💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 265
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, прекрасни момичета!💞

Поли, честита нова работа!  Успех!
Енерджи мама, като празник чакам месечните ти поетични вдъхновения!
Дилеми, благодаря за това декемврийско парченце от "Разпилени парченца..." на Мария Василева, което Марги сподели преди две години. Издирвах го и така се отплеснах в старите теми, че не усетих как времето отлетя.
Страхотни споделяния и вълнения, момичета! Миси, Азисия, Тина, Слънце, Гости, Линде, Благи, Алекс, Кате, Ели, Мира. Благодаря!

Класа, елегантност, стил, красота...

Заслужено признание...

...не се знае какво ще ни донесат дните...
     Джем Давран
Този човек предизвиква усмивката ми. Прегърнал е с цялото си сърце историята в която участва и с цялата си любов поддържа нейните разказвачи и почитатели.
Та...за мене дните донесоха грижи и проблеми, и драстично скъсиха времето. Не съм гледала последната серия, но успях с преведената 11-та.

Момичета пчелички, безкрайно благодаря за  прецизността и перфекционизма, за старанието тази история да стига до нас максимално смислено! Алекс, специални благодарности за помощта и всеотдайността ти!

Много красиви, смислени и майсторски изиграни сцени в този епизод.

Поредната разтърсваща сцена между майка и син. Невин тръгна при Кенан със страха, че ще ги изостави, и с намерение да отстоява майчинството си. Намирайки го смазан от отчаяние, забрави за претенциите си и успя да намери точните думи за детето си. Това е майката, която харесах. Тази мисъл ме върна на предишната сцена, когато притеснени за Кенан, двамата с Туран го чакаха в дома му.
Сериозен трус в семейство Йозтюрк.
Реалности. Очаквания. Изисквания. Закъснели истини. Страхове. И грешки, породени от тях...
Не липсата на кръвна връзка, а лъжата и недоверието ни правят чужди.

Имате ли представа за празнотата, с която се борих?... Ами, ако бях убил някого?

Как се загърбват 30 години отдаденост и обич? Как се приема истина, която срива основите ти? И как ще се чувства Кенан, когато научи пълната истина за Доан?

Аз обичам жена си, сина си, семейството си. Имах прекрасен живот с вас. Бях щастлив. Това бяха най- прекрасните дни в живота ми. Нищо повече не искам да знам.
Много категорични, много красиви думи, но и отказ да приемеш правото на истина на другия.

Ние те отгледахме. Дадохме ти всичката си любов! Какво не ти достигаше?
Егоистични упреци, като да търсиш сметка: какво ти дадах, какво ми връщаш? Да търгуваш обич за обич.
И тук съзнавам, че светът на тази жена е сериозно разклатен. Приказката градена с много обич се руши. Невин е живяла с вината, че не може да има дете. Чувствала се е непълна, нереализирана, безсмислена. Била е депресирана и сляпа за всичко около нея. Обсебена от фикс-идеята, че семейството е такова само ако има дете. Осиновеното дете ѝ е вдъхнало живот. Получила мечтата си, вкопчила се в своята приказка за семейство, тя расте и проглежда за света заедно със сина си.
Но се появява Доан. Всява паника и несигурност. И Невин се губи между ужаса от постъпките му, между съчувствие, обич и страх.
От фрага и споделеното от вас разбирам, че  неопределеността в отношенията им я депресира и връща усещането за неосъщественост.

Опитвах се да разбера постъпката на Кенан преди заминаването му.

Едва при тези думи допуснах, че за последно може да се е появил ревнив Доан.

Туран, в опит да защити и Кенан, и Лейля: -
Всъщност... Нашето момче не може да се обвърже, ти се спаси. Забрави го....Да не ти казвам какви ги е вършил преди да се появиш.

Този сериал от различен започна да става типичен. Пожелавам си логичен, интересен и силен финал. Заради всички замесени.

Приятни почивни дни!
Вярвайте в чудеса! Не ги чакайте! Сътворете ги! Вярвайте в себе си, защото чудото сте вие!

# 526
  • София
Цитат
Линде,  когато една връзка завърши с раздяла, обикновено се помнят само неприятните преживявания, защото, ако се помнеха и хубавите, нямаше да се стигне до там. Хората щяха да си прощават заради чудесното общо минало. Затова казват, че най-хубава е последната любов. Това обяснява твърдението на Ханде.

Мира, не съм напълно съгласна с това, че обикновено се помнят само неприятните преживявания при една раздяла. Познавам доста хора, които продължават да са приятели и след раздялата. Най-добрата ми приятелка е разведена с първият си мъж, но и до днес продължават да празнуват заедно всички семейни празници, комплект двете нови семейства и децата. Помни причините, поради които са стигнали до раздяла, но като че ли повече помни красивите моменти в тяхната връзка. Една раздяла не е задължително да бъде със скандали и омраза. Понякога до нея се стига и поради изчерпване на емоциите.
 Ханде и Керем, доколкото съм запозната, се разделиха приятелски на по едно кафе в Starbucks. Самата Ханде, когато я попитаха дали отново са заедно, след това кафе, отговори че не са заедно, но е нормално "приятели" да се виждат и да пият кафе. Тя спомена думата "приятели". Затова сега се изненадах на това нейно послание. Ако наистина го има за приятел би трябвало да помни хубавите преживявания. Ханде при раздялата си с Мурат Далкълъч написа официално съобщение, в което също твърдеше, че той е човекът който е бил най-близкият й човек в онези тежки за нея моменти. И ще го помни, като един прекрасен приятел. От всички тези неща оставам с впечатление, че тя не се разделя със скандали с предишните си връзки. И затова не ми хареса тази част, в която тя твърди, че най-хубавите й спомени са само с Хакан. Не вярвам да не е имала прекрасни спомени и с предишните. Сигурна съм, че след време ще мисли по различен начин. Ханде е много емоционална и както казва нейната приятелка Дилара, че мъжът в когото е влюбена става центърът на нейната вселена. Та си мисля, че на този етап тя е точно в такъв период. Точно това имах предвид, че тя е публична личност и всяка нейна постъпка и дума може да се изтълкува по различен начин. Ето че на мен това ми направи неприятно впечатление. Защото аз съм от този тип хора, които изхвърлят от сърцето си лошото и винаги се стремя да запазя само хубавото. Редно е Ханде много внимателно да подбира, какво да казва, защото хората помнят какво е казвала за предишните. И това може да остави един горчив привкус.

