💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Според Бирсен(въпреки че преводът е кофти) Джем(Туран от Бамбашка) ще присъства на сватбата на бившата екранна партньорка на Бурак от Марашлъ - Алина Боз.
Скрит текст:
Снощи като заговорихме за сериали в реала, историята на младоженеца е мама миа Grinning  

# 541
  • Кърджали
Не са утрешните награди. Момичетата от темата на Къванч казаха, че те със Серенай ще ходят със сигурност. А той ходел само, когато е сигурно, че ще получи награда. Сега дали за актьор или двойка нямам идея.
Но пък феновете коментират, че от най-пресижните турски награди са станали доста посредствени. Не разбрах защо обаче.

Този костюм на Лейла никак не ми харесва, като кондукторка в градския транспорт.

Преди години, когато бяха наистина престижни тези награди се даваха само от жури. Журито беше от разбиращи хора и наистина си беше престижно дамги получиш. След като вкараха гласуване от зрители (вярно остана си и част от преценка на журито) но вече и там положението е - който има по-голяма фенска маса....и се превърнаха в една от многото (а в Турция има наистина много награди, дето се вика само отделните кооперации не са почнали да раздават награди вече)

# 542
Ако наистина наградите са реални и честни-  Победител трябва да е Присъда - постоянен рейтинг, смислен и интригуващ сюжет и взеха престижна награда - Еми.
Всичко друго е да угодим на всички за да няма сърдити.
Към момента Ханде и Бурак няма да присъстват. ( инфото е от постове в Туитър)

# 543
Никога не отказва снимка с фен. Прекрасна Ханде

Чудесна

# 544
  • Козлодуй
А, като не ми харесва какво прави, няма да го хваля фалшиво.
Не, то си е негова работа, ако е решил да си закопава таланта. Но пътя по който е тръгнал, ще стигне до там да се превърне в Джан Яман номер 2.
Да не беше талантлив, нямаше и да ми дреме какви ги прави и нямаше да го коментирам ни негативно, ни неутрално, ама...
С цялото ми уважение, но Джан и назад да тръгне, Керем пак няма да успее да го стигне. И на малкия му пръст не може да стъпи...а някога го харесвах Керем.

# 545
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Purple Heart

Gift Heart

# 546
А, като не ми харесва какво прави, няма да го хваля фалшиво.
Не, то си е негова работа, ако е решил да си закопава таланта. Но пътя по който е тръгнал, ще стигне до там да се превърне в Джан Яман номер 2.
Да не беше талантлив, нямаше и да ми дреме какви ги прави и нямаше да го коментирам ни негативно, ни неутрално, ама...
С цялото ми уважение, но Джан и назад да тръгне, Керем пак няма да успее да го стигне. И на малкия му пръст не може да стъпи...а някога го харесвах Керем.
Добро утро Simple Smile
Тъй като в опониращия пост на този на Алекс виждам оценки, но не и основания за тия оценки, рекох да погледна в темата за Джан Яман. Косвено би трябвало да разбера по успехите му. Само последните 2 страници, уточнявам. И ... открих мнения за парфюма на Джан, "греховна" чаша с плочките на Джан, тревоги около изчезването му по някакви си лични причини от сет на итал. сериал, цитирано изказване на бивша негова партньорка и последвали негативни и иронични оценки... И това е... Има, разбира се и за "Кирича" (Керем), предполагам интересът е от липса на материал за страсти и размисли в темата. Керем е "грозник", "лилипут", "мега противен", "неуспешен човек", "отблъскващ клоун"...
И така. Пак не разбрах предимствата (предполагам за предимства на артиста Джан става дума), нито разбрах какво означава "уважение"... За харесването на Керем обаче разбрах - то е било докато приятелка не е показала снимка на Джан. Разбрах и повода за отношението към Керем, а то е платеният му проект, макар че ... още не се знае за какво ще бъдат употребени парите от него.
Сигурно щото търсих и размисли, освен страсти и не намерих ... затова така се получи... Confused

