💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 277
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Много красиво. Колко талантливи хора има, възхищавам им се от все сърце!

Бурак Й е много красив мъж, май е и много добър актьр, но някак не си ги представям с Ханде в общ проект. Не знам защо.

С този обче много я харесвам.

# 466
За протокола, в инстаграм страницата на фестивала снимката на Ханде има повече харесвания от снимката на Джони(с целия ми респект към него Grinning
Хахах, Миси, чак ми стана смешно като видях гифтчето, което си пуснала вдясно от Ханде - там изглежда ужасно облеклото. Какво нещо е моделът Ханде Ерчел, вместо дрехите да правят нея по-красива, тя прави дрехите красиви Sunglasses

Благи, хич не си я представям с друг в момента. Вече ми е носталгично като фен и на Ханде, и на Бурак, и на Ханде и Бурак заедно.
Хахах, гледайки си в инстаграма, попадам и на това(за тези, които са гледали “Gossip girl” - все едно бяха вчера тийнейджърските ми години Grinning)
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:59 от Cocodoggo_mom

# 467
Ели, тъкмо щях да нося снимката му, за да питам дали имам наборки в темата. Satisfied И от моите тийнейджърски години е сериалът.

Ханде блести!

# 468
Слънце Laughing Hug Hug аз моята възраст ви я издадох преди няколко месеца, сега и ти се издаде Animal Speak No Evil много ме кефеше този Joy
Наистина блести хубавата ни наборка. Керем изпусна истинска красавица Hug следващата едно е ясно - по-хубава от нашето няма да е!

# 469
Малииии, какви сте дърти със Слънцето...Joy
Коко, с риск да ме изгонят завинаги от темата, но аз Ханде най-много до тук я харесвам точно с Бурак. За това и бях толкова щастлива, че ще имат общ проект отново. Не съм очаквала честно казано. Но аз постоянно й избирам проекто партньори на Ханде Joy
Сега например не харесвам новия герои, твърде безличен ми е за нея, за ролята, която трябва да играе на човек, от когото да ревнува Кенан.
За сефте отворих Инста и лакнах снимката на Ханде. Наистина има повече лайкове от Джони.

Ох, очите ми останаха в Ханде. Много повече ми харесва как й стои роклята на нея в сравнение с манекенката.

# 470
Ау, какви красоти сте донесли. Blush
Много добре изглежда Ханде, облеклото е съобразено с мястото на събитието, забелязвам, че няма разголени моми. Stuck Out Tongue Winking EyeJoy Да ви кажа с повече дрехи май ми харесва повече, отколкото почти без дрехи, онези мини рокли, дето се разхожда редовно с тях, не са ми по вкуса. Grinning

Нова снимка

За Керем: ще примигна относно историята с Оливърс и очаквам новите проекти. Според мен цялата тази работа с Оливърс беше, за да създаде някакви контакти в Испания за евентуална кариера там. Ще видим какво ще излезе. Беше лайкнал преди време в туитър линк към една статия, че общият им проект с Бандерас предстои. Нищо не пишеше в статията, а само, че ще имат общ проект, но не се знаят подробности. Ще почакаме и ще видим.

# 471
  • София
Вижте къде е седнала нашата Бамби. Точно зад  Джони Деп.  Дано я забележи и евентуално да я покани за общ проект. Мястото за изява на Ханде е извън Турция. Видяхме че в родната й страна не е дооценена. Време е да направи големият скок на международна сцена.      

https://twitter.com/heali24/status/1730322740127666214

# 472
    • София
    Привет прекрасни и усмихнати момичета! Flowers Hibiscus

Изпратихме месец Ноември, сгушен между сгряващ ни с последните топлите слънчеви лъчи и златните цветове на есента октомври и декември, с неговата пъстрата Коледна украса и приповдигнато настроение! Посрещаме последният месец от годината, остана един единствен, самотен лист от календара на стената! Как бързо се изниза годината!

Декември е вълшебство, магия, чудо! Скрито в душите ни от онези незабравими детски спомени, когато премръзнали се криехме зад входната врата в очакване на Дядо Коледа, тръпнещи в очакване на поръчания подарък, вперили трепетни погледи към потъналите в сняг улици, градини, къщи! Годините минават, нашите деца отдавна имат свои деца, но онзи трепет, онова вълнение и трепетно очакване се пробуждат винаги около времето за подаръци! Защото декември е красива кутия, пълна с вълшебства, чудото на сбъднати подаръци и блеснали от радост детски очи!

Декември е дом и семейство! С пъстрите Коледни светлини и блещукащи цветни лампички по елхата, мигащите пламъчета на свещи отразени в прозорците, пукащи дърва и сгряващ телата и душите буен огън в камината, ведри усмихнати лица на любими хора, силна закриляща прегръдка, романтични изненади, заразителен детски смях, празнично настроение, домашен уют и топло чувство на любов!

Декември е аромати! Онази невероятна смесица от мирис на портокали и мандарини, на прясно изпечени курабии с дъх на мед, канела и джинджифил, издигащ пара от чашата горещ шоколад или на празнично греяно вино! Аромати изпълващи домовете ни, душите ни, запазени някъде дълбоко в нас и носещи със себе си красиво настроение, носталгия по детството и страхотни спомени! Аромати, без които Коледата би била невъзможна!

Декември е смирение и надежда! Време, да приемем грешките си от изминалата година и поуките от тях, да дадем шанс на вярата в доброто и благодарността, да си припомним, че трябва да се научим да приемаме, а не да се примиряваме! Време за доброта и съпричастност, любов и човечност, на смирение и надежда! Надеждата, че можем да бъдем по-добри хора, за да бъде светът ни по-добро и красиво място за живеене!

