СНБМ - инициативи - 4-та част

• 13 685
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Вчера е бил приет бюджета на София

Стандарт
Цитат
10 нови детски градини ще бъдат построени в столицата. За целта са отделени 5,8 млн. лв. В 123-те млн., отделени в бюджета на града за капиталови ремонти, влизат и средствата за детските заведения, както и ремонтите в 40 училища.

Новинар
Цитат
вчера беше одобрен бюджетът на София за тази година
В перото на бюджета има отделени 40 млн. лева за училища и детски градини

Сега
Цитат
За пръв път по-сериозни са инвестициите в ремонти на училища и детски градини - около 6.2 млн. София заделя и други 6 млн. лв. за изграждане на 10 нови забавачки.

# 286
Доли, обадих се днес на Младежкия театър. Госпожата с която говорих, нещо не искаше да ме чуе какво точно ме интересува, но ето и резултата:
Имат две зали, едната е голяма с 460 места и камерна, чиято вместимост е 90. Казах и че тази с 90 ще ни свърши работа
- наем на представление цена - 300 лв. - аз лично и казах, че това са много пари, а тя ми излезе с факта, че залата ще е пълна. Попитах я тогава на тяхно представление ако отидат 10 души, тогава какво става, нейният отговор беше че сумата на билета в такъв случай е 4 лв.
Добрата новина, е че имат специална зала с маси и столове на които можем да си проведем сбирката, отделно от това имат и кафе и там могат да се договорят нещата.
Остана за понеделник да говори с шефа и да ми каже колко ще бъде наемането на залата.
А с Ариел госпожата изобщо не ми вдигна телефона, така че от там инфо не мога да дам.
За театъра на Армията - информация подробно в понеделник или най-късно във вторник
Рапорт даден

# 287
Относно цитатите подадени от Евелина да дам точна информация

Тези нови детски градини всъщност са построяване на нови постройки на мястото на старите пожароопасни такива . Местата в тях остават същия брой , така че всичко това означава, просто по-хубави сгради , но не и откриване на нови места , за да се реши проблема ... за съжаление

# 288
Наси благодаря.
Търсенето продължава  Simple Smile

Момичета, пращам формуляра на пощата, сглобихме го целия. Наси виж го специално мила, защото има препратки към съдържанието на представянето в мойта част, допълвай и поправяй смело.

Молба, някой да го пусне през редактор, че моя не работи и е пълно с грешки (пиша бързо и не мога да ги видя после  Embarassed ). Гери ти си цар в проверките за грамотност и ще сме ти благодарни да направиш една критична проверка.

Към всички гледайте и дооправяйте, моля. Бюджета в края може да ви се види висок, но по препоръка на лекторите от ФРГИ съм сложила и разходи, които реално няма да се плащат. Абе въобще бюджета е доста несигурен, но трябва да пишем нещо  ooooh!

За датата говорихме и сме на мнение, че е по-добре да е втората половина на април (14-15 или 21-22). Така ще имаме повече време да разгласим събитието и да навием повече хора да се включат. И още една тънка мисъл, надяваме се хората да са взели аванс около средата на месеца  Wink Money

# 289
прегледах формуляра, пратила съм бележки на пощата.
МОмичета справили сте се страхотно  Hug
Прегледах й годишния отчет.
Вики, Гери, поздравления за усилията  Hug
Вики, може ли да пратиш и формата, по която си писала  Praynig
Имам някои забележки - началото не ми харесва , не мисля, че можем да използваме тази част от представянето в отчета. Все пак това е отчет какво сме свършили, а не как сме създадени.
Добавих в участие в работни групи и това за детегледачките.
Другото, което си мисля е че може би трябва малко да се уеднаквят тесктовете за това, което е постигнато в Пловдив и Варна. Ясно е че като е писано от различни хора няма как да е еднакво, но може би трябва малко да се унифицира.

А формата искам да я погледна, защото на места ми се струва, че е прекалено описателно това. Един вид сме преразказали абсолютно всичко, което сме правили с най-големи подробности.
Не трябва ли да е малко по сбитичко? Rolling Eyes

Казвайте. Peace

Ами това е засега от мен  Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 01:41 от Клеопатра

# 290
Момичета, изпратих на общия мейл моите коментари и допълнения по формуляра за малкото събитие (в/у файла с коментарите на Хриси).

# 291
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Честит имен ден Доли!

Да ти е живо и здраво името, да си все така хубава и с гордост да си го носиш, да се сбъднат всичките ти желания и въобще всичко най-най!

# 292
Айде аз ще го кажа по друг начин!
Теди, честит имен ден!
Много здраве на теб и твоето семейство и всички усилия, които полагаш за това сдружение да се използват и за направата на едно сладко бебче! Пожелаваме ти го от сърце!
Целувки от мен и Алекс

# 293
Момичета, спешно ми трябва мнение  дали подробно трябва да описвам проблемите свързани с едновременно родените деца в писмото до частния бизнес.
Споделете също и проблеми, които ще решаваме в близко бъдеще (след кръглата маса), за които ще са ни необходими средства.
Моля ви спешно ми е!

Последна редакция: сб, 24 фев 2007, 12:21 от Nasinda

# 294
Момичета, не ме оставяйте сама да си пиша моля ви!
Сега е ваш ред! На общата поща съм изпратила писмото до частния бизнес. Кажете си вашето мнение, че трябва да го пускаме колкото може по-скоро!
Аз продължавам да чакам.............

# 295
Момичета, Ицко е болен- с разстройство, много обилно. Не мога изобщо да видя нещата в пощата сега, надявам се довечера като заспи да имам възможност.

Бях поела ангажимент към Доли, но ме изненада тази болест, съжалявам, ще наваквам при първа вазможност.

# 296
Здравейте!
Аз съм Михаела и като най-новия член на сдружението / предполагам/ искам да благодаря за предоставената ми от вас възможност да бъда част от екипа. Надявам се след като родя, да бъда достатъчно полезна с каквото мога и от Благоевград.
Желая успех на всички...

# 297
Привет Мишел, добре дошла!
Леко и успешно раждане на първо време, пък после малко от сърцето си ще заделиш и за сдружението!
Поздрави

# 298
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Добре дошла mishellinna !

Наси аз ще ги прегледам нещата когато брат ми излезе, нали знаете, че от моя компютър не мога Sad. Надеждата ми е, че като му наблъскам компютъра с 10000000 мои неща и като му вися постоянно на главата ще вземе да оправи моя.

# 299
Ох, в лудницата ми днес забравих да честитя имения ден на Доли. Честито, Доли!

Наси, сега прегледах писмото до бизнеса, но нещо не ми допада /знам, че няма да се сърдиш Heart Eyes/, има разностилие.
Опитвам се да си събера мислите, ще поработя и аз върху него.

В мейла пуснах малко корекции по формуляра.

Общи условия

Активация на акаунт