💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 291
  • 738
  •   1
Отговори
# 135

Ханде продължава да си е близка и с Биге

# 136
Още честитки

# 137
  • София
Честит юбилей на нашата красива пеперудка, Ханде Ерчел!
Пожелавам й в живота да има само щастливи мигове, много здраве и да не спира да гони мечтите си.

# 138
Днес не трябваше ли да има Озет и снимки или след като обявиха, че 16 еп.  е финалът няма нужда от такива неща..
Това наистина е най - странното промотиране на сериал.. и после защо нямало рейтинг.То с тази реклама даже му е много..
Подаръци от фенове за Ханде

# 139
И аз слизам от балкона да честитя празника на нашето момиче!
Честит юбилей на красавицата!
Много, много здраве, безкрайно щастие и безброй успехи⚘️!

# 140
Здравейте, момичета! 🌺
Да е честит рождения ден на Ханде! Дано ни зарадва с нов качествен проект най-късно следващата есен! 🎂
Ще повторя любимата ми снимка от днес.

Много сладки брат и сестра.

И нещо откраднато от мрежата. 😉
Не можем ли да изпратим Доган да посети Фокс?

# 141
Дефне, Златна, Сними Hug - много ви се радвам, по-често да идвате.

От феновете

Видеото Heart
https://x.com/allaboutercel/status/1728066429935550937?s=20

# 142
Дами, слизайте по-често. Може ли така, само за нова тема и за рождени дни.

Снимки от 12 епизод.

# 143
Не знам дали клипчетата, които феновете качиха с Ханде са от днес, но явно все още снимат по 12та серия, защото тя е със същия тоалет от фрага и от снимките, които излязоха сега.🤔 Много се бавят май, дано успеят за понеделник.

# 144
Озетът: С гугъл

Изправен пред гнева на Лейля, Кенан прави всичко възможно да не я загуби напълно. Лейля пък се опитва да изгради живот без Кенан. Познато лице обаче отново ще пресече пътищата на дуета.

Нежелан гост повишава напрежението в къщата на Гедиз. Към тайните у дома се добавят нови предизвикателства.

Докато Мушараф търси изгубения си син, той не подозира, че той всъщност е много близо до него. Истинските им врагове са още по-близо. Когато Мушараф отново започва да рови миналото, онези, които не искат истината да бъде разкрита, предприемат действия.

Решавайки, че е било грешка да скрие фактите от миналото, за да защити сина си, Туран се готви да направи честен ход. Той обаче не може да предвиди колко щети ще нанесе този ход на жена му. Изправена пред загубата на Кенан за пореден път, Невин е повлечена по тъмен път, когато не може да намери разбирането, което очаква от съпруга си.
Инфо:
"Церемонията по награждаването #PanteneAltınKelebek, връчена от Джем Давран и Чагла Шикел, ще бъде в неделя, 3 декември от 19.30 ч. по Kanal D и Teve 2!"

# 145
  • София
Днес почитаме света Екатерина. И се сетих, че в темата имаме именичка.
Кате, честит имен ден! Нека днес, колкото пъти чуеш името си, толкова пъти да сбъдваш всяка твоя мечта. Желая ти много щастие и още повече здраве. 

# 146
Още честитки Wink

... и подаръци Simple Smile

Отива й Sunglasses

Скрит текст:

П.С.
Кате, Честит Имен Ден! Много здраве, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover

# 147
Май са нови

# 148
Здравейте, момичета!
Намерихме си хубав повод да се изсипем. Да се отбием, де Grinning
Да е здрава и все така слънчева Ханде, останалото ще го постигне Heart

Живи и здрави да са имениците и техните близки Tada Катя, Алекс Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Линде, тъкмо съм тук. Благодаря от сърце за вниманието и... маргаритките. Grinning Heart И аз те мисля.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт