💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 253
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Ето ги нашите Wink На мен ми харесват Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1731352223098061081

Yellow Heart

# 586
Диди, хайде не ми прави забележки. Satisfied

Знам, че не са за мен. Нищо не съм написала, но все пак... Satisfied

# 587

Сладури, строхотна двойка!
Плюхте, плюхте, но феновете ги харесват и са гласували!
Не правя на никого забележка, но голям хейт по Керем тази седмица от групата. Не го заслужава, живота и кариерата му са си негови, и негово право е да избира как да постъпва.

# 588
Диди, не вярвам някой да ги плюе с лошо Wink... Просто знаем на какво са способни и какви качества имат, а сериалът не беше Уау... , но всички искаме ( поне аз Wink ) да вземем награди .. и то - Колкото повече,толкова повече" - Мечо Пух Stuck Out Tongue Winking Eye
Yellow Heart
https://twitter.com/i/status/1731353137926033785

# 589
Предлагам да оставим Диди да движи темата тази вечер с Келебака. Ние да отстъпим малко сцената. Satisfied
Съвсем серизоно. Satisfied

# 590
Да, съгласна съм!
Но все пак оставям интервюто с Хафса и Керем, че си играх да го превеждам. Това щото само го хейтя, а горките фенове страдат.

Има кратък превод от интервюто на Хафса и Керем.
Не знам, какво ги питат, но Керем отговаря
К: Защо не?
Х: С времето може и да се снимаме заедно.
К: Да.
Р: Вчера се говореше, че сте заедно с Хадисе. Не го казваме ние, а соц. Мрежи.
К: разбира се, разбира се.
Р: Ще ни го обясните ли?
К: Ти прекрасно го каза, лъжливите социални мрежи. Затова, за съжалаение…Аз обичам Хадисе, много я уважавам, но няма нищо подобно.
Р: Последно да ви попитаме. Вие знаете, че много се говореше, но може ли да се получи двойка между приятели? Керем Бурсин би ли се срещал с приятелка?
К: Според мен… Не знам. Хафса, може ли да има нещо такова?
Х: Попитаха Керем, а не Хафса.
К: Ами аз не знам. Струва ми се, че не е толкова важно, какво мисля за това. Но това….всичко е възможно.
Х: Да, всичко е възможно.
Р: г-жо Хафса, а за според вас дали е възможно?
Х: Ако сме приятели от много години, тогава не.
К: Акиф, в момента ние чувстваме едно и също. Благодаря.

# 591
Бившата на Керем е голяма сладурана Wink
https://twitter.com/i/status/1731355428800348525

Gift Heart

# 592
Ако не е нахално може ли линк от церемонията вътре?
Благодаря предварително

# 593
Диди, събрани сме тук и заради двете имена. За мен и предполагам за повечето, интригата и лицемерието не са непознати. Постоянно се сблъскваме с тях. Какъв е смисълът и тук да го правим? Да се радваме за Керем тогава, когато картинката не е за радване ли? Да хвалим нещо, което всъщност не ни харесва ли? Керем може много повече и това, че не правим нещата от предходните ми две изречения не значи, че не му мислим доброто или че не го оценяваме вече. Не намирам смисъл да лъжа тук за мнението си - Керем не вървеше нагоре тази година в кариерата си. Насила хубост не става - да гледам и хваля нещо, което не ме грабва и това е. Опитах няколко пъти да гледам летния му сериал - не беше за мен.
Изглежда страхотно тази вечер Керем. Черното адски много отива на светлата му коса, брада и кожа. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Засега познават за наградите.

Скрит текст:
Не съм крила от вас, че следях 1 сезон на Рибарче. 2 сезон го оставих, защото се чувствах така, както се чувствах докато гледах “Ако обичаш силно”. Тази седмица се върнаха с гръм и трясък, буквално ме приковаха. Въпреки несъмнените грешки на новия екип за 2 сезон(който вече е бивш, върнаха старите тази седмица, и то си пролича веднага), сериалът донякъде мога да кажа, че си заслужава наградата. Разбира се - въпрос на вкус. Има “модерни” теми, които ни отвращават, да(насилие, бременности и т.н.), но… абе дълга тема е, има луди хора от екипа, няма смисъл да продължавам. Очевидно спечелиха маса фенове, а Афра и Мерт са просто невероятни млади актьори. Та ако някой все още се чуди - не, Бамбашките нямат никакъв шанс в петък …

# 594
Ето линк към Канал Д
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin
Ако не е нахално може ли линк от церемонията вътре?
Благодаря предварително
Yellow Heart

П.С.
Коко, според мен ще има изненада този петък ... Поне в соц. ще сме № 1. В Дизилах се борим за 3+ ... така, че има надежда Sunglasses.

# 595
Миси, ⚘
Демет не видях?
Май освен Ханде и Бурак и другата печеливша двойка на Фокс ги няма - Енгин и Демет..

# 596
То в момента трите им рекламни лица на Пантен са със статуетки? Егати пародията Grinning
Алекс, честито за твоето огън- момиче. Heart
Миси - след последният епизод на Рибаря - не мисля Heart
Благи, минаха ли Къванч и Серенай, че сега включих?

# 597
Да, Коко, минаха и наградата си получиха.

# 598
Керем може да е соло в момента, но май на Хафса и се иска друго ... Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye
Kerem и Yagmur

# 599
Благи, да им е честита. Цял сезон 2 ме чака, ама кога ли ще намеря време Grinning
Джем сигурно е най-потиснат тази вечер, че Бамбашките нищо няма да вземат. Сладур Heart
Много несериозни феновете на Бамбашките. Уж наградите се получават от зрителски вот, уж сме номер 1 в соц. медии…

Общи условия

Активация на акаунт