💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро, дружки! Hug Честит ни първи сняг.

Джаки, благодаря за моята най- любима двойка!  Наистина се обожават КБТ, пу пу пу ! Flowers Four Leaf Clover
Еми,Пепи, Нези, Терзи, Ками, благодаря ви много за споделеното за филма! Kiss
На Еми и Пепи специално благодаря за гифчетата!
толкова ми харесаха коменарите ви, и моите усещания са сходни Hands Plus1
Цитат
В живота всичко може да се случи но когато го видиш в един филм разбираш колко нюанси може да има Без любов не става но трябва и търпение
Цитат
За филма ще кажа,че  ми хареса с това, че  не беше просто история за промяната в
отношенията на едно семейство, а история за света и неговите
(понякога глупави)стандарти.
 История за желанието на човек да бъде нещо специално в очите на останалите дотолкова,че да забрави кой е и какво го прави щастлив!
Цитат
В началото започва съвсем тревиално, като че ли с нищо не могат да ни изненадат, но явно всички са изненадани от обрата, който стана
Цитат
Филмът обаче ме отвя, няма да го коментирам сега, но бих го препоръчала на приятелите си.
Филмът наистина е много фин, мил и чувствен. И действително, Берен и Къванч допринесоха най - много за това. Най-важното нещо в този живот е любовта, а срещата на две половинки от едно цяло е нещо, дадено свише, което не се дава на всеки, малцина избрани имат щастието да намерят своята половинка в живота. Но, не винаги разбират това и гордостта може да унищожи любовта. Колко хубаво, че нашите герои разбраха кое е най-ценното за двамата. Много се смях на финала Smile

На мен и двете двойки, които сега гледаме са ми ужасно приятни, доставят ми истинско удоволствие. Всеки си има предпочитания към партньорките на Къванч, така е. Ама оставете ги тях за момент, вижте Къванч как играе с всяка една от тях! Да видяхте нещо от Бехлюл, от Аслан във филма ? Няма и да видите, това вече е Мехмет. Именно умението му да не ми напомня никога с нищо за някой предишен негов герой ме възхищава най - много в него. Заради това и много, много други неща ми е любимият актьор, който никога не ме разочарова, нито с играта си, нито с поведението си.

Терзи Kiss Това " ще се видим скоро и без това" ме заинтригува много, наистина ли нашето момче след Семейство ще започне нова работа ? Thinking
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 11:14 от queen_fenka

# 151
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Благодаря ви за споделеното 😍

Еми, разсмя ме. 😜 Честно казано като гледах филма сцената беше добра, нищо по така,но сега на гифки, на забавен каданс направо изглежда скандално 😂😂😂 . Обаче и това е част от живота и е хубаво, че цензура в Нетфликс няма.
Истината е, че обожавам начина, по който Къванч заедно с неговите партньорки в различни филми и сериали по много деликатен и нежен начин изразяват любовта си. Лично за мен в това има толкова много еротичен заряд, че няма нужда от повече. Хубаво е, че и във филма видяхме тази магия на погледите, леките докосвания, нежните целувки.

Джаки, Къванч и във филма говори по подобен начин за брака.
Терзи, много съм съгласна с написаното от теб 😍 Наистина ,когато се погледне от страни нещата могат да придобият съвсем друг смисъл.

Камилита, и аз те разбирам 👍 Както съм споделяла и аз имам подобен проблем. Аз поне до сега не си спомням да съм харесвала партньорка на Къванч с друг актьор, а иначе в сериалите или филмите с него всички много си ги обичам. Да не се изхвърлям предварително , но почти съм убедена, че Серенай едва ли ще я гледам в следващите й проекти. Обожавам я като Девин, обожавам ги заедно с Къванч в момента. Играят все едно живеят в ролите си и може би точно заради това едва ли ще мога да я гледам с друг актьор. Но това си е мой проблем, а не на актьорите.