Декември е музика! И ако някога слушаме и пеехме песни като „Шаро и първият сняг”, „Зимна песничка”, „Снежинки”, „Вижте как греят елхите”, то днес празничните дни и нощи са изпълнени с Коледни песни от целия свят и вечната, с история над 200 години „Тиха нощ, свята нощ“! Станала една от най-популярните коледни песни, преведена на над 300 езика и позната в почти всички страни по света, представляваща в наши дни най-универсалното послание за мир, благодат и щастие!

(С)нежна

Ако зимата беше жена,
    би носила цвете в косите си.
    Ей така, за контраст на студа.
    И навярно би вярвала в приказки.
    Би се казвала всякак, без Ева.
    (Онова със Адам и реброто му
    някак никак не би й харесало.
    Не че нещо, но просто защото...)
    Би била с драматичен грим.
    С лятна рокля и шал на райета.
    Би обичала да мълчи.
    И да храни с бисквити врабчетата.
    Би се влюбила дяволски силно
    в някой отчаян идеалист.
    После би намразила името му.
    Би препила със чай от мъгли.
    Би била с много топли ръце.
    И с парфюм с аромат на къпини.
    Ако зимата беше човек,
    Бих била точно Зимата.
    Автор: Радосвета Аврамова (caribiana)

Благодаря на всички момичета, донесли в темата прекрасните снимки с нашата любимка Ханде Ерчел от откриването на Международния филмов фестивал на Червено море в Саудитска Арабия! Пред стилната ѝ и напълно подходящо подбрана за мероприятието визия и невероятния ѝ чар мога само да се усмихна и тихо да се порадвам, че съм нейн фен! Защото изглежда божествено на всички кадри в интернет!

И да, ще продължават хейтърите да пишат срещу нея, ще търсят и намират причини, защото тя, човешката завист е навсякъде! А как няма да предизвиква завист?! Млада, красива, талантлива, известна, обичана.... По повод завистта ви оставям само един куплет от стихотворение на незабравимата Петя Дубарова:

Тези, които завиждат, се в болни превръщат,
    те от завиждане своите нерви рушат;
    тези, които завиждат, се винаги мръщят
    дето успех е проправил към някого път.

Декември е месец на чудеса, на сбъдване на мечти и надежди!
    Добре дошъл, декември!

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 05:13 от nrgmama

# 473
    Добро утро момичета!
    Честит м.декември.  Един от най прекрасните, най топлите и празнични месеци. Пожелавам ви коледния дух да обхване всички вас .

Красива Ханде

Тези фенове са късметлии че са имали шанш да се снимат с Ханде.

Прекрасни

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 06:18 от azisiq

# 474
    Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един вълнуващ ден, изпълнен с много положителни емоции и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

nrgmama, Hug

# 475
    Здравейте, 🌞

# 476
    Здравейте! Flowers Hibiscus

Енерджи, толкова е хубаво като се появяваш. Flowers Hibiscus

Сходни са кадрите, но не мога да не ги повторя.

# 477
    ПОЧЕТЕН ГОСТ ХАНДЕ ЕРЧЕЛ

"Известната актриса #HandeErçel присъства на Международния филмов фестивал на Червено море, който се проведе за трети път тази година.💫 #RedSeaIFF23

Ханде Ерчел стана център на вниманието като почетен гост на фестивала, който се проведе в Джеда, където се събраха световно известни имена като Хали Бери, Мишел Уилямс, София Вергара, Алесандра Амброзио, Даян Крюгер, Фатих Акън и Уил Смит.👑

Ерчел, която беше много ценена заради красотата и избора си на дрехи, присъства на вечерта в ослепителен тоалет, проектиран от Йозгюр Масур."

Wink

# 478
    • Плевен / София
    Здравейте момичета,
    Всеки прави изборите си и си носи последствията от тях...
    Учат ни да броим секундите, минутите, часовете, дните, годините, но никой не ни обяснява стойността на един миг.(D. Кариси)
    Колкото и да не им харесва на някои, това си е признание...

Не мога да ви оставя без кафе в петъчния ден....Започва последния месец от тази година....Да му с насладим...

# 479
    • София
    Здравейте! Flowers Hibiscus
    Добре дошъл, Декември! Flowers Evergreen TreeNature Snowflake

Декември е уют. Кори от портокали. Пукащи дърва. Запалени свещи. Червено вино. Понякога розе. Тихо пиано. Вълнен шал и дебели чорапи. Първи сняг. Декември е грижа. Внимание и мисъл към най-любимите ти хора.

Подаръци. Изненади. Срещи. Топло мляко с канела. Писма картички. Очакване. Декември е искри и фойерверки. Блясък по улиците, в очите. Светлини.

Декември е (равно на) сметки. Разплащаме се с 365 дни случвания и пропускания. Всичко онова, което сме можели да бъдем, а не сме. Всяка неказана дума и закъснял жест. Онзи телефонен разговор, който пропуснахме.

Пътуването, което не направихме. Работата, която не приехме. Думите, които не казахме.

Декември е обещания. Наравно стари и нови. Да бъдем по-добри. По-щедри. По-благодарни. Да мечтаем повече. Декември е поглед навътре. Носталгия по детството. По това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме. По приказки с щастливи начала, не краища. По онова утре, което все търсим и все не стигаме.

Декември е всичко в едно. Най-студеният и най-топлият месец. Най-пълният с хора и най-самотният. Едновременно край и ново начало. Прошка. Декември идва и си отива като сън. Всяка година се питаш кога пак стана Декември. Никога няма да разбереш.  

из "Разпилени парченца..." на Мария Василева

Марги, Hug за текста и гифчетата!
    Енерджи, Гости Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт