💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Ново:
Поздравче и от Неслихан Simple Smile
"Нека всичко, което смятате, че липсва в живота ви, бъде завършено през тази нова година.
Обичам те толкова много @handemiyy"

Simple Smile

#Happy30HandeErçel
164K posts
П.С.
Марги, Kissing Heart

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 19:19 от mi_si

# 151
  • Dupnica
Привет и то мен! Heart
В деня на нашето красиво цвете - прекрасната Ханде Ерчел !

Нека е щастлива и обичана, да ни радва с работата си и успехите си! Heart
Красива, талантлива,чаровна пърхаща пеперуда Flowers Four Leaf Clover

Честит празник на именичките днес - здраве и щастливи дни! Flowers Hibiscus Sparkling Heart Flowers Tulip
За всички Вас момичета, които правите този дом уютен,изпълнен с уважение и разбиране БЛАГОДАРЯ,  че ви има! Animal Bee Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

Щастлива и усмихната вечер!
p.s. Пожелавам си да съм по-често с вас! Yum

# 152
Партито за РД скоро ще започне

# 153
И Бурджу май ще е там.

Темата май ще е ретро вечер.

Марги, ще те тормозя вече на лични съобщения. Съвсем ни забрави. Cry

Честит имен ден на Катя и на дъщеричката на Алекс. Hug

# 154
Честит Рожден Ден на прекрасната и неповторима Ханде Ерчел!

Нека бъде много здрава, обичана и безкрайно щастлива! Нека постигне всички свои цели и да сбъдне своите чудесни мечти! Нека има много нови и запомнящи се роли и да създаде незабравими спомени!

Нека скоро да я видим и така! Много ѝ отива - толкова е любвеобилна!

Мила Кате, Flowers Hibiscus Честит Имен Ден! Много здраве, любов, радост и щастие ти желая от все сърце! Весело празнуване!

Мили момичета, Flowers Hibiscus на всички ваши именници пожелавам много здраве и щастие!

Мила Алекс, Flowers Hibiscus Честита радост с най-престижната награда за телевизионни продукции -  сериалът ''Присъда'' беше отличен за най-добра теленовела! Дали някоя от нашите телевизии ще се сети да го купи? Големият успех според мен най-много се дължи на страхотната история, написана от мега талантливата Sema Ergenekon / Сема Ергенекон! Гледала съм с огромно удоволствие написаните от нея и от Ейлем Джанполат "Перла", "Съла", "Черни пари и любов / Кара Пара Ашк", "Черно-бяла любов". Да е жива и здрава! Да продължи да пише много вълнуващи и дълбоко докосващи душата сценарии!

За нашият "Друг човек" ми стана много тъжно като прочетох новината за евентуалния му последен епизод. Дано да стане Коледно чудо и рейтинга да скочи! Трябва някой като Сема Ергенекон да помогне за по-интересен сценарий.

Весели и радостни почивни дни, мили момичета!

# 155
Поканиха ги на РД и се активизираха..

Пишат, че хора от ръководството ( шефове) също ще присъстват на партито..
Така, че може и да има 2- ри сезон 😎

# 156
Купонът се очертава да е доста интересен Sunglasses
Гамзе

Гамзе и Джанер:
https://twitter.com/i/status/1728121941083427244
"Ясемин" от ДЧ

Nilayko Simple Smile

Михре

и още честитки:

Скрит текст:

# 157
  • Кърджали
За съжаление щом се заговори за финал, това ще се случи. Седмица по-рано или по-късно от обявеното от Бирсен, няма значение (всичко ще зависи от това кога ще са готови за излъчване на някой от новите сериали.
А приключат ли преждевременно сезона (а декември е прекалено преждевременно), и дума не може да става за сезон 2. Този сериал минава в категорията "Абе не се получи" за канала.

Нека почерпя за именичката вкъщи, да ми е жива и здрава.
Честит имен ден и на Катето в темата.

Мире, да седмицата беше вълнуваща за моите хора. Прибраха много сериозна награда. Да, Сема пише по много интелигентен начин (иска ми се повече от сценаристите да пишат като на нивото ѝ).
Дали някой бг канал ще се сети да го купи, не знам. Гледам купили това Рибарче на което още не мога да разбера какво му харесват и "Семейство" (него заради това че играе Къванч предполагам). Но честно казано, от чиста доза егоизъм, викам да не бързат. Купят ли го започват проблемите а авторските права, а на всичкото отгоре и ще  блокират сериите  на турски в Ютуб за гледане от България. А това грам не ми харесва

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 22:19 от Aлекcандрa

# 158
Алекс, да ти е жива и здрав именичката! Flowers Four Leaf Clover
В подготовка за купона ...

Бедо също е на партито Simple Smile

Скрит текст:

Begum Akkaya

# 159
Здравейте, прекрасни момичета!💞
Честит имен ден на всички празнуващи!🌸
Кате, бъди здрава и много щастлива!🍀
Алекс, твоето звездно момиче смело да следва мечтите си!🚀

Да дариш пари, когато ги имаш, е колкото благородно, толкова и лесно. Истински важно и значимо е да дариш надежда и смисъл, финансова независимост, усещане че си полезен и нужен. Изисква внимание, грижа, труд и време.
Желая на Ханде Ерчел здраве, успех в социалните ѝ и професионални проекти, много лично щастие!

Лека нощ!

# 160
# 161
Мики, малко по-тиха съм, но не съм ви забравила Kissing Heart
Миси Kissing Heart

Алекс, не знам някога ще видим ли Присъда по бг телевизия, но си го помислих... Как пък не закупиха него вместо Семейство или Рибарче. Гледа ми се, но много пропуски имах за запълване и прекъснах още докато снимаха първи сезон, а вече са на трети. Scream

# 162
Алекс, честита именичка. Flowers Hibiscus
Кате, честит празник и на теб. Flowers Hibiscus
Здраве и късмет ви желая. Relaxed

Марги Flowers Hibiscus

Скрит текст:
어서 스레드에 더 자주 글을 쓰세요.
나는 분명합니까? Relaxed

От сета

# 163
  • На зелено
Да е честита Ханде! Вярвам, че от тук нататък ще поеме по един по-интересен професионален път с по-предизвикателни роли за актьорският й талант. С ролята си в ДЧ доказа, че се развива и й се отдават по-сложни образи. Не съжалявам, че ще спрат сериала през Декември, защото иначе щеше да стане само разтягане на локуми. Но съжалявам, че няма да виждам тези ГГ в игра, много ги харесвам. Гледам, че се очертава и страхотно парти по случай РД на Ханде. В тази връзка какво прави Михре там?

Относно епизодите, само да наваксам с последните два и ще ги коментирам. Честита награда и на Бурак. При него слаба роля няма. Този актьор играе в първа лига. Не знам какви изцепки има, но дано те не му попречат по пътя, към който е тръгнал, а именно стремглаво нагоре.

* Някой може ли да ми каже дали и къде има преведени серии на този сериал Присъда? Толкова суперлативи прочетох, че бих искала да му хвърля едно око

# 164
Приятелки са от някъде две години. Сприятелиха се покрай сестрата на Ханде. И двете са с деца на една и съща възраст и редовно си ходиха на гости. Михре пък е приятелка на много близък приятел на Хакан. Пишат, че тя ги е сватосала.

Линкове към епизодите на Присъда.

https://videa.hu/tagok/alexandra-atanassova-2275476/videolistak

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%8A%D0%B4%D0%B0

Ханде се появи на купона.

https://twitter.com/allaboutercel/status/1728160589157920807

Общи условия

Активация на акаунт