Аслан е събрал семейството на пристанището, но е интересно, че присъстват само жени. Само накрая Хакан Бономо и него да не го премахне 🤔

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 152
Здравейте в снежната събота! Christmas Tree

Благодаря за фрагмана и превода. Green Heart

Червеното по Девин ми прозвуча плашещо на фона на многото пъти  „кърмъзъ“, произнесено от Бехрам – идва нейният ред. Девин става мишена, от една страна, за намерението на Недрет да унищожи корените, пуснати от Хюлия, които възможността Аслан и Девин да имат дете ще подхранят, а от друга, за Иляс, който методично изпълнява заканите си към Аслан, изговорени в аквариума пред акулите. Хюлия също е в неговия списък.
Когато след смъртта на сина си Иляс дойде в Истанбул, той нямаше какво да губи. Около Аслан обаче имаше много „живи същества“: „Майка ти, жена ти, брат ти, сестрите – всички, които имаш ще ти отнема един по един…Ти всеки ден ще носиш ковчег на твой близък.“ Това обеща Иляс на Аслан, но обстоятелствата се промениха.

Сега Иляс има какво да губи – Серап, Недрет и Бедри. Намеренията му останаха същите, но начинът на действие на Иляс се промени. Сега не използва взрив, Иляс коварно и зад завесата дирижира хора и събития, принуждава ги сами да се унищожават и прикрива следите от миналото: за убийството на мъжа на Недрет и най-вече свидетелите за 1978. Иска да излезе чист и се готви за нов живот. Никой от близките му не знае неговия план, всички са марионетки. Дори Недрет, която отблъсква Иляс и Бедри, който се възползва от  действията на Иляс, но не вижда по-големия план, в който е фигурант. 

Най-важното за Иляс беше да извади от затвора Серап, поръча и на Бедри, и на Джихан да търсят Бозо. Пръв го откри Бедри в замяна за смъртта на Игор. Серап мислеше, че ще отсъства дълго, но на Джихан Иляс каза да се оженят веднага – и двамата нямат представа за плана на Иляс. Вероятно Иляс залага на това, че като жена на Джихан – Иляс знае, че братските чувства между Аслан и Джихан са живи, Серап ще бъде в безопасност. Аслан няма да посмее да направи нещо срещу нея като жена на Джихан, а няма и доказателства – така вероятно мисли Иляс, Мелек е под контрол. За Иляс този брак е само средство да спаси дъщеря си, но за Джихан не е така.

Ибо е много важен свидетел за 1978. Така и не се разбра какво точно е поръчал и на кого по отношение на Аслан. Когато го питаха дали той е поръчител, Ибо отговори с „не“, Бехрам каза, че Ибо не е виновен, от телевизията прозвуча, че врагът е в семейството, а Джихан каза на Недрет, че нито той, нито Иляс са отговорни за стрелбата – и Джихан е заблуден, но насочи вниманието към Ибо и Бедри; Недрет трябваше да избира между брат си и сина си и…замълча. Може би чрез Бозо Иляс е разбрал кои са хората, организирали нещо по заповед на Ибо, но дали е имало поръчка от Ибо или не, остава неясно, а ситуацията е била използвана от Иляс, който е поръчал полустрелбата, защото на него такава му е нужна. Ибо току-що беше отворил очи и още не можеше да говори, когато Бехрам проведе телефонен разговор с поръчителя, това беше Иляс. Хитро насочвайки нещата към Ибо, Иляс накара хората от семейството да го принудят да се самоубие, също като брат си Юсуф. Ибо не можа да понесе подозренията и най-вече заради състоянието си и жалкия живот, който го очакваше. Сега за 1978 свидетел остава само Хюлия. Недрет обаче говори различно за събитията и смята Хюлия за подстрекател, тя може да има такава информация от  Иляс. Единствено Джихан знае, че Иляс е накарал Юсуф да убие майка му, но Джихан унищожи доказателството.

Голямата игра е с Бехрам. Много хитро Иляс доведе Хюлия и Девин до убийството на този свидетел и най-вероятен извършител на убийството на мъжа на Недрет. Иляс явно разчита напълно на Бехрам, може Иляс да е причина за неговото състояние. Организира срещата при немия бръснар – и той от контингента на Иляс, и направи Джихан свидетел, че между Иляс и Бехрам няма връзка – те не се познавали, Бехрам потърсил Джихан, за да го свърже с Иляс и Бехрам стана, уж, с посредничеството на Джихан верен боец на Иляс. След това Иляс го покани на сватбата, за да го видят хората на Аслан и да го заловят, както и стана. Иляс е наясно с верността на Бехрам, която има вероятно и лична причина, но е и по закона на мафията. Опасността от това, че някога убийството ще бъде доведено до финал – затова е и половинчато  направено, накара Хюлия и Девин да поискат смъртта му. Хюлия дори не успя да асимилира и свърже трите изстрела, чути край горската къща някога, за които получи информация, с трите изстрела в Аслан. Унищожиха свидетеля за убийството, което можеше да вкара в затвора Бедри. Или Недрет.

Никой досега не се усъмни в Иляс, с изключение на Искендер, който веднъж попита дали Бедри не е във връзка с Иляс. Но там остана. Иляс си проправя път към семейство с Недрет и Бедри, докато кара Сойкан да се самоунищожават и сами да заличават следите от престъпленията на Иляс.

На сватбата показаха на Джихан снимка на мъж, Джихан каза, че не го познава, но иска да се запознае с него. След това Джихан видя Иляс да се ръкува с някого, това привлече вниманието на Джихан. Дали това не е капитанът? Ако е той, това може да е червената лампа за Джихан, че Иляс го заблуждава. Когато търсеха Бозо, Джихан каза, че има приятел с такова прозвище, Иляс замълча. Ако Джихан се усети, тук може да е първият пробив в досега идеално функциониращия план на Иляс. Другият може да бъде Бедри и неговата връзка с Ямур. Сега обаче въпросът е как Аслан ще опази Девин и Хюлия, Хюлия е първата, която Иляс ще иска да ликвидира. Хюлия попада в профила на неговите жертви, убивани с ръцете на самите Сойкан – Хюлия е най-важният свидетел.

Лейля е още в затвора, Джихан е на страната на Иляс, Ибо го няма, останаха жените край Аслан: Хюлия, Девин, Джейлян, Ямур. Решаващо е как ще действа Джихан.
Засега надмощие във войната има Корузаде и убедително води. Сойкан са разделени, водят се вътрешни битки кой да е Сюлейман, губят хора, сили и свидетели, не разбират обстановката. Иляс е жесток и опитен срещу сина на същинския си противник Юсуф; Аслан е млад и без опит, има огромна нужда от Джихан. Дали двамата няма да се споразумеят заради Серап – Аслан има доказателство за нейната вина. Да видим как ще действат Недрет и Бедри: след теста за бащинство те ще бъдат поставени пред кардинален избор, ще подкрепят ли  намеренията на Иляс? Не може да се подрежда всичко така добре за Иляс, трябва да започне някакво брожение и в необявения лагер на Корузаде. 

# 153
Здравейте, дами! Вчера след работа изгледах "Последно повикване до Истанбул". Филмът беше лек, макар и обратът да ме изненада. След толкова години Къванч и Берен изглеждат все толкова красиви. Личи си, че им е спокойно да снимат заедно и някак си с лекота играят. Показаха една сладка любов, която накрая победи. Единственото, което не ми хареса (мое мнение) беше така обсъжданата любовна сцена - някак си не видях онази страст от Бехлюл и Бихтер. Не беше пожарът, който те могат да сътворят. Пеперудите в стомаха ги нямаше. Например, ако някоя от вас е гледала Шахмаран със Серенай, сцената на езерото беше огън. Дори танцът на Аслан и Девин ми донесе повече наслада на сетивата. Но все пак това е съвсем друг филм.
Относно Семейство. Усеща се, че вървим към финал. Всички линии от миналото почти се разплетоха. Останаха Иляс и Недрет да разчистят сметките. Насочваме поглед към бъдещето, Аслан и Девин ще правят опити за дете (ако вече не са го направили). Да видим Хюлия какво си е наумила или наистина е болна от нещо. Очаквам с нетърпение и развръзката около Лейля, в този сезон много ми липсва. Нямам търпение за вторник и за семейната сесия при психолога. Може би той ще има нужда от лечение след двамката.
Бъдете здрави! Да ви е хубав деня!

# 154
Здравейте, дами! Вчера след работа изгледах "Последно повикване до Истанбул". Филмът беше лек, макар и обратът да ме изненада. След толкова години Къванч и Берен изглеждат все толкова красиви. Личи си, че им е спокойно да снимат заедно и някак си с лекота играят. Показаха една сладка любов, която накрая победи. Единственото, което не ми хареса (мое мнение) беше така обсъжданата любовна сцена - някак си не видях онази страст от Бехлюл и Бихтер. Не беше пожарът, който те могат да сътворят. Пеперудите в стомаха ги нямаше.
Това е и моето мнение. Не правя сравнения  защото не съм гледала Бехлюл и Бихтер,но тук страст не видях.
Опитаха се,но не можаха да се отпуснат.
Особено Къванч.
Също сцената с конкурса ,според мен беше излишна. Ясно е,че американците са идиоти, които правят конкурси за какво ли не, но това...ми дойде малко в повече   Hands V

# 155
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря ви най- сърдечно за всичко споделено! 🌸🌸
Права беше Пепи 😍 много сложно с филм и сериал едновременно.
Права е и Фенчето 😍 никак не ме затрудни възприемането на Мехмет, невероятен Къванч, за кой ли път вече.
Хареса ми посланието на филма, компромис със себе си в брака, често води до натрупване на отрицателни емоции и рано или късно ескалират. Компромиси са необходими, за да съществува един брак, но някои от тях могат да го разрушат. Също като самия живот, сложно нещо за разбиране, докато започнеш да го разбираш, той си отишъл. Радвам се, че двойката имаше happy and, но не рядко в живота не се случва така. И все пак вярвам в брака, вярвам във вечната любов, романтичка до мозъка на костите.
Не очаквах повече страст, мисля, че е търсен ефект, точно за да се избегне сравнението с Бихтер и Бехлюл.
На мен това, което малко ми бледнее във филма, са диалозите. Очаквах повече заряд, повече разкритие на личната драма и дилема на героите, точно защото в филм, а не сериал, исках повече от думичките.

