СНБМ - инициативи - 4-та част

• 13 702
  • 363
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, мислех си и нещо друго. Независимо дали ще стане или не партньорството с Нивеа (или друга фирма), за по-добра комуникация на събитието ще бъде добре да отпечатаме малки плакати за мероприятието, които с общи усилия да разлепим по ЖК (да обхванем бременните с близнаци и т.н.), РД, поликлиники. Какво ще кажете? Според мен е много важно да дойдат колкото може повече хора от целевата група.

# 241
Кали ми каза,че тези от Ариел са казали, че за около 30-40 деца искат към 120лв. - зала + представление. За повече деца са казали,че цената ще стане по 5лв на дете. Имат и кафе, където може да се направи кетъринг.

Знаем ли колко места има в залата за представлението и в кафето?

Доколкото знам има два театъра Ариел.Аз живея до този, който е в Гео Милев.В него залата за децата е сравнително голяма, трудно ми е да преценя за колко деца е(но мога да питам).Що се отнася за кафето , там има две маси на кръст и като се правят рождени дни съм виждала три събрани маси с около 10-на души покрай тях и повече няма накъде...
Също, не ми се струва добра идея за още деца да скача толкова много цената- още повече ние не можем да сме сигурни колко деца ще се съберат.

# 242
за по-добра комуникация на събитието ще бъде добре да отпечатаме малки плакати за мероприятието, които с общи усилия да разлепим по ЖК (да обхванем бременните с близнаци и т.н.), РД, поликлиники.

Първо , че ще трябва да отделим средства за него и освен всичко (още от протестите) се оказа , че подобен тип плакатчета имат малка възвращаемост .
Не бих заложила на това , като начин на известяване на целевата група . В случая от уста на уста , ще има по-голям успех

# 243
Доли, на срещата ще ти обясня за какво точно питам, но Инето ме упъти така, че ще видим какво ще измъдря. Хора аз съм инженер човек, някой, който е на ти с писането искам да ме редактира, но ще дам всичко от себе си.
Доли, аз съм сигурна за четвъртък, предлагам среща в 19.00 часа на ДОн Домат 3, т.е зад ЦУМ. Ако имате други предложения за заведения съм съгласна, но по-рано като час няма да мога.
Гери, ако събота ми остане време ще го напиша и ще го кача на мейла да го видите.
Моето предложение за гласност на събитието е да помолим радиата да излъчат една кратка обява. Какво ще кажете?

# 244

Наси, според мен трябва освен презентацията на СНБМ, да изпратим и описание на инициативата с кръглата маса, за да е ясно за какво ще си дават парите хората. За целта можеш да използваш текстовете от формуляра, с който кандидатствахме към ФРГИ. Мисля също, че не е добре да споменаваме конкретно за тях в представянето към бизнеса, както и точния размер на необходимата сума.

Има нарочно описание на инициативата, извадено от формуляра, което дори и качено на сайта - в инициативи.

Кали ми каза,че тези от Ариел са казали, че за около 30-40 деца искат към 120лв. - зала + представление. За повече деца са казали,че цената ще стане по 5лв на дете. Имат и кафе, където може да се направи кетъринг.

Знаем ли колко места има в залата за представлението и в кафето?
[/quote]

Друго незнам, но останах с впечатление, че събира повече хора

# 245
В случая от уста на уста, ще има по-голям успех

Peace ... или поне няма да има съпътстващ разход, освен схващане на лицево-челюстни мускули  Wink
В тази връзка, сети ли се да питаш майка ти (нали е шефка на ДГ, или аз нещо съм в грешка) за близначета при нея, да поканим тях и родителите им? Тя пък може да говори с нейни колежки от други ДЗ.
И аз вече се сетих за една ...

Последна редакция: вт, 20 фев 2007, 23:32 от Cruela D'Evil

# 246
Доколкото знам има два театъра Ариел.Аз живея до този, който е в Гео Милев.В него залата за децата е сравнително голяма, трудно ми е да преценя за колко деца е(но мога да питам).Що се отнася за кафето , там има две маси на кръст и като се правят рождени дни съм виждала три събрани маси с около 10-на души покрай тях и повече няма накъде...
Също, не ми се струва добра идея за още деца да скача толкова много цената- още повече ние не можем да сме сигурни колко деца ще се съберат.

АМ, права си за цената, логично е обратното, при повече хора - по-ниска ед. цена.
Доли, нека който звъни на директора на театъра се поинтересува и за 2-та, точния брой места в залите и кафетата, и съответно да се борим за цена.

# 247
Утре заминавам за Плевен и не мога да се присъединя към срещата в четвъртък. Успех момичета!!!

# 248
Видяхте ли какво се вихри тук? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=166585.0

Успях да прехвърля първата страница само, но страсти кипят...

# 249
Въпросче към Aila - какъв е приблизителния брой на близнашките майки в обособения подфорум и на колко от тях можем да разчитаме за присъствие на мероприятието?

# 250

В тази връзка, сети ли се да питаш майка ти (нали е шефка на ДГ, или аз нещо съм в грешка) за близначета при нея, да поканим тях и родителите им? Тя пък може да говори с нейни колежки от други ДЗ.
Naughty Директор е на училище , но идеята ти да ги попита си остава мнооого добра

Аз съм "за" за четвъртък в 19 часа , в Дон Домат зад Банята

# 251

Ох, мнооо ме ядосвате с тази среща в Дон Домат, щото ми е на 1 мин. от работата.
Дали да не мина поне за малко да ви видя, а?

# 252
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Аз съм ок за срещата! Peace

Нямахме нет снощи и сега почвам да чета.

# 253
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!

Ох, мнооо ме ядосвате с тази среща в Дон Домат, щото ми е на 1 мин. от работата.
Дали да не мина поне за малко да ви видя, а?
Ми, мииииини, миииини! Айде, че те забравихме колко си хубава!

# 254
Инче казвай бързо, че иначе сядаме в салон за непушачи, че там е по-спокойно и можем да си поговорим нормално.
Така като ви чета май почти всички работим в един район, и Доли и Ина и аз (аз съм на Георги Бенковски, когато почна де)

Общи условия

Активация на акаунт