💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 248
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Пуснаха снимки с малко по-хубаво качество

Sunglasses

Simple Smile

# 601
# 602
Честито на Керем Trophy

Gift Heart

# 603
Оф, тъкмо на Керем ми спря видеото в сайта на Канал Д. Честито на Керем Heart
Отървах, някой ако намери видео после преди мен - да ми сподели

# 604
Печелят и в категорията най-добър сериал в категорията ром.-ком Wink

# 605
Честити да са им наградите.

После ще помисля дали да пиша какво мисля за печелившите тази вечер. Satisfied

# 606
Слънце, пиши де, скучно ми е без теб, наборе Cry
Аз писах каквото писах по темата Smiling Imp

# 607
Честито, ама ако сме честни ... незаслужено..
Младоците много повече заслужаваха..
Както казва Миси, добре е, че е от нашите..

# 608
В този живот - няма честно и нечестно... Щом печелят значи са си го заслужили.
И "Друг човек" е сериал, който си заслужава, дори взе престижна международна награда, ама го спират нали, защото има нисък рейтинг и не се харесва .. така, че всичко е субективно ...
Щом Керем и компания печелят значи сериалът е бил добър ... проблемът е в мен/в нас, че не разбираме  и не сме го оценили .. Sunglasses

Gift Heart

# 609
Хафса е благодарила публично на Керем.
Миси, сега наваксвам, какви са тези смели Хафсанурски длани? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 610
Миси, ти ли си? Satisfied
Проблемът не е в нас, ама айде. Ако искаш да преведем сериала след като свърши Бамбашкато?
С превод ще го гледаш ли отново?

# 611
  • София
Честито на Керем и Хафса. Много се радвам за наградите.
Керем си е Керем. И не мисля, че кариерата му върви надолу. Нека си почине малко и силните проекти ще дойдат. То няма как всеки проект да е топ. Много бързо някои го отписвате.

Е като видя тази лъчезарна усмивка и ми се повдига настроението. Когато се усмихне чак очите му светят.  Но и сериозен си ни е хубав Керемчик.

Тази двойка е много харизматична. И двамата са на една вълна - лъчезарни. Няма надувки и пози.

Нещо много мило... Старата любов ръжда не хваща. Явно хубавите спомени при тези двамата надделяват над лошите. Отдавна не са заедно, но не им пречи да се радват, когато се видят.

# 612
Има несбъднати мечти ... девойчето .. Stuck Out Tongue Winking Eye
Надява се да я огрее докато Керем е свободен ... , че не се знае коя мадама ще му завърти главата .. Wink
Хафса е благодарила публично на Керем.
Миси, сега наваксвам, какви са тези смели Хафсанурски длани? Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
А Керем не го е страх от физическа близост. Докосна си я пищната мадама целенасочено Grinning Смел избор на тоалет, но и стои прекрасно. Не знам историята им, но е красива, спор няма Simple Smile
Много е красив Керем, как е още свободно това ДНК, не знам Grinning явно е труден за обичане Heart

# 614
То май и аз явно не разбирам от сериали.. така излиза... , но единствено Хафса имаше полза от сериала това лято. За Керем тази награда е единственият плюс...

Общи условия

Активация на акаунт