СНБМ - инициативи - 4-та част

• 13 703
  • 363
  •   1
Отговори
# 210
.... имаме ли вече бланка с логото ни готова

Имаме, да, изпартих ти я по скайп.
Само Кали или Хриси трябва да дадат № на съд. регистр. и БУЛСТАТ,
защото по закон трябва да фигурират на бланката.

# 211
Влади, не ми каза мила дали ти свърши работа инфото от Сви.

Пробвах така ама не се справих, после в изблик на енергия Владимир го направи по същия начин  и успя. Сигурно не ме обича мен тази програма:))
Сега чакам само малко да го преработи Владимир, че така както е не ми харесва. Утре ще ви пусна линк да видите банера.

# 212

В бюлетините, които община Пловдив подава, има информация както за регионални, така и за национални проекти, конкурси и други - от всички области на живота. Разгледайте ги, може да откриете и по нещо за себе си извън дейността ни като членове на СНБМ.

Наясно съм, че много от предложените проекти са по линия на европейски фондове, което изисква и собствено финансиране в немалък размер, но съм огорчена, че освен мен, май никой друг не е преглеждал бюлетините. Уж търсим възможности, пък не си правим труда да прочетем това, което ни е предоставено.

Освен това бях писала, че е добре да се установят конкакти с общинските дирекции "Евроинтеграция" по места - София, Плевен, Варна, най-малкото за да получаваме подобни бюлетини и от тях. Бях пуснала на общия мейл и писмото, което аз изпратих на пловдивската дирекция.

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 22:03 от Моли Уизли

# 213
В духа на  празника Прошка ...
моля да ми простят всички , които съм обидила или пренебрегнала , нищо не е написано или казано умишлено или с цел да обиди някого ...
вие сте били до мен и в мигове на радост , и в страдание ... надявам се винаги да е така  Hug
страхотни сте всички до една  Heart Eyes

# 214
Жени,  Hug  Heart Eyes
тюх, изпревари ме с малко

Момичета, и аз моля да ми простите!
Жени е написала точно това, което бих написала и аз...

# 215
За събитието ми хрумна да говорим с Мамма за контакт с фирмата-вносител на Nivea, които да поканим за ексклузивен партньор за провеждането на събитието и кръглата маса.

Това е продиктувано от факта, че тази (и няколко други фирми), посредством предоставянето на подаръци на майките в родилните домове, събират информация за тях и децата им, т.е. разполагат с база данни. От нея могат да се извадят жените, родили близнаци в последните 2-3 г. например и да им се изпратят покани за събитието (съдържащи и кратък текст на идеята за кръглата маса). Така ще си осигурим комуникация, освен тази във форума.

Ползите за Nivea ще се изразят в:
- популяризиране на марката (напомняща реклама и доказателство за социалната ангажираност на компанията) сред таргет групата;
- ефективна реклама чрез поставяне на рекламни банери и др. комуникационни материали (напр. брандирани папки и химикалки за кръглата маса, флаери) и на двете събития, едното от които (кръглата маса) ще бъде медийно отразено (т.е ще имат и ATL реклама).

Остава да се доизчисти формАта на събитието и да се калкулират варианти за финансовото участие на фирмата (т.е. да имаме поне 2 варианта - по-евтин и по-скъп).

Намирам това предложение за много разумно, подкрепям го.

Момичета, вие подкрепяте ли?

# 216
Относно проектите за Пловдив - те нещо местно ли касаят?
Честно казано не мисля, че имаме възможност да се захванем с още нещо.

Аз пък си мисля, че това е добър вариант членовете, които не са от София, да се нагажират активно с някаква дейност и да бъдат максимално полезни на сдружението. Така ще наберем и повече членове от страната.
За съжаление повечето инициативи са свързани със София и се получава така, че остават само странични наблюдатели, независимо от участието им в дискусиите тук.
Гери, ти спряла ли се на някакъв проект, който смяташ за удачен и изпълним?

Нали и аз това казвам, ако е нещо местно ок.

Гери, вече няколко пъти го говорихме това. Разберете, че сме малко хора, почти нямаме свободно време. Ето баба ми като беше болна и аз увиснах отвсякъде, през деня не мога да мръдна никъде. Не можем да се занимаваме с няколко неща едновременно. Ето вижда се , че дори и с 2 не можем да се справим. За тази следващите месеци имаме организация на малкото събитие, на кръглата маса, а инициативата за КАТ просто не ми се мисли.
Ние още самата концепция не можем да избистрим, а за каква работа става въпрос след това при положение, че искаме да направим национална кампания замисляли сте се.

Просто не е възможно физически да поемем още неща. Фандъкова иска да направим кръгла маса за детските градини.
От МТСП ми звъня жената да се видим, защото по програмата за детегледачките вече сме официално партньор и трябва да съдействаме за усъвършенстването й, защото проблемите там тепърва ще се появят.

Трябва да се видя най-накрая и с Христина Христова.