Ванче, 😍 много интерсни разсъждения отново си споделила.
Аз разбрах събитията по малко по- различен начин.
Всички отговори на  въпросите ни относно Бехрам се крият в заболяването му. Буквално по учебник беше симптоматиката,  поздравления и за изпълнението, много добре се справи актьорът.
“ОКР-Обсесии и страхове, които предизвикват съмнения и дисхармония, а резултатът е постоянна самокритика, самопрезрение, чувство на вина и срам.
Докато някои хора с ОКР изпълняват компулсивните ритуали, защото се чувстват задължени, други го правят, за да намалят безпокойството, предизвикано от обсесивните мисли. Хората с ОКР може да чувстват, че тези действия по някакъв начин ще предотвратят случка, от която се страхуват, или ще изгонят тази мисъл от съзнанието си.”
“Броене на специфични неща (например стъпки), понякога по специфичен начин (например на интервали от две). Извършване на други повтарящи се действия с нетипична чувствителност към числа.
Често миене на ръце.
Прочистване на гърлото.
Подреждане на предметите в права линия.
Постоянно проверяване дали е заключена колата.
Организиране на нещата по точно определен начин.
Включване и изключване на светлините.
Докосване на предметите определен брой пъти преди напускане на стаята.
Ходене по определен маршрут или стъпване по определен начин върху плочките.
Изкачване на стълбите винаги завършвайки на един и същ крак.
Дразнене от неща, които не са си на мястото.
Перфекционизъм.”
Според мен профилът на наемника беше неслучайно точно такъв, за да може Девин по- лесно да вземе решение за съдбата му, защото това е профил на индивид, който ще бъде обсебен от идеята да приключи започнатото и щеше със сигурност да убие Аслан.
Не мисля, че Иляс има връзка с него. Серията беше построена превъзходно. Срещата между Джихан и Бехрам да заблуди нас, после срещата между Иляс Бехрам да разкрие на Джихан извършителя.
Нямам съмнения, че поръчителят беше Ибо.
Всъщност отговорът е бил пред нас през цялото време. Кой друг би могъл да е Капитанът, ако не Ибрахим, който беше въведен в историята с пребиваването на своята яхта.
С неумението на Бехрам да лъже, той издаде Ибо като поръчител.
Повторението на “червено” аз разтълкувах като неговия начин за комфорт.
Това, което и мен ме заинтригува, е мъжът, чиято снимка показаха на Джихан. Не бил поканен на сватбата, забелязян в махалата, Джихан не го познава. А колкото до този, с когото говореше Иляс, мисля, че Джихан го видя с Бедри, затова заподозря Бедри и сподели с Недрет.
И другото нещо, Недрет нарече Иляс страхливец.  Около него все сватби ставали, погребенията били за останалите.
Преди 40 години е направила гроб за Иляс и го е погребала, което съвпада с хронологията, която ние познаваме. Но е пазила сина си 30 години от него.
Много интересно.
Аз нямах възможност да коментирам предишната серия, но още след гледането ѝ, а сега още повече, допускам, че Бедри е убиецът на мъжа на Недрет. Точно както Иляс е убил баща си, защото е тормозел майката, Бедри е убил този, когото е смятал за свой баща.
И Джихан, и Бедри са отгледани от други мъже, които не бих могла да нарека бащи, и за двамата Недрет е била майка.
“По време на самата война опознаваш най- добре врага си.” Ибо е бил кирве на Аслан- държал го е по време на церемонията на обрязването, споделил е и е преборил страха му от смъртта, цял ден е държал ръката му. Но краят му беше неизбежен. Ако не беше Аслан, щеше да е Джихан или Иляс заради Серап.
Не обичам идеята за отмъщение, не вярвам в него. Не приемам концепцията око за око. Хареса ми, че показаха скръбта на тримата на финала. Сякаш буквално не можаха да издържат тежестта, през цялата серия се спомена многократно “силата да успееш да останеш на изправен/а на краката си”. В тази последна сцена имаше мъка, болка, тежеше им, сломиха се, беше истинско, беше човешко.
Ако трябва да използвам един цитат, за да опиша епизода, това би бил
“Жената е като торбичка чай. Никога не знаеш колко е силна, докато не влезе в гореща вода” Елинор Рузвелт.
Това беше епизодът на жените и женската сила.
Жените, които в тази серия бяха също като на картината в дома на Девин- една до друга, рамо до рамо.
Силата на  жените майки да лекуват децата си с молитва, с ръцете си, с любовта си- Хюлия и болното от тежка жълтеница бебе Аслан, Сехер и Ибо;
силата на жените съпруги да бъде причина за живот за любими си - Серап и Девин, бих добавила и Елиф за Еко;
силата на жената да застане до друга жена като посестрима по съдба, въпреки обстоятелствата Хюлия и Девин, Недрет и Хюлия.
Оказа се, че не любовта, а болката сближава, обединява. Или пък това точно е любовта, когато те боли повече за другия, когато обичаш някого повече от собствения си живот.
Двата пръстена на пръста на Девин, кръг без начало и край, сливане, съюз, “нас” в последното съобщение на Аслан, всичко в този епизод беше на два полюса- обединението и любовта и войната. На няколко пъти се споменаха законите на войната, смелчаци и страхливци, писаните и неписани закони по време на война.
Това ще е и сюжета в оставащите серии.
“Извадиш ли оръжие, трябва да си готов са го използваш” чухме от Аслан при прекия им сблъсък с Иляс. Аслан предаде своето оръжие в ръцете на Ибо, с което той отне живота си, Иляс беше готов да даде неговото на Недрет, за да го застреля тя. Двамата Сойкан от 1978 вече са покойници, остана само Хюлия, чийто припадък аз мисля ще бъде свързан с нещо от миналото, но обикновено не познавам, така че може да е и заради друго.

