💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 453
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Като има два проекта ето така става 😜

Много красив филм, много 👏👏👏
Колко прекрасни актьори са Къванч и Берен 😍. Страхотна история, неочакван обрат и ... няма да пиша повече.

Радвам се, че Къванч и Берен се завръщат по този начин. Толкова различни в тези си роли, но това привличане, което имаше между тях  още се усеща от екрана. Алинка, специално благодаря за твоя кратък, но много пълен коментар. По добре няма как да се каже 😍 Сигурна съм в едно, че ще гледам "Последно повикване за Истанбул" още много пъти 😍

Възхитена съм от техните съпрузи, Башак и Кенан, от цялата подръжка, от поведението им, от отношението, което проявяват и по време на снимките, сега на галата и след нея.

Камилита, по правилно е да се каже, че Девин се е настанила в апартамента на Серин 😂 филма го снимаха преди сериала.😜

Сега ще се опитам да превключа на Семейството ❤️ Девин изглежда страхотно в това червено.

# 136
  • au bout du monde
Девин отново с къса пола Laughing и високи обувки. Интересно облекло за среща с психолог Laughing

Остава сега да намерят време и да се задействат. Satisfied Защо ми се струва, че време пак няма да има.
https://x.com/etherealssx/status/1728132009728569525?s=20

Направи ми впечатление, че Девин е с едни и същи дрехи - това е един ден. Косата при психолога е пусната, а после за резултатите и в края на вечерта е на кок.
Та надявам се епизода да не е само от 1 ден. Макар че вече ми се струва, че финала ще е припадъка на Х.
Струва ми се че Х може и да е болна.

# 137
Малко от фрага 😍

Пръстенът от Сахер още не е сложен, но халката е на място.

Прииска ми се и те да снимат филм 😍 след време.

# 138
  • au bout du monde
Според мен е по-добре да не слага пръстенът на Сахер. Само нещастия им донесе. Rolling Eyes
Rolling Eyes Носи отрицателна енергия от живота на Сахер с мъжа й. Не харесвам такива стари бижута.

В туитър се базикат, че след 10 години може и да се получи филм Satisfied

Вечерят на пристанището.Явно всички пак са решили да отиват временно там. Аслан и Девин може и за постоянно Two Hearts
Revolving HeartsTwo Hearts

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 23:24 от La Libellule

# 139
Благодаря ви за споделеното, дружки! Kiss
Очевидно ни чака още една страхотна серия! Много ми хареса фрага. Още един превод:
Цитат
Да се запознаем като начало?
- Аслан Сойкан. На 39 години. Живея в Истанбул. Зодия Близнаци.
- Може би би могъл да пожелаеш успех и на останалите участници?
- Какво е това? Някакво състезание ли е?
- С какво се занимавате?
- Може би мина месец, откакто ме простреляха 3 пъти. 2 куршума в гърдите, 1 в черния дроб. Аз съм мафиот.
- Е, не, Аслан!
- Аслан, ходих в друга болница, не в тази на баща ми. Направиха ми куп тестове преди няколко седмици. Резултатите излязоха днес.
- И?
- И ... Можем да имаме дете.
- Дай, боже, един ден с Девин ще имаме дете. Наистина много го искаме. И решихме да отглеждаме своето дете си в своя дом.
- Хюлия!
- Мамо!
Съмнява ме Хюлия да не е измислила пак нещо, да се прествува на болна, за да остане Аслан в къщата. Възможно ли е ? Thinking
Пепи, благодаря! Kiss Толкова са милички! Heart

Благодаря ти за споделеното за филма! Изненада ли те сценария? Smile
Със сигурност ще съберат отново такава невероятна двойка като Серка и Киво някой ден.
Гугутка, да разбирам, че не си очарована от филма Thinking Киво и Серка са голяма топка, но и Киво и Берен са не по-малка. Въпрос на усещане е.
Ками, най-малко гледам интериора при гледането да ти кажа, ама евала, че си забелязала. И Пепи е права, Последното повикване беше преди сериала Smile
Лека, момичета! Hug Днес беше много хубав ден!