Ето тези моменти от последното кафе... (Спомням си, че при тази снимка имаше хора, които оспориха, че това са Ханде и Керем...)

https://twitter.com/edserholicc/status/1730591643722490194

# 527
Ново от Ханде:

# 528
  • София
Аз си мисля, че всеки артист и артистка, както и всяка публична личност, трябва да си направят и поддържат актуално по едно ЛЮБОВсловно дърво и да няма объркване сред нас и СМИ...

# 529
Ханде в Туитър:

и Керем:

Gift Heart

От сета днес:
На Коко човекът Sunglasses

Скрит текст:

# 530
Здравейте! Flowers Hibiscus

Превод на фрагмана

https://videa.hu/videok/film-animacio/bambaka-biri-13-1-qHrxZ1RZBuBRi8Ii

От сета

# 531
Слънце, ⚘
Дами, в Туитър се въртят наградни актьори, това за утрешните награди ли са или са други?
За съжаления Керем и Хафса не са победители..

# 532
Слънце, благодаря за фрагмана. Сега го гледах за първи път. Ами много хубав фрагман са направили, динамичен ми се вижда. Дано и епизодът да е така.

# 533
Слънце, ⚘
Дами, в Туитър се въртят наградни актьори, това за утрешните награди ли са или са други?
Тина, за утрешните награди става дума, Келебека.
Честно ми кажете, смятате ли, че Керем и Хафса трябва да вземат награда за сериала? Ромком на годината или за актьор и актриса в ромком? Наистина ли заслужават? Според мен само малката Арвен заслужава награда.
Летният им конкурент все още се излъчва, нормално е да обере наградите, които са за лятно дизи.

# 534
Слънце, по принцип си права и ако си говорим честно не заслужават чак награда, сериалът беше много слаб... Но все пак става дума за Керем и се надявам поне той да вземе.. , ей така за самочувствие.
Както казвате.. от нашите е 😉😎 .. а от нашите по- хубави няма.
Дано Ханде и Бурак също вземат нещо, ето те вече наистина заслужават,  особено след признанието от Лондон..
Май вече всички се отказаха...

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 18:56 от tina-latina

# 535
Наградите много ги опорочиха. Самата церемония и нея, особено посрещането с Акиф и всичките газети. Animal Monkey Face А уж се води най-престижната церемония при съседите. Миналата година мисля, че "Присъда" обра наградите, тази би трябвало да е годината на "Рибарчето" или "Шербета". Реално нали, според мен.
Може и да са наши хора Ханде и Керем, но как да си го извъртя сега? Satisfied

Но пък Бирсен писа за "Семейство", Къванч и Серенай. Подучула е нещо явно, така че е много вероятно да вземат и те. Хитра лисица е. Animal Snake Satisfied Но все пак, така като обобщя дизитата от последната година, то горните две, харесвани или не, са най-коментирани и най-гледани от турската публика.

Тази леля не остарява. Satisfied

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 19:01 от midnight__sun

# 536
  • Кърджали
Слънце, ⚘
Тина, за утрешните награди става дума, Келебека.
Честно ми кажете, смятате ли, че Керем и Хафса трябва да вземат награда за сериала? Ромком на годината или за актьор и актриса в ромком? Наистина ли заслужават? Според мен само малката Арвен заслужава награда.
Летният им конкурент все още се излъчва, нормално е да обере наградите, които са за лятно дизи.
Тц това което се върти в нета са от едни награди от снощи, от един университет
Пеперудите ще летят утре вечер

Общо взето тези които ще получат наградите знаят предварително (поне някой ден по отрано). Така че който отиде  99% ще вземе награда. Другите ще измислят някое оправдание и няма да си губят времето там.

Миналата година Присъда обраха почти де що имаше (само за двойка им се изплъзна). И тази година заслужават , ама почти няма случаи на това някой да вземе награда две години последователно, та не очаквам. Имат си ЕМИ тъй или иначе. Но ще си проличи, ако утре стегнат екипа да се поразходи малко ...
За актьор си имам фаворит (ако не може да е Каан) и много държа той да спечели.Ама мен кой ме пита

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 19:11 от Aлекcандрa

# 537
Значи не са били за Келебека. Satisfied

Нищо де, само това съм си го измислила. Другото уж е вярно. Satisfied

# 538
Не са утрешните награди. Момичетата от темата на Къванч казаха, че те със Серенай ще ходят със сигурност. А той ходел само, когато е сигурно, че ще получи награда. Сега дали за актьор или двойка нямам идея.
Но пък феновете коментират, че от най-пресижните турски награди са станали доста посредствени. Не разбрах защо обаче.

Този костюм на Лейла никак не ми харесва, като кондукторка в градския транспорт.

# 539
Има ново от Керем:

Общи условия

Активация на акаунт