💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 247
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте!
Честито на Керем и Хафса ! Nature Zap

„И моят скъп партньор Керем“ ❣️

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 20:46 от Dilemi

# 616
Бих дала наградите на "Рибарчето" за двойка и сериал. Останалите като актьор, актриса и сценарий за "Присъда". Все пак три сезона и международна награда.
За ромком най-коректно би било младоците, които продължават и този сезон и имат рейтинг в момента сходен като на Бамбашкато да вземат наградите.
В крайна сметка се гласуваше. Керем има много почитателки, испанките са му ударили най-силно рамо. Satisfied
Не съм гласувала, нито за него, нито за Ханде, защото не смятам, че заслужават да вземат нещо тази година.

Останалите награди тип "Сияйна звезда на годината" са абсурдни. Май и Ханде е взимала такава 2015 като лице на Пантен.

Това е общо взето. Да не задълбавам. Satisfied

# 617
Слънце, и аудио на бг да ми сложиш това чудо не мога да го гледам дори и за фон...  Stuck Out Tongue Winking Eye фен съм на комедиите , но не и на пародиите, а това беше ... Оф, майко Stuck Out Tongue Winking Eye ... без коментар .. Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, ти ли си? Satisfied
Проблемът не е в нас, ама айде. Ако искаш да преведем сериала след като свърши Бамбашкато?
С превод ще го гледаш ли отново?

Ама проблемът е, че явно аз не разбирам от сериали ... щом взе награда значи е № 1 и като те гледам имаш желание ... защо не сложиш едни субтитри на БГ за Керемките във форума ... не за мен Stuck Out Tongue Winking Eye .., аз ще те прескоча като "Малка гара" Wink

Да се допълня:
Най-верните Керемки са бивши Ерчелки и Ханкерки, които са много сърдити и обидени на Ханде, че тръгна с Хакан.
Голяма мъка ще им е ако Ханде направи изложба и на нея отиде Хакан, а не Керем...
И да не си разваляме настроението ще пропусна клюките, които май са истина, които се въртят в Туитър за нашичкия от два дни насам Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 20:44 от mi_si

# 618
Бих дала наградите на "Рибарчето" за двойка и сериал. Останалите като актьор, актриса и сценарий за "Присъда". Все пак три сезона и международна награда.
За ромком най-коректно би било младоците, които продължават и този сезон и имат рейтинг в момента сходен като на Бамбашкато да вземат наградите.
В крайна сметка се гласуваше. Керем има много почитателки, испанките са му ударили най-силно рамо. Satisfied
Не съм гласувала, нито за него, нито за Ханде, защото не смятам, че заслужават да вземат нещо тази година.

Останалите награди тип "Сияйна звезда на годината" са абсурдни. Май и Ханде е взимала такава 2015 като лице на Пантен.

Hands Plus1
За сияйните звезди на годината също съм съгласна, особено за първата. А кой е ромкомът на младоците?

# 619
Добър вечер момичета!

Честито на Керем. Дано го видим отново скоро в някой проект.

Облеклото на Ханде

Жалко, че  Ханде не присъства, ще се да е интересно да се засекат с Керем и тогава да ги видим как щяха да се държат.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 20:50 от azisiq

# 620
Коко, ето:
https://twitter.com/i/status/1731379372605554877
Оф, тъкмо на Керем ми спря видеото в сайта на Канал Д. Честито на Керем Heart
Отървах, някой ако намери видео после преди мен - да ми сподели

Wink

# 621
Скрит текст:

Hands Plus1
За сияйните звезди на годината също съм съгласна, особено за първата. А кой е ромкомът на младоците?

Кате, Kendi Düşen Ağlamaz / Който падне сам, не плаче.

Скрит текст:

От страницата на сериала в Туитър.

# 622
Те май нарочно не ги събират Ханде и Керем на едно място… Stuck Out Tongue Winking Eye
Миси, мислиш ли, че клюките са истина?
Слънце, абсолютно съгласна съм с твоето награждаване. Сценарият на Шербета и наградата му… думи нямам.  Само дето мисля, че сериалът на Ханде си заслужаваше поне една турска награда. Ама нали обрахме световните, да не наглеем Laughing

# 623
Ново:
https://twitter.com/i/status/1731386531183534226

П.С.
Коко, 100% процента... все пак 1+1 е 2 Stuck Out Tongue Winking Eye
Едното клипче го видях лично, тоест съществува Wink

# 624
  • София
Поздравления Керем!
Определено тази вечер Керем е щастлив. В този момент, тези които сме му фенове, е редно да го поздравим. Всички тези критики, които в момента чета,  сме ги писали и коментирали достатъчно в темата. Точно днес не е момента да ги повтаряме. Нека сега му се порадваме. 

# 625
Току що качено в ИГ на Керем
https://www.instagram.com/p/C0ZsrB3CmHz/

Нови

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 21:13 от azisiq

# 626
Честита награда на Керем и Хафса, както и на целия екип на Обичащите се.

# 627

Много бъдещи успехи!

# 628
Миси… дай го това едно клипче де Flushed
Heart

Гюнфер е горда… Stuck Out Tongue Winking Eye

Както казва рускоговорящата ми колежка: “красавчик” Grinning

# 629
Честито на Хафса и Керем! Heartpulse Green Heart Yellow Heart
Мояте любима лятна двойка победи! Сериал, който само аз харесах, но съм щастлива, че спечелиха!
Гласовете ми за сериала и за двамата са печеливши!

Честито , страхотна двойка са! Сладури! Sparkling Heart
Ние Керемките сме много доволни, победихме с  гласовете на феновете на сериала!
Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 21:41 от didi54

Общи условия

Активация на акаунт