Уговорила съм да се видя и доц.Бранков - шефа на детската хирургия в Пирогов, защото искам да поговорим за финансирането на операциите на дечицата в чужбина, дали не можем да измислим нещо, за да не се блъскат родителите всеки път сами да търсят информация, да правят сайтове, да търсят връзки в медиите.

Затова пак казвам, ако има нещо местно, ми представете ни го. Ако си заслужава можете да работите по него. Разбира се, ако трябва някаква помощ ще се включим и другите.

И недей да се сърдиш затова, че никой не ги е прочел. Всеки се действа по неговите въпроси.

Аз лично вчера честно казано просто не знаех откъде да се захвана.

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 23:37 от Клеопатра

# 217
Момичета прощавайте, ако има нещо.
Никога не съм искала да засегна никоя от вас  Hug

Вчера доста ми се беше събрало за четене, 2 пъти го четох, но ако пак съм пропуснала да отговоря на някого за нещо моля да ме извини.  Praynig

Утре заминавам за Копривщица, ще се върна в четвъртък следобяд сигурно.
Ако има нещо звънкайте.  Peace

# 218
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте дами, хайде и аз с малко закъснение, ако има нещо - да съм обидила, наранила и тн. някого - извинявам се. И понеже съм добра душа, от мен да мине и вие сте простени. Mr. Green

За събитието ми хрумна да говорим с Мамма за контакт с фирмата-вносител на Nivea, които да поканим за ексклузивен партньор за провеждането на събитието и кръглата маса.

Това е продиктувано от факта, че тази (и няколко други фирми), посредством предоставянето на подаръци на майките в родилните домове, събират информация за тях и децата им, т.е. разполагат с база данни. От нея могат да се извадят жените, родили близнаци в последните 2-3 г. например и да им се изпратят покани за събитието (съдържащи и кратък текст на идеята за кръглата маса). Така ще си осигурим комуникация, освен тази във форума.

Остава да се доизчисти формАта на събитието и да се калкулират варианти за финансовото участие на фирмата (т.е. да имаме поне 2 варианта - по-евтин и по-скъп).

Намирам това предложение за много разумно, подкрепям го.

Момичета, вие подкрепяте ли?
Peace Аз твърдо да!

# 219
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Освен договора за дарение може на дарителя да се дава свидетелство за дарение, което той може да си закачи на стената и тн. (нали се сещате с разни джинджифлюшки нарисувани по него). Такова може официално да се връчва на големите дарители на коктейл или нещо такова.
Наси, златна си да знаеш!
На нас на обучението ни казаха, че договора и свидетелството са си официални документи. Сега само трябва някой да ги изготви както трябва, да ги напечатаме и да действаме.

# 220

newsm10, много добра идея-подкрепям!

# 221
Момичета, по мое мнение трябва да разделим работата, а не просто да чакаме да се одобри една идея предложена от една от нас и докато я дочакаме той момента е отлетял. Трябва да си имаме повече доверие. Както не веднъж се каза всички сме равни и достатъчно разумни, за да предлагаме добри неща, така че дерзайте.
Май бяхме решили при спешност от преглеждане на даден материал да се прави нещо, но аз не си спомням какво беше Embarassed Rolling Eyes
Гери, аз мила си признавам, че не съм чела бюлетините, но ти ако имаш време отсей това, което може би ще ни интересува и тогава можем да помислим. Все има членове, които могат да помогнат и не са заети 100 процента.

# 222
Момичета...привет
Днес следобед нямах форум....после нета спря....
В пощата има 2 неща, които са новички - едното е от ФРГИ за друг вид обучение, но ни трябва човек с добър английски, за подготовка  и провеждане на изследвания и проучвания
Погледнете го и ако решите.... да изпратим документа
Другото е нещо от една бизнес фондация или нещо от сорта, също да го погледнете и да решите дали да го попълваме.
Обещах да ви обърна внимание на това....но чак сега успявам.

Гери, по кое време на деня имаш повечко време за нет.....да ми помогнеш да ошлайфаме годишния отчет.....аз сутрин от 8 до 11 съм на линия на скайп.....и после вечер.....но ще се съобразя с теб. Просто нещата са доста нахвърляни, а хич ме няма с текстовете  Embarassed

# 223
Вики, аз прегледах отчета, който си качила в общата поща. Наистина иска малко довършване Laughing А се надявам и в най-скоро време финансовата част да е готова.
На линия съм обикновено  вечер между 8 и 9 , а може и след 10. Ако ти е удобно утре вечер, пиши на скайпа с какво да помогна Peace

Четох днес още веднъж много внимателно трите бюлетина. Има няколко интересни неща, но за съжаление са по линия на европейски фондове, което означава, че трябва да разполагаме със значителни средства за собствено финансиране. В момента няма нищо подходящо за местна инициатива. Но, продължаваме да търсим информация, нали Simple Smile

# 224
Момичета, минавам само да се извиня за временното отсъствие. Имам гости по роднинска линия в момента и леки семейни проблеми/с моите родители, а не с мъжо/ и затова ме няма много. Като ми отмине зора ще изчета какво сте писали.

Общи условия

Активация на акаунт