💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 273
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Инфо:
"#Bam BaşkaBiri е "Най-коментираният сериал в света" с 450K🥇 през предходната седмица, 20 - 26 ноември 2023 г."

Purple Heart

Sunglasses

# 481
  • София
Честит 1-ви декември мили съфорумки.  

"Украсявайте елхите, декември чукна на вратите!
Злото вече да си ходи, само здравето край нас да броди!"

Декември!
Най- специалното време от годината. Месецът на малките и големите вълшебства. Последният от поредицата.
Студен, но и толкова светъл! Студен… а всъщност най- топлият от всички останали! Топъл, като домашния уют. Горяща камина. Кашмирено одеяло в ранните съботни сутрини. Любима, плетена жилетка… или пуловер! Горящи свещи (с аромат на канела)! Саксия с алена коледна звезда. Дантелена, празнична покривка. Коледен венец на входната врата.
​Декември е светлина. Светлината на Витлеемската звезда, която вещае доброта и хармония! Светлина от коледната украса, отразяваща се в трептящите гирлянди, панделките върху грижовно опакованите подаръци и стъклените, стари играчки за елха. Декември е коледни песни с повтарящи се рефрени. Любими! Започващи да звучат дори още в края на ноември, като подготовка.
Декември е дом, който ни събира всички. Заедно! Защото „По Коледа всички пътища водят към дома”. Декември ухае на път. На завръщане. На очакване. На посрещане. На дългочакани прегръдки на средата на студени гари. На заедност. На споделеност.
​Декември е емоции. Усмивки. Смях. Споделена радост. Декември е щастие! Щастие, греещо по лицата на хората, които обичаме!
Декември е спомени! Многократно прелистван дебел, стар албум, миришещ на детство и запазил много спомени. Много снимки! Много отминали Коледи! Много запечатени усмивки! Много щастие! Много…
Декември е картички. Изработени ръчно. С внимание, обич и нежност. Надписани със специално подбрани думи… за специалните хора в живота ни!
Декември е Коледа! Най- очаквания празник в годината. Най- вълшебният!
Декември е… насладете му се!

От мрежата...

А нашето момиче завършва подобаващо тази успешна за нея година. Нека е здрава и успехите да са пред нея...

Същото пожелавам и на Керем. Аз съм на мнение, че след всяко връщане крачка назад, предстоят крачките напред. Не всичко трябва да е на всяка цена. След летният сериал, Керем има нужда от малка почивка. Да се огледа, да си почине, да си избере подходящият проект. Нека не се хвърля през глава, за който и да е проект. Това, с което в момента се е захванал е точно за разтоварване. В никакъв случай това не е връщане назад в кариерата му. Така той поддържа връзка с почитателите си. А проектите, които всички ние очакваме от него, тепърва предстоят. И се надявам да не са свързани с FOXTv.

# 482
От Фокс, не ги е срам. Satisfied Ще спират сериала, а ще ми се хвалят със социален рейтинг.Animal Monkey Face

Скрит текст:

И през ноември сме номер 1! Отново сме на първо място в сравнение с нашите конкуренти с взаимодействието, което постигаме във всички наши акаунти в социалните медии. Благодаря много на всички. ❤️

Стори от Ханде, май днес е първата им годишнина.

Всичките ми любими спомени са с теб. Нямам търпение да създадем още.

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 13:49 от midnight__sun

# 483
Слънце, остави ги да се радват. Още един месец ще се хвалят и после ще се покрият като мишки ... Stuck Out Tongue Winking Eye
Керем в Туитър:

# 484
Честито да им е!
( пада се денят, в който Керем и Михре се отследваха. Явно е истина, че тя е била Свативницата).
Искрено се надявам Хакан вече да е отговорен и сериизен и да направи Ханде много щастлива.

Лайква и снимките в Инстаграм..
Керем снощи е бил на рожден ден

# 485
  • София

Много странно послание е написала Ханде: "Всичките ми любими спомени са с теб".  
А спомените с Мурат Далкълъч или тези с Керем какви са? Само лоши ли?
Защото аз си спомням, какви послания пишеше, когато беше с Керем...

"Стой близо до хората, които те карат да се чувстваш като слънце..."
Стави ми тъжно, когато човек забравя хубавите моменти с предишният си приятел. А Ханде тогава светеше наистина , като слънце. Видимо за всички тя беше много щастлива. И дори да е имала повод за угорчение, все пак красивите моменти и спомени не могат да се забравят.
И пак Ханде е тази, която първа се е сетила да качи това в сторито си. Хакан отново, както винаги, е пасивен. Минава само с някакви лайкове. Ето това не ми харесва. Според моите разбирания, мъжът е този, който трябва да води жената, първи да поздрави. Тук нещата са обратни.

Тина, не знам колко сериозен и отговорен ще стане Хакан. Но знам, че в тази връзка всичко зависи от мама Арзу. И дълбоко в мен стои едно притеснение, че дори и да даде съгласие и Ханде и Хакан да се оженят, това ще бъде за сметка на дадени жертви от страна на Ханде. Ще се наложи да се откаже от някои неща, защото в онези среди няма как да приемат, че тя ще се целува с други мъже в сериалите. Дано не изляза права...

