💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Благи, може за дизи двойка.

Гледам сега този линк, който Миси сложи. Хората си чакат основно Афра и Мерт, след това масово пишат за Ханде.

Не ми се вярва да отиде. Да се съберат всички баджанаци. Satisfied

Ели, щом този Умут се ожени, значи и за Хакан има изгледи. Satisfied

# 571
Слънце, а ти какво си им набрала на тези награди? Не са дали на Почукай на вратата ми ли?

# 572
  • Кърджали
Значи ( не вярвах че някога ще го напиша) ама вземат ли награда ....

# 573
Алекс JoyJoyJoy на съвсем същото мнение съм.

Обаче много ми харесват двамата. Керем с тиранти.

# 574
Слънце, а ти какво си им набрала на тези награди? Не са дали на Почукай на вратата ми ли?
"Почукай на вратата ми" спечели само награда за ромком двойка. Другите награди обраха останалите ромкоми, които днес никой не помни.

# 575
Наистина няма да е честно ако вземат за сериал, ще има да ги хейтят. Дано да е за двойка..
Междудругото не ми харесват как са облечени, все едно отиват на погребение
Значи ( не вярвах че някога ще го напиша) ама вземат ли награда ....

# 576
А ти помниш ли, с кои други са ги излъчвали по едно и също време? Някой дали ще ми е познат се чудя.

# 577
Благи, не е сега моментът, че съседите са чувствителни днес Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

А ти помниш ли, с кои други са ги излъчвали по едно и също време? Някой дали ще ми е познат се чудя.

# 578
Този летен сезон беше толкова слаб, че реално конкуренцията не е голяма. А и се гласува от публиката, така че не виждам нещо странно аз. Нека да вземат, но да си знаят, че е благодарение на феновете на Керем. Stuck Out Tongue Winking Eye

SCK взе награда, Ханде и Керем тогава още бяха заедно, но не отидоха на награждаването, така и не разбрахме защо. Асена (продуцентката) беше там и взе наградата от тяхно име.

Много добре изглеждат Керем и Хафса. На мен ми харесват. Керем отдавна си го чакам в костюм. Grinning

Благи, много се смях на онова, че Ханде приличала на кондукторка в градския транспорт със синия костюм , ама така си е, права си. Joy

# 579
Питали са Керем за слуховете дали излиза с Хадисе, той е отговорил, че много я обича и уважава. После са питали Хафса дали мисли, че Керем би излизал с близка приятелка, а тя е казала да питат Керем, а не Хафса.
Това превод от рускините. Журналистите са мега тъпи.
Спирам за днес.

Миси, разбрах. Благодаря! Hug Simple Smile

# 580
Поправям се, спечелихме за дизи двойка и за сериал. Но за актьор и актриса спечелиха Айтач Шашмаз за "Baht Oyunu" и Айча Айша Туран за "Ada Masalı".
За всеки по нещо...

"Мистър грешен" вървя по Фокс 2020. Тези горните са от 2021 година. 2020 имаше награди, но там не ни дадоха нищо. Тогава спечели "Afili Aşk".

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 19:00 от midnight__sun

# 581
Явно дрескода е черно. Всичките чапкъни са в черно с малко бяло.
А Хафса като богомолка ще държите цяла вечер с тези ръкави май.

# 582
Според мен черното е заради войната между Палестина и Израел. В черно бяха и всички присъстващи в Кан, ако помните.

# 583

Айде стига плюхте, много са готини Хафса и Керем!

# 584
Пънар е в сребърно с някаква мега странна наметка, Съла и тя е цялата лъскава, но масово всички са в черно, може би наистина е заради войната, не знам.

Оооооф, аман!

Общи условия

Активация на акаунт