💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 312
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Кърджали
Някой още ли има илюзии че Фокс ще застане като хората зад свой сериал ли? На това и наивност не може да се каже ..

# 377
Stuck Out Tongue Winking Eye
"Всички поздравяват #Bambaşkabiri за това, че е първият турски сериал, спечелил една от най-престижните награди 🤌👏
А FOX:"

Ханде и Бурак в Инстаграм:

# 378
Сериалът на Башак и Бирдже прави своя финал след едва 3 епизода. Не им върви на нашите хора тази година и това е. Явно не само ФОКС режат глави без шанс. Жалко Confused
Ама какво е това нещо?! Проба-грешка?! Абсолютна подигравка …

# 379
  • Кърджали
Тук грешката беше, че почнаха много късно. Ако бяха почнали в началото на сезона, имаха много по-голям шанс да привлекат зрители. Но явно чакаха Бирдже да приключи снимките на дигиталният си сериал.
Язък иначе, сериалът е много много добър.
Нищо, ще го изгледам до 6ти епизод, когато ще приключи ... Макар че заслужават много повече.

# 380
Линк към трейлъра на заместниците ни в понеделник: https://www.instagram.com/reel/C0MQ9k8o0un/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Алекс, права си, но знаеш, че не е само това. Конкуренцията им “Скрий ме” ли какво беше, да не би да почнаха в началото на сезона?
Абсурдните предпочитания на турците са проблема. Ама как да ги виниш? Всеки е свободен да харесва това, което му идва отвътре. Но това с безразборното подписване между канали и продукции е абсолютна гавра. Още повече се ядосах сега, въпреки, че не съм го гледала.
Бе изгубете си време, усилия, ресурси, енергия, пък ако не се харесате глобално на Турция, ще сложим други на ваше място след няколко епизода Rage абсолютна подигравка с актьори, режисьори, сценаристи.

Да не ме чуе дявола, все още няма официална информация от Дизилах за финал на Бамбашка

# 381
На Фокс и едно стори не им се отделя за наградата, обаче си пуснаха трейлъра на новия сериал.
Няма да ви нося линк. Няма да го промотирам в темата. Satisfied Не са виновни те, но сърдитка съм и няма да го сложа. Satisfied

Вчера Бирсен писа, че ще излезе тази седмица, а те още днес го пуснаха. Satisfied На балами ли ще ни правят с тези писания. Всичко се е знаело предварително.

Едит: Ели, сега видях, че си го сложила. Satisfied

# 382
Слънце, аз вече го пуснах Laughing
Срам ги е, как да пуснат стори с наградата?
Оооо, жена удря шамар на жена, вървежен ще е! Heart Money Rolling Eyes
Бе… изглежда си тъп, да си го кажа. И да не бях пристрастна, пак щеше да ми изглежда тъп.
Сякаш се опитват да копират Шербета ли, от това, което съм видяла от последния по снимки?
Коментарите масово са негативни

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 16:35 от Cocodoggo_mom

# 383
И на мен нещо не ми допада..
От Фокс

# 384
Здравейте мили момичета от групата, отдавна не съм писала днес идвам да Ви почерпя за рожден ден !
Днес съм  рожденничка и черпя! Поздравявавм всички мами от групата!
Sparkling Heart

Да сме живи и здрави, днес навършвам една възраст, която е ангелско число.Както  и да въртиш цифрите , цифрата си остава ангелска!/b] Flowers Four Leaf Clover

Честита  30-годишнина  и на стрелеца Ханде Ерчел, пожелавам и много здраве и да сбъдне всичките си мечти!

Пожелавам и да бъде щастлива и влюбена така както , тялото и излъчваше щастие и любов когата беше с Керем!

Прекрасна и спокойна вечер! Gift Heart

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 21:19 от didi54

# 385
Диди, 🤗
Честит рожден ден 🎂

Фокс се сетиха

# 386
Диди, Честит Рожден Ден! Kissing Heart Tada
Желая ти здраве, късмет и много успехи във всяко начинание! Flowers Four Leaf Clover

Ново:

# 387
  • София
Диди, честит рожден ден! BalloonChampagneBirthday
Бъди здрава, щастлива, обичана и благословена!

# 388
  • София
Честит рожден ден миличка Диди.
Бъди Благословена! Радвай се на твоите прекрасни години и с шепи греби от живота.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт