💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 336
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Тина, Ели се успокои и сега теб трябва да успокоявам. Flowers Hibiscus
Няма страшно ще има и други проекти все някога. Satisfied

# 271
Цитат
Невин изтерясва, че чакала дете и в малък дом няма да отиде.

Благи, развесели ме. Laughing

Нурай обаче сериозно се е вживяла в ролята на бременна, в предната серия кошара избира, не искала да прави спонтанен аборт на несъществуващото дете, сега по-голяма къща иска , заради бебето. Joy

Слънце, дано проектите им дойдат преди да се преориентираме и ние към корейски сериали. Stuck Out Tongue Winking Eye (Марги Kissing Heart)

# 272
Слънце, преди бях неспокойна, сега съм в депресия Grinning
Поли, не си спомням в кой от медицинските сериали показваха, че даже има състояние(болест), в която жената си внушава до такава степен, че е бременна, че живее месеци наред с идеята. Болните от психично разстройство в този наш сериал са двама Grinning

# 273
Само да вземем наградата тази вечер ... и гледайте как ще си я откараме до 20 еп най-малко ( както беше съобщено още когато сериалът беше с наименование "Двама непознати" ).
Вече и официално:

# 274
Не вярвайте на Миси, а на мен. Satisfied

Като наказан е Кенан. Satisfied

Ели, как в депресия? Излизай бързо от това състояние. Flowers Hibiscus

# 275
Туран пита Кенан дали все още е ядосан. Кенан иска да разбере истината по един въпрос.
Ако беше на мое място, какво би почувствал?
Разбира се щях да се ядосам, но ние бяхме много млади, бях студент, искахме дете, пробвахме, не се получи, нямало да се случи никога, тя искала да се разведат, защото не може да роди, но аз й казах, че това не може да се случи.
Туран обичал жена си, независимо дали може да му даде дете, нямало значение това. Ходили на психолог, защото мама Н била много зле. ПОсле се появил Кенан в живота им и те били толкова щастливи, даже и да го беше носила 9 месеца нямало да го обича повече. Искали да му кажат, но изведнъж той се разболял, бил много малък.
Кенан не помнил нищо. Не ги помни тях, нито как са се появили. За него било много сложно, защото не помнил нищо.
Много са се изплашили Туран и Невин, казали им, че никой не може да му помогне, ходили по болници и накрая намерили този, за да го излекува.
Кенан му каза, че си успокоявал съвестта.
Туран пак му обяснява, колко го обичали, за първия му мач, за първата любов, как го гледали като е болен. Давал му съвети.
Кенан го пита, защо не са му казали. Защото се притеснявали, че няма да го преживее и да го преодолее. Кенан им е много ядосан, даже не можел да му обясни, какво чувства, че не знае, кои са родителите му, може да са крадци. Можело да е несправедлив към тях, но….
Туран се разплака и Кенан спря. 

# 276
Не вярваш, ама след 2 часа да не дойдеш на моята ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Нова снимка на сестрите Ерчел

Simple Smile

# 277
Аз мисля, че няма връщане назад

Нищо, ще ги е яд после лисиците, ама ще е късно. Ще продължава да се продава и да успява по света ❤

# 278
Нурай се обади на лелята и се оплаква, че са фалирали. Лелята каза, че я лъжат, защото искат да я разкарат от живота си. Не можело Гедиз да останат без пари. Шахинде била подла и зла, така че била го измислила специално смята леля. Нурай й каза веднага да идва.
Кенан разказва на Туран, че има мъж, който се върти покрай Лейла, той разибрал, че няма право, но като гледа някой да се навърта, той не можел да го понесе.
Туран му каза, че тя има право да си подреди живота и да продължи. Кенан го пита дали иска да остави Лейла? Ами ако не била Лейла, а друга? Пак ли трябвало да я остави? Целия си живот да прекара в самота?
Туран му каза, че ще започне всичко отначало, ще започне нов живот.
Кенан каза, че няма да се отказва от Лейла и нищо такова няма да се случи. 

# 279
Не вярваш, ама след 2 часа да не дойдеш на моята ... Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз не вярвам да вземем награда, но ме радва оптимизмът ти, Миси. Grinning

# 280
До 5 януари знаете ли колко неща могат да станат ....
Накрая може да свалят сериал, който към днешна дата не е застрашен .. това е Фокс .. „Очаквай неочакваното“ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 281
От Гюлчин/Шахинде:

# 282
 Тахир се притеснява Нурай да не пометне.
Нурай пита, кога ще й активират картите. Нямала пари даже за фризьор. Тахир й каза, че има злато да го продава. Нурай не е съгласна.
Туран каза, че Кенан е ходил при него и Кенан е казал, че няма да се отказва от Лейла и ще й разкаже всичко. Можело и да му прости, но после пак ще се притесняват за него и нея.
Невин каза, че Идрис е звънял и говорил за някаква майка, за какво става дума.
Туран й каза, че майката на Кенан го търси.
Невин смята, че Кенан ще ги забрави, ако намери майка си. Туран й каза, че тя му е майка и в крайна сметка има право да търси детето си и ако Кенан разбере, че крият истинската му майка от него вече няма да им проговори.

# 283
Сестрички

# 284
Това не го разбирам..
С ръка на сърцето се моля Миси да познае.. 😎

Общи условия

Активация на акаунт