат поредицата никому ненужни сторита. Да се стяга и да работи по истински проекти. Защото след година - две няма да има на кого да пробутва тия реклами. Дизи сектора е пренаселен, всеки ден изгряват нови звезди. Да не стане така, че неговата звезда да залезе...

# 115
Пак от Бирсен:

Говори се, че Kızıl Goncalar ще се излъчва по FOX в понеделник вечер през декември. Поради тази причина зад кулисите се носят слухове, че последните епизоди на Bambaşka Biri може да бъдат излъчени в друг ден.

Освен петък, друг свободен ден няма.

Ханде е рожденичка утре. Flowers Hibiscus Дано не се остави да й развалят настроението.

# 116
Слънце, от камък да е, пак няма как да не се жегне. Ама си обещах да не коментирам Rage
Хакан ще оправи настроението на нашето Бамби! Нали така?! Grinning
Нещо хулят Керем в Туитър, ама нищо не разбирам. Става на въпрос за мъжа, който е в последното стори на Керем. Как можело в навечерието на рд на Ханде да се били лигавили точно с този, за някакви отследвания в Инстаграм пак се говори, ама нищо не схващам. Едно разбрах, Керем се стреми към кулинарията!
Сладур! Laughing да се стяга

# 117
Хейтят ги, защото Баръш е отследвал Ханде  днес, а преди седмица е лайквал снимките й в Инстаграм.
И аз не знаех, но пишат, че играчката на Хектор от сторито днес е била на Азул ( подарък от фенка на Ханде) и момичето е обидено, че в момента кравичката ( зебра) била при Керем.
Имала някакъв отличителен знак ( много нерабрах)..
Но явно било умишлена провокация срещу Ханде точно тази вечер... дано да не е вярно..

# 118
Слънце, от камък да е, пак няма как да не се жегне. Ама си обещах да не коментирам Rage
Хакан ще оправи настроението на нашето Бамби! Нали така?! Grinning
Нещо хулят Керем в Туитър, ама нищо не разбирам. Става на въпрос за мъжа, който е в последното стори на Керем. Как можело в навечерието на рд на Ханде да се били лигавили точно с този, за някакви отследвания в Инстаграм пак се говори, ама нищо не схващам. Едно разбрах, Керем се стреми към кулинарията!
Сладур! Laughing да се стяга
Мъжът от сторито е Баръш, собственик на Matchbox Fitness, в който Керем тренира. Пишат, че е отследвал Ханде тази вечер, по времето на пускането на сторито. Някаква супа им е пратила Ясемин (може в Оливърс Керем да ни даде рецептата), за която пък се смята, че от нея са разбрали медиите за болестта на Мави.

Да ви осведомим по-новите. Да знаете клюките. Satisfied

Избягвам да коментирам последните изяви на Керем, защото не ми харесват и Алекс в коментарите си от последните дни е обобщила това, което мисля.

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 23:11 от midnight__sun

# 119
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

И Честит Рожден Ден на Ханде! BirthdayChampagneTada

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт