💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 301
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Момичета, да ви развеселя малко. Гледам епизода сега. На сцената, където са в ресторанта Лейля-Йозгюр и Кенан с непознатата жена: според испанските субтитри Кенан си поръчва кафе.

Ето го и кафето. Joy

Joy Joy

# 421
  • Кърджали
Аз вярно че не пия кафе, ама последно като видях кафе с очите си, не изглеждаше така.
Ама така изглеждащи кафета обичам

# 422
Испанките съм ги признала. Мики, трябва да споделяш и какви хаштагове слагат на субтитрите. Така съм се смяла!
Забавна беше тази сцена в ресторанта.
Кога се очаква фраг?
За бизнеса на Керем просто нямам какво да кажа, наистина. Никак не съм в час с инфлуенсърския бизнес. А всякакви дрънкулки могат да се брандират за без пари. Ще си чати наживо с фенове или ще пуска клипчета как готви? До сега никой ли не си е платил? Не го следя по никакви канали, но някоя руска фенка не е ли разказала нещо?
Не само Керем, никой не следя. Само канали за актуалните проекти и после ги трия.

# 423
Да, не съм споделяла в темата какви субтитри правят моите хора, може да не са им много точни преводите, но поне са забавни. Преводачката редовно си слага свои мисли в субтитрите. Изписва ги с хаштаг и червени букви, за да се отличават.

Ето тук например:
Кенан заглежда Лейля в една от предните серии.

И сцената от любимото гифче на Миси.

Тахир взима заем от мафиотите и трябва да подпише чека

Grinning

# 424
А при мен на английски е пълно мазало. При поръчката преводът ми е: "Можем ли да се снимаме?" Satisfied Добре, че са рускините. Satisfied

Благи, надявам се утре или най-късно в петък да ни пуснат фраг.
Тази седмица Фокс няма нито едно повторение на сериала. Neutral Face

Керем от мача

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 01:06 от midnight__sun

# 425
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

# 426
Здравейте, 🌞
Клубът на Керем

Засега повечето коментари за новото му начинание не са много позитивни..

Хубав ден на всички!

# 427
Здравейте Animal Bee

Благи, забравих да ти отговоря снощи за Оливърса. Платили са си хората, абонаментът е отворен, но самото съдържание вътре все още не е налично, аз така разбрах. Предполагам, че ще е направено така, че да не може да се изнася в мрежата, все пак да има смисъл от това, че плащаш за ексклузивно съдържание.

Нали и Ханде си направи нещо платено в инстаграм, но всичко излизаше в мрежата веднага и май го махна.

# 428
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Когато започна да се говори за проекта Olyverse и участието на Керем в него си представях предоставяне възможност на фенове в тази т.н мета вселена сами да се опитват да създават по измислени от тях сюжети клипчета, използвайки дигитализирани герои с образа на Керем. Запознаване , живот и дейност в тази нова виртуална реалност. Sunglasses И то безплатно... Или под някаква друга форма символично заплащане.  А не брандиране на чаши, тениски, шапки, готварски рецепти.  Smirk Меко казано съм разочарована. Mask За мен това е губене на време, енергия, измествате на фокуса. Отлагане на нови проекти, свързани с киното и крачка встрани от дългогодишната му дейност, свързана с работа по много и важни за обществото проблеми. За част от които отново получи признание и награда само преди няколко дена.Nature Zap
Дано сегашното му често присъствие в мрежата де е само някаква предварителна подготвителна активност към същинската дейност. Thinking Ако не, надявам се скоро да има бързо и категорично осъзнаване за вредата, която ще нанесе на авторитета му тази авантюра с Olyverse.  Rolling Eyes

PS:
Мики, честита нова работа! Желая ти успех и късмет! Flowers Four Leaf CloverHands V

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 09:55 от Dilemi

# 429
Flowers Herb Андреев ден! Св.Андрей Първозвани!

Керем се кефи,... отборът му продлжава!

Мики, успех ... и както се казва "Лека ти работа, тежка ти кесия"! Flowers Four Leaf CloverAirplane

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 10:10 от Yassy_N

# 430
Тази седмица няма да има нито едно повторение на сериала " Друг човек " по Фокс.

Явно за тях всичко приключи и чакат с нетърпение да минат още 4 еп., че окончателно да се отърват от нас...

# 431
Фокс все пак се сетиха, че сме спечелили престижна награда Trophy
От тази сутрин:
https://twitter.com/delenaeternity1/status/1730155300299178064

Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

# 432
Керем на живо тази вечер за платежоспособните си фенове

# 433
# 434
В туитър е започнала кампания с туитове за преместването на Бамбашка на дигитална платформа. Всички известни страници, включително и Adba участват.

Общи условия

Активация на акаунт