# 486
Може Хакан да е от хората, които си пазят личния живот и не обичат да си показват чувствата чрез публикации в Инстаграм.

То може през час да качва сторита колко много я обича, а в действителност да се държи ужасно ..
Соц. мрежи не са гаранция за нищо... чиста заблуда за всичко.
Ябълката лъскава отвън, а вътре- гнила...

# 487
  • София
Може Хакан да е от хората, които си пазят личния живот и не обичат да си показват чувствата чрез публикации в Инстаграм.

То може през час да качва сторита колко много я обича, а в действителност да се държи ужасно ..
Соц. мрежи не са гаранция за нищо... чиста заблуда за всичко.
Ябълката лъскава отвън, а вътре- гнила...
Той нека си пази чувствата, но все пак са известни публични личности и всяко тяхно действие се следи. Много странна е тази негова "скрита " любов. Не може Ханде първа да му се обяснява в любов, а той преди 15 минути да репостне нейното обяснение. Редно е и той да напише нещо, не само да се радва, че тя го обича. Голям Нарцис ще се окаже. След, като се е хванал с такава красива и известна жена трябва много да се съобразява той с нея, а не тя с него. Ханде не е лъжица за всяка уста. Хакан не го познавахме преди да започне връзка с Ханде. Едно кратко признание в неговия инстаграм щеше да е достатъчно за този специален ден. Нека не ми се прави на много велик. Тази лъскава отвън и гнила отвътре ябълка да не се окаже той...

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 15:42 от БлагаВест

# 488
Линде, ако сутринта рано и е направил серената, подарил и е 100 рози ... и така нататък.. трябва ли да се хвали и да бие тъпана. 😉
Той го прави,  защото обича, а не да се хвали в Интернет.
Колкото по- малко показват от личния си живот, толкова повече ще се задържат като двойка..
Човекът е от уважавана фамилия, няма да се прави на клоун, за да се хареса на някого..
( заприличвам на адвокат на Хакан, а дори не го харесвам 😂)

# 489
Според кои правила е редно Хакан да прави това или онова? Или Ханде, или който и да е, пък бил той и публична личност?
Аз пък взех да харесвам Хакан точно заради всичкия хейт, който се изсипва по него, всички сравнения с този и онзи, чак лайкове се броят, време се засича, що е там, а не на друго място, що не това, що не онова.
Ханде глупава ли е? Меркантилна ли е? Каква причина може да има да стои до човек, който не я отразява, не я кара да се чувства щастлива, пренебрегва я и т.н.?
За това не трябва да споделят нищо лично в мрежата звездите, защото фенските претенции са безкрайни. Ако не беше споделила това, никой нямаше да има идея дали днес имат повод да празнуват. Ами пък ако Хакан е направил нещо супер яко и романтично и Ханде е толкова щастлива, че иска да го изкрещи на целия свят и за това го е публикувала?

А влязох да се оплача, че забравих, че в понедленик няма да има епизод, сега видях и се разстроих Joy

# 490
  • Кърджали
И ако всяка сутрин пуска сторите - "много те обичам, Хандеджим! " по- влюбен ли ще изглежда?
На мен пък повече ми допадат хора, които не крещят публично чувствата си. Тия дето "Много те обичам, ти си всичко, ала бала " на моменти чак ми фалшивеят. Сякаш искат да убедят целият свят, за да убедят и себе си.
Дет се вика ,човекът може още сутринта да я накара да се почувства най-специална. Един пост в Инстаграм какво ще промени?

# 491
  • София
Блага, за мен са много важни тези малки жестове от един мъж. Не това дали ще ме води по екзотични екскурзии и скъпи заведения. Защото от тези наглед дребни жестове се разбира, колко един мъж държи на една жена. Когато жената е много влюбена (както е видно при Ханде) тя не обръща внимание на тези дребни неща, тя ги неглижира. Но идва един момент в който, когато вече са семейство, точно тези дребни неща вече започват да изпъкват в тяхното ежедневие. Какъвто е в началото на връзката такъв ще бъде и после. А след като Ханде държи да публикува своите чувства в Инстаграма и в социалните медии, е редно и той да отговори по същият начин. Не може тя да "изкрещи" на всеослушание "обичам те", а него да го оправдаваме, че виждате ли колко бил дискретен. Това е меко казано обидно за всяка самоуважаваща се жена. За нейното публично обяснение в любов не казваме, че  "фалшивее", а него го оправдаваме. Харесвайте си го Хакан, колкото си искате. Аз обаче не харесвам този тип мъже. Не е нужно да ми демонстрира че е много влюбен, но е редно той първи да направи жеста. А дори и когато Ханде го е изпреврила трябваше да отговори  подобаващо, с нещо негово излязло от сърцето му, а не да ми качва нейният пост. Отново подчертавам, че те са публични личности и хората ги следят. Ако не искат да ги коментират нека не качват нищо свързано с техният личен живот.
Това е моето мнение.

# 492
# 493
Линде, и аз ще кажа - какво е виновен Хакан, че му се обясняват публично(?) Ами възпитано е репостнал посланието.
Аз пък някак си се фиксирах във второто изречение -  Нямам търпение да създадем още (любими спомени). Явно човекът е с повече търпение.

# 494

Общи условия

Активация на акаунт