💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 "Друг човек" и след "Ако обичаш силно" /Тема 29/

• 37 339
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
Този епизод е много слаб. Повече от час мина и нищо съществено не е станало.. динамика и интрига няма..
На какво разчитат.. идея си нямам..
Май най- добре да го финализират възможно най- бързо, че от епизод на епизод нещата отиват на зле..

# 301
Туран се извинява на Невин. Невин му разказва за момента, когато доктора й е казал, че няма да може да има деца и как света й се е преобърнал, как е довел Кенан, той бил тяхното чудо, станали семейство. Туран й каза, че и преди Кенан пак са били семейство. Не, ако Кенан си тръгне вече нямало да са семейство и Туран щял да си тръгне.
30 години го е възпитавала тя, а сега той си тръгвал от тях. Туран я пита защо мисли, че Кенан ще ги забрави, когато намери истинската си майка. Невин го пита дали смята да каже на Кенан. Според него това е логично.
Озгюр изпраща Лейла и каза, че е била странна вечер, но й благодари, че е отишла. Тя се извинява и се сбогуват. Кенан наблюдава.
Лелята пристига на гости. Нурай е супер изненадана. Леля  нареди на Тахир да й занесе куфарите в стаята. Извинява се, че не е могла да дойде на погребението. Била на почивка в Кипър и Гърция. 

# 302
# 303

Е , не! JoyJoyJoy

Оправи ми вечерта, Коко. Благодаря. Kissing Heart

# 304
Тина, не съм съгласна. Личи си, че екипът е демотивиран и с право.

# 305

П.С.
Ако ние не успеем да развалим плановете на Фокс, дано поне Демет  успее да им обърка нещата ... Sunglasses

# 306
Мурат разказва на Кенан, че Ясемин се е убедила за братовчедката и се чувствала виновна. Кенан му казва, да се стяга, защото ще страда като него. Кенан каза, че Лейла се срещала с някого и го кара да се обади на Ясемин да я разпита.
Лейла има проблем и явно има теч под мивката, обади се на агентката, от която е наела имота и моли да изпратят майстор. Да, била съседката на Кенан Озтюрк :joy Тя се обажда на майстора.
Нурай и Тахир говорят за лелята. Тахир я пита дали е разказала на лелята. Да. Сега цяла Турция щяла да разбере. Лелята се била развела с чичото, когато е фалирал.
Майстора казва за господин Кенан и че всичко трябвало да се смени. Майстора й каза, че Кенан е собственик на тази къща. Имал 4 къщи в този район. Лейла си припомни вечерята и как е търсила къща.
Иска обяснение от Кенан защо е постъпил така. Искал да е по-близо до него. Ядосва се, че даже и отстъпка й бил направил. Общо взето е сцената от фрага. 
 Мама М получи телефона и адреса на Кенан от някакъв служител. Садък кара слугинята да му докладва всичко, което си говорят Мама М и човека.
Тя се обажда на Кенан. Казва му, че са се срещнали в съда и искала да се срещне с него по един въпрос и ще му разкаже, когато се видят. Касае пожара в приюта.
Кенан вижда, че Лейла си тръгва и се опитва да я спре. Той щял да си тръгне. Не му се получавало каза Лейла.

# 307
Не забравяйте, че нямаше как да гледаме 20-30 или колкото беше отредено серии само екшън, трилър и кръв. Не мисля, че това е била и първоначалната им идея. Опитват да се впишат в момента в графата блудкави сериали ли, и аз не знам какво се опитват. Thinking

# 308
Не забравяйте, че нямаше как да гледаме 20-30 или колкото беше отредено серии само екшън, трилър и кръв. Не мисля, че това е била и първоначалната им идея. Опитват да се впишат в момента в графата блудкави сериали ли, и аз не знам какво се опитват. Thinking
Нали такива ги гледат там и са с рейтинг от 5 нагоре. Satisfied

Ханде си сложи стори от рождения ден, но не и за сериала. Satisfied Целият каст избягва да сподели нещо от Фокс.

# 309
Обсъждаха продажбата на къщата и лелята каза, че Екрем ще се превърти в гроба сигурно.
Шахинде тъкмо каза да вървят у Лейла да живеят и Лейла звънна на вратата с куфара.
Шахинде ги предупреди, че Лейла не знае нищо за дълга и никой да не й разказва нищо.
Кенан отива при майка си. Охраната докладва веднага на Садък. Садък веднага се прибирал.
Нурай вдига масата и е разстроена, че се налага да работи, стигнали ниво  на някакви беднюги. Шахинде е освободила персонала, за да не разберат. Обсъждат, кога и как да кажат на Лейла. Лелята каза, че Лейла си е загубила къщата и явно всички били един дол дренки. Нурай разказва, че Лейла била гадже с Кенан и той я е зарязал.
Лелята и разговорите с нея вече ми идват твърде непоносими. Честно.

Дойдоха да им взимат къщата.
Разказва икономката на Кенан, че семейството е било много богато, но са загубили сина си и всичко е останало така. Майката толкова години страда, детето просто е изчезнало в дън земя.
Мама М казва, че това е снимка на сина й Юсуф. Кенан пита, кога е изчезнал. Преди 30 години и за това го е потърсила. Мъжа й го е търсил, но за съжаление не намерили нито едно доказателство и преди седмица е починал без да прегърне сина си. Кенан я пита защо е там и какво иска от него.
Искала да види сина си преди да умре и щяла да му разкаже.

# 310
Благи, едва първи епизод е с нея и вече ти е непоносима. Grinning Излишен персонаж ще се окаже  май, за пълнеж на екранното време...

# 311
Дениз Турал се включи:
Решението да се премести телевизионният сериал #BambaşkaBiri за петък само по себе си е пример за саботаж.  Жалко за красивия сериал.

Хубаво е, че хора с гласност се включват.

# 312
Слънце, ще ме подкрепиш, гарантирам ти.
Казаха на Лейла какво се е случило, за дълга, за избягалия счетоводител. Лейла иска името и ще го потърси.

# 313

Дениз Турал се включи:
Решението да се премести телевизионният сериал #BambaşkaBiri за петък само по себе си е пример за саботаж.  Жалко за красивия сериал.
Хубаво е, че хора с гласност се включват.
Явно вече са ни ударили хикса ... каквото и да стане все тая .. гледат да ни приключат до края на годината ..
Жалко..., но нищо не зависи от нас ..

# 314
ЧЕСТИТО!!! Обичаме ги! Heart
Казахме ли ви?! Hug

Гледайки сега, мисля си дали няма да завършат сериала, събирайки Лейля и Кенан в търсенето на Юсуф? И накрая двамата заедно да стигнат до истината? Тъпо само, че претупаха Доан. Ще е хубаво да го покажат с ретроспекция, как изчезва по време на лечението.

Общи условия

Активация на акаунт