Може би не коментират момичетата, защото чакат превод на епизода. Няма да се разпростирам в коментари, но само да кажа, че Кенан прости на майка си. След разговор с Мурат, който е изоставен от неговата майка й се обади, когато пътуваше към Лейла, тя не му вдигна, защото в момента пиеше хапчета и това са думите, които записа на гласовата поща, но тя не чу:
"Майко, не мога да ти вдигна, защото съм много зает.
И да ти се обадя не мога. Добре ли си?
Надявам се, че си добре. Нека винаги да си добре.
Можеш да ми звъниш, когато пожелаеш.
Нали?
Целувам те. "
Да кажа и за Идрис личното ми мнение е, че всъщност той е спасил Юсуф. Така или иначе чичото е бил решен да го убие. Идрис го е взел и е казал, че го е убил, а релано го е оставил в детския дом, какво се е случило там и защо нямам идея. Но чичката смаята, че детето е мъртво и се надява да не открият костите му. 100 пъти попита Идрис дали няма опасност някой да го намери, защото ще имат проблеми. Идрис му каза, че ако си мълчи няма кой да разбере, защото само те двамата знаят. Не го оправдавам, но останах с такова впечатление. Имаше още 1-2 разговора с Туран. Ще ги видите и може и още някой да мисли като мен.

Коко, благодаря за споделеното за Бурак. Много го харесвам и още повече се радвам на приятелството им с Ханде, личи си, че са близки.

Добро утро, прекрасни момичета! 

Благодаря на всички дами за прекрасните поздравления за рожденният ми ден!