# 547
  • Козлодуй
Katya_I, уважението ми е към Алекс.
Керем ме разочарова, когато започна да си прави PR на фона на земетресението в Турция. От там насетне просто спрях да го следя. Никъде не съм го наричала по никакъв начин. Сравняването му с Джан е нелогично и неоправдано, лично мнение Simple Smile

# 548
  • Кърджали
Тъй като става дума за мой пост, нека и аз да кажа нещо и да затворя темата.
За мен Джан Яман е "може да е талантлив, но след успеха си повярва твърде много, но без сериозно покритие" (мое мнение, не държа нито някой да се съгласява с мен, нито някой да ме убеждава в противното). Отделно тръшканиците му "вие мен не ме оценявате, но вижте в Италия ме боготворят, затова и аз ви мразя " ми идат малко като тригодишно да се тръшка в магазин защото не са му купили онази играчка, която е поискало .
Керем и той е хванал по някакъв път, уж различен, но резултатът ми е същия. Получи международен успех и имам чувството,че в момента лежи точно на тези лаври. Да, ама на небосклона всеки ден изгряват десетки нови звезди и скоро може неговата да спре да грее. Да, за мен този летен проект беше грешка. Идеята може да е звучала добре, ама изпълнението беше ужасно, сценарий нулев. А има талант... Ако нямаше, няма да ме е яд. Толкова ли па не е получил един по-сериозен проект като предложение...
За тези Оливерс фантасмагории нищо няма да кажа, ще приема че аз вече съм остаряла и затова не разбирам. Щото иначе трябва да го хвана с дебелата точилка и по главата....
Честно казано, колкото и Ханде да ми бледнее като талант и игра (никой да не ми се сърди, мое усещане), тя постъпи много по-умно и разумно, поемайки ролята в Бамбашкато. Нещо по-сериозно, нещо по-различно. Показва желание за развитие...

# 549
Здравейте Animal Bee

Преводът на епизод 12 на ДЧ вероятно ще го пуснем утре вечер, момичета, да си знаете. Hug

Много беше хубав разговорът между Туран и Кенан.

Сцената между Мюшереф и Кенан също беше много хубава, хареса ми как наблягаха на детайлите, докосванията на ръцете ми и т.н.

Тази леля на Нурай явно са я вкарали да разчупят малко драмата. Само физиономии и "умни" приказки от нея. Grinning

# 550
Здравейте,

Едно ангелче 💙

Като споменахте Джан, какво става с проекта "Русалка", където ще ше да си партнира с Ханде имате ли информация ?
Последно ми излезе, че след оттеглянето на Дисни, Асена преговаря с Нетфликс и повече нищо...

# 551
Здравейте! Flowers Hibiscus

Тина, за "Русалка" накрая спрягаха Таро Емир Текин, не Джан. За момента не се чува нищо за проекта.

Стори на Ханде

Довечера Джем ще е водещ на Келебека.

Толкова свикнах от лятото насам в темата да имаме всяка седмица епизод, я на Керем, я на Ханде, че сега ми е странно за последните четири. Satisfied

# 552
Слънце, аз пък имам нужда от почивка. Grinning Преводи, нови теми постоянно, уморих се. Grinning

Цветенцето ни Flowers Hibiscus

# 553
Коко, ела, разкажи за жениха Grinning и той ли е шавлив?

Много се радвам, че сутринта само успях да прочета за бързо и нямах време да пиша. Сега вече не смятам да се хабя.
На мен превода не ми тежи, отнема ми и малкото свободно време, но толкова ми харесва сериала, толкова ми харесват Ханде и Бурак, че грам не ми пречи. Много, много ще ми липсват.
Не знам защо, но си мисля, че яко са демотивирани всички и се притеснявам, че ще претупат сценария, колкото да завършат епизодите. Надявам се да греша.

"Какво беше първото изречение, което Доан прочете от изявлението в епизод 2?"

Признавам си, че не си спомням. Дали не беше "Аз убих Хамди Атълбай"?

# 554
Да, Благи. Това беше и по мой спомен: "Аз убих Хамди Атълбай и ще убия много от вас."

Общи условия

Активация на акаунт