💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Мирка прекрасна! Hug
Може би не коментират момичетата, защото чакат превод на епизода. Няма да се разпростирам в коментари, но само да кажа, че Кенан прости на майка си. След разговор с Мурат, който е изоставен от неговата майка й се обади, когато пътуваше към Лейла, тя не му вдигна, защото в момента пиеше хапчета и това са думите, които записа на гласовата поща, но тя не чу:
"Майко, не мога да ти вдигна, защото съм много зает.
И да ти се обадя не мога. Добре ли си?
Надявам се, че си добре. Нека винаги да си добре.
Можеш да ми звъниш, когато пожелаеш.
Нали?
Целувам те. "

Да кажа и за Идрис личното ми мнение е, че всъщност той е спасил Юсуф. Така или иначе чичото е бил решен да го убие. Идрис го е взел и е казал, че го е убил, а релано го е оставил в детския дом, какво се е случило там и защо нямам идея. Но чичката смаята, че детето е мъртво и се надява да не открият костите му. 100 пъти попита Идрис дали няма опасност някой да го намери, защото ще имат проблеми. Идрис му каза, че ако си мълчи няма кой да разбере, защото само те двамата знаят. Не го оправдавам, но останах с такова впечатление. Имаше още 1-2 разговора с Туран. Ще ги видите и може и още някой да мисли като мен. Simple Smile

Коко, благодаря за споделеното за Бурак. Много го харесвам и още повече се радвам на приятелството им с Ханде, личи си, че са близки.

# 406
Добро утро момичета!
Прекрасен и усмихнат ден ви пожелавам.

Красивата сестра на Ханде-Гамзе на корицата на списание BAZAAR

Ситаре

# 407
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 408
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/TheBursinSpain/status/1729535345379725573
Керем Бюрсин сподели тези снимки в IG с израза „моментите, които ни завладяват..

през годините...Satisfied

https://twitter.com/thebursinrus/status/1729759196625707519   
https://www.instagram.com/elleturkiye/

Публикация в Instagram акаунта на списание Elle Türkiye:
Сега знаем, че да бъдеш добър и ефективен гражданин е също толкова важно, колкото и успехът. Имаме удоволствието да връчим НАГРАДАТА НА ГОДИНАТА ЗА СОЦИАЛНА ИНФОРМАЦИЯ НА ELLE GREEN AWARDS 2023 на човек, който е укрепил любовта в сърцата на жените чрез своите призиви за информираност, особено съобщения и глобално сътрудничество за неравенството между половете, както и неговата продуктивност в професията, насочвайки обществото и младежта към различни въпроси.
Искрено благодарим на популярния актьор Керем Бюрсин за обажданията му към целия свят по време на силното земетресение, което преживяхме тази година, за неговите интервюта с психолози и лекари в Youtube като посланик на климата за Ювам Дюня и за речта му на 27-ата конференция на партитата за срещата на върха за климата.

Церемонията и конференцията по връчването на наградите Elle Green се състояха на 27 ноември.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 ное 2023, 11:39 от Dilemi

# 409
Здравейте, 🌞
Ново с Ханде и Керем

# 410
Инфо:

Wink

От сета на "Друг човек"
"Сериалът "Bam Başka Biri" днес е в 2 отделни комплекта👇
Къщата на истинската майка на Кенан
Къщата на семейството на Лейля"
Скрит текст:

"Клубът на Керем" стартира ...
https://twitter.com/i/status/1729751414430146727

Wink

# 411

Ако Доан беше в ресторанта:

Sunglasses

# 412
Ако Доан беше в ресторанта:

Sunglasses

GrinningGrinning

Диди, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Hug

Тези дни може да ви се губя малко от поглед, но започнах нова работа и ми трябва малко време да вляза в час. Има доста за четене и след работно време. Ще направя всичко възможно и с превода да се справим в срок. Grinning Не че имаме срок, но ще гледаме до края на седмицата да приключим.

# 413
След Ханде и Керем е № 1 тази седмица

Wink
Керем е на мача Галатасарай  - Ман. Юнайтед ( към момента резултатът е 0:0 )

Инфо:
#IMDb Starmetre тази седмица

# 414
Може ли някоя от вас да ми обясни това с Оливърс, ако сте го разбрали разбира се. Нищо не ми е ясно.
Плащаш 50 долара за клуба му и какво получаваш?
Възможност да платиш още 2000 за вечеря с Керем примерно? Или плащаш и чакаш Керем да пусне снимка или инфо как готви паста ( примерно) ...
А Керемките в Туитър се подиграваха на Джанер... за същото ..
Това ми звучи като пълна простотия, затова разчитам на вас да ме усведомите.
Как можа да се върже на акъла на чичо си и Гюнфер, които се интересуват само как да спечелят на гърба на Керем.

# 415
Flowers Four Leaf Clover Благодаря на всички дами за прекрасните поздравления за рожденният ми ден!
Да сте живи ,здрави и благословени! Sparkling Heart

Качила съм се на балкона, приключвам голяма част от бизнеса ми. След "обичащите се" не гледам турски сериали.
Само чета клюките. Нямам време и нерви да чакам и следя рейтинги, преводи и пр. Това, което харесваме като продукции държавите извън Турция, комшиите не го харесват, прекалено комерсиални станаха турските продукции. Много години не пропусках основните сериали, вече гледам само романтика, любов и позитивни сериали и филми. В момента гледам няколко продукции по платформите, дала съм си почивка от турските сериали.

Хубава вечер! Gift Heart

# 416
Диди, ако ти попаднеш на нещо интересно на платформите,  което те е впечатлило,  сподели с другарче 😉🤗
Че след Нова година да си намеря нещо за гледане 😎
И да не съм спам,  как искам да ги видя във филм на платформа

# 417
Тина, според мен ще е нещо такова:
Само цените ще са малко по-високи, все пак е Керем Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Sunglasses
То няма как да откриват "топлата вода"... плюс продажба на чаши, фланелки, химикалки ... и всичко каквото се сетиш, което може да е брандирано с името и снимка на Керем Simple Smile

Дано скоро започне работа по "Една необикновена история", че Ебрар вече е станала малка госпожица и ще се загуби първоначалния замисъл...

# 418
И аз от това се опасявам.., че от уважаван актьор ще се превърне във второкласен инфлуенсър.. 🙄

# 419
  • Кърджали
За съжаление /колкото и да го харесвам/ е тръгнал по този път.
Честно казано, ако продължава така скоро изобщо няма да ме интересува дали ще снима нещо ново. Просто ще ми е поредният взел се за нещо пропилян талант.
Надявам се да се спре навреме.

Общи условия

Активация на акаунт