# 140
  • au bout du monde
Сериалът започна първи, така че нейн си е Laughing Дори се базикат, че лятото го дала под наем Laughing

21 епизода гледам, ако един апартамент не разпозная, то какъв фен съм тогава Satisfied Satisfied

# 141
Здравейте, момичета!

Така ме разнежи филмът "Последно повикване за Истанбул", че като видях във фрага на "Семейство" припадналата Хюлия изпитах неочаквано състрадание към нея.
     Филмът обаче ме отвя, няма да го коментирам сега, но бих го препоръчала на приятелите си.
     Велики са Киво и Берен - класа над всички останали екранни двойки!
     Не се и съмнявах, че магнетизмът и огнената страст, които излъчваха в "Забраненият плод" ще се повтори и то с още по-голяма сила.
     Такъв синхрон, такава лекота в играта, толкова истинско и реално беше всичко. Нежната и крехка Берен до исполина Киво - как човек да откъсне поглед от екрана?!
     Сценарият е писан за тях. Простичка, но необикновена история, предадена вълнуващо и безкрайно интригуващо.
     Очаквайте неочакваното, но гледайте...
     Момичета, благодаря ви за цялата информация, линкове, снимки, гифки, анализи, прогнози и коментари.
     Удоволствие е да се захласвам в темата ви.
     Бъдете живи и здрави!
     И за лека нощ - нещо и от мен. Останалото ще си го представяте. (ако успея да изрежа и другата част, може нощес да кача още гифки)

# 142
Фени, напълно изненадана останах. Както Еми е написала една обикновена история. В началото започва съвсем тревиално, като че ли с нищо не могат да ни изненадат, но явно всички са изненадани от обрата, който стана.

Много смислени думи казани от Серин.

Надявам се, че няма да чакат 10 години за Къванч и Серенай 😜
Задължително и тази двойка трябва да се повтори. Ако е скоро ще бъде по -интересно, тъкмо ще покажат как се променят според ролята си 😜

Но днес определено съм под магията на Мехмет и Серин 😍❤️

# 143

Много смислени думи казани от Серин.

Пепи, след поста ти и чувствените гифки ме досрамя да пусна това, което изрязах, та ще ги сложа в скрит текст. Извинете ме, ако съм прекалила!

Скрит текст:

# 144
Kivanc Tatlitug отговори на въпроса "Бракът убива ли любовта?":
"Определено не. Защо бракът се омаловажава? Малко нещо ли е бракът? Не разбирам... Красиво нещо е. Ако любовта трябва да свърши, тогава свършва независимо дали си просто влюбен или женен. Ако нещо трябва да свърши, свършва."

Само с какво обожание я гледа. Наистина са прекрасна двойка.

# 145
Едва сега изгледах филма "Последно повикване  за Истанбул ".
Много сладък филм! И за това определено допринесоха Берен и Къванч.  Не съм ги гледала преди 13 години, но тук и сега наистина се усети,колко добре и комфортно се чувстват заедно.
Успяха да го пренесат и на екрана.
Изключително естествени!
За филма ще кажа,че  ми хареса с това, че  не беше просто история за промяната в
отношенията на едно семейство, а история за света и неговите
(понякога глупави)стандарти.
 История за желанието на човек да бъде нещо специално в очите на останалите дотолкова,че да забрави кой е и какво го прави щастлив!

Представям си какво вълнение сте изпитали да видите любимците си отново заедно след толкова години! Hug

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 02:42 от NeZ_9

# 146
  • София
Добро утро!
Къде гледахте филма на Къванч и Берен? Аз Нетфликс намам. Ако може линк на лично, та ако ще и да е  на китайски. Ще си направя съчинение по картинки. Благодаря!

# 147
  • София
Това е линк за филма с руски буквички
https://turkrutv.tv/posledniy-zvonok-v-stambul/

# 148
  • au bout du monde
Аз съм с малко по-различно мнение. 😏
Не искам да споря. Но искам да споделя по-различно усещане и виждане. Няма да изпадам в подробности.

Дори на плаката не ме впечатлиха.

Филмът е приятен. Но като влияние и въздействие Къванч и Серенай са нещо друго 🙂 но все пак едното е филм, другото сериал.

Чудя се дали ако снимат нещо друго ще бъде така🤔 Напълно осъзнавам, че това може да е под влияние на история и сценарий. В друг филм  може да я няма магията.

Имах късмет да видя любима двойка само след 5г пак заедно.😄 Въпреки историята, пак беше чудесно 😏 трети път при тях едва ли ще има.
Та разбирам радостта ви.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 09:46 от La Libellule

# 149
Здравейте Благодаря за фрага и превода

Една тривиална история представена от двама прекрасни актьори В живота всичко може да се случи но когато го видиш в един филм разбираш колко нюанси може да има Без любов не става но трябва и търпение Много ми харесаха някои думи от диалозите между тях Прекрасен любовен филм Такава химия и физика между главните герои не винаги се получава Благодаря на Берен и Къванч

https://www.instagram.com/p/C0D7G1YAXV6/?img_index=1

"We talked about tattoos, camping,nature,fishing,whiskey, so many things, who would have thought that we would walk the streets of New York with a beer in our hands, good luck my friend.We will see you soon anyway".

https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1728310820856094907

Общи условия

Активация на акаунт