💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 297
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Кърджали
Rovaniemi, писах ти на лични
А, Слънчицето ме е изпреварило Blue Heart

# 166
  • На зелено
Благодаря за линковете и за пояснението за Михре. Аз нея я отследвах още след развода с Ибо, пускаше някакви, хммм как да ги определя, странни постове.

# 167
Слънце, ще ме умориш ти мен някой ден Satisfied Kissing Heart Вече на корейски ли ще си говорим Joy
И да си дойда на думата. Друг човек ще е 16 еп. ако правилно съм разбрала. Е, по толкова са и любимите ми К-драми. Sweat Smile Хем сериите са сравнително по-кратки и пак си имат от всичко. Така, че ако погледнем от добрата страна - ДЧ ще е финализиран навреме, а не спрян преждевременно.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 168
Добро утро мили момичета !
От много ангажименти неможах да вляза в групата и да честит на всички празнуващи включително и прекрасната Ханде.
Ще го направя и днес макар и с закъснение.
На празнуващите вчера пожелавам Честит празник на патерици! Бъдете много здрави, щастливи и заобиколени с обичани хора.
На Ханде пожелавам много професионални успехи, да бъде щастлива и много здрава. Да продължава да ни радва с прекрасни бъдещи проекти.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 06:15 от azisiq

# 169
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 170
Добро утро, в близките часове ще има 2 фрагман на Друг човек

# 171
Здравейте,
Ще имаме фраг 😉

😉

# 172
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Честит Първи сняг! Smiley На любителите  на снега и зимните спортове пожелавам дълъг и безопасен ски сезон, приятни разходки, незабравими преживявания! Snowboarder Ski Nature Snowflake

През годините Simple Smile

PS: Satisfied
На патерица честит имен ден на Катя, дъщеричката на Алекс и всички празнуващи! Balloon Cake People Dancer

# 173
От сета на ДЧ

И от Бурак

# 174
Здравейте Animal Bee

Много малко снимки с Ханде от снощи. Да не е забранила да я снимат? Joy

Ново

Дилеми, честит първи сняг! При нас няма нищо, ако има сняг дори 1 ден тази зима, пак ще е повече, отколкото имаше миналата година. Grinning Но взех вчера на децата страхотни зимни ботуши, че знам ли, може да ни изненада и нас тази зима. Grinning

# 175
  • София
Снощи бях на рожден ден на моята най-голяма и вярна приятелка, поради което не можах да проследя рожденият ден на Ханде.
Сега виждам, че партито е преминало в стил "Великият Гетсби". А нашето момиче, нашата Бамби ми напомня на Мерелин Монро. Красива, неподражаема и много стилна.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 13:29 от БлагаВест

# 176
Разкошна Ханде!

Много обичам партита на тази тема.

Доста снимки има още, от хубави, по-хубави.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 13:48 от Бл@гуна

# 177
Здравейте, момичета!
Хубаво празненство се е получило снощи.
Започнаха да излизат снимки вече. Май Ханде даде старта на публикуването. 😀

# 178
Здравейте! Flowers Hibiscus

Нося малко снимки.

# 179
Flowers Herb Партито е под знака на бурлеската!
Бурлеската се припокрива с карикатурата и пародията, а в театралната си част – и с екстраваганцата, както е представена във Викторианската епоха. В английския език бурлеска (burlesque) се използва в литературния и театралния си смисъл от края на 17 век. Освен това тя се използва и при ретроспективния анализ на творбите на Джефри Чосър и Уилям Шекспир и гръко-римската класика. По-късно, особено в САЩ, с този термин се обозначават представления от вариететен характер. Те са популярни от 60-те години на 19 век до 40-те години на 20 век, често в кабарета и клубове, също и в театри. Някои холивудски филми се опитват да пресъздадат духа на тези представления в периода 30-те до 60-те години на 20 век. В началото на 90-те години се наблюдава възраждане на интереса към бурлеската, който се запазва до днес. Филмът „Бурлеска“ от 2010 година също има принос в тази насока.
Щур купон ... 30 годишнина, време за бурлеска Gift Heart

Впечатляваща ...
По-късно ще се върна да прочета постовете , Ви...
Децата ... звънят! Smiley

Общи условия

Активация на акаунт