# 156
Изгледах последният епизод и да си кажа, че нямаше и секунда, в която да искам да превъртя или да се разсея. Много интересен епизод.
Актьорът, който играеше убиеца се справи просто брилянтно. Поредният такъв от каста.
Толкова достоверно предаде всички типични за това заболяване жестове, тикове. Перфектен.
Никакъв смисъл нямаше в трите изстрела, почуквания и подобни, освен болестта му. Да ви кажа накрая чак се зарадвах, че го гръмнаха 3 пъти. Толкова беше обсебен от това.
Нямаше друг изход за него, рано или късно би довършил работата, даже и да отменят поръчката.
Да си кажа, че от началото на епизода знаех кой е поръчителя и въпреки това до последно подозирах всички. Толкова добра игра, толкова добре написаn сценарии, толкова добре заснети сцени. Даже в един момент реших, че нарочно сте ме заблудили, за да се изненадам на финала, толкова ми бяха достоверни заподозрените и Недрет, и Бедри, и Илияс. Джихан така и не можах да го заподозра. В този сезон, въпреки че, тръгна срещу семейството ми е по-симпатичен от първи сезон. Да си кажа, че между него и адвокатката ама никаква химия не виждам, изобщо, но са си лика прилика.

Не помня, кой коментира, че Хюлия била предала властта на Девин. Аз да си призная такова нещо не видях. Даже напротив. Просто никой вече не я отразява и това е момента, в който тя видя, че кралицата е друга, много ясно й го показаха и хората на Аслан, които се обединиха около Девин и приемаха заповеди само от нея. Много съм доволна. Извинявам се, за снимката, но толква ми хареса Grinning

Думите на Девин: Днес плачем, от утре ще сте ми нужни. Беше повратната точка за мен.
Сега да си кажа и за Недрет, че в този епизод много ми хареса. Начинът, по който реагира, когато се усъмни, че синът й може да е замесен много ми хареса. Начинът, по който подкрепи Хюлия в толкова трудния за нея момент.
Хюлия е сигурна, че Недрет никога няма да посегне на детето й, за разлика от нея, която е готова на всякакви гадости дори срещу собствените си деца, за да постигне целите на болния си мозък. В това отношение Недрет е милион пъти по-добър човек, за майка не знам. Ако нещо се беше случило с Бедри, Хюлия щеше да ми е първа в списъка със заподозрените, защото е подла и зла, а това е ужасна комбинация. Недрет е смел враг за разлика от Хюлия.
Играта и на актьора, който изигра Ибо също беше прекрасна. Аз лично нямаше да му дам шанс да се отърве толкова леко. Щях да го оставя да страда и да се мъчи парализиран и на легло, колкото Бог му е отредил и да умира всеки ден. Факт е обаче, че сцената между Аслан и Ибо беше толкова емоционална без много думи и драма. Финала с тримата на стълбите…
Аз отдавна подозирам, че Бедри е убил мъжа, когото е смятал за баща. Интересно ми е какво ще се случи между Илияс, Недрет и Бедри.
Изобщо не смятам, че Илияс е замесен в опита за убийство на Аслан. Категорично страхливеца Ибо е. Признавам си, че към него и към Хюлия не изпитвам грам съжаление. Изобщо. Само като се сетя какво причини тази змиюга на Лейла….
Не искам Девин да й прости с лека ръка. Изобщо! Няма оправдание за това, което й причиниха с баща й. Та тя умираше от мъка месеци наред, потъпка сърцето и обичта си към Аслан, за това, че мислеше, че не може да има деца. Съжалявам, но и 500 обяснения за постъпките й да прочета, нито една не оправдава действията й и злините, които причинява на най-близките си.
И резултат на отношението ми към нея да си кажа, че изобщо не й вярвам на припадъка от фрага. Сега ще търси съжаление от Аслан и ще се опита да го задържи в къщата на всяка цена.
Интересно ми е дали Аслан най-накрая ще й потърси сметка. Прости й за това, което причини на Лейла, прости й безброй други неща, но това, което направи с жена му трябва ли да й прости? Или защото му е майка е длъжен?
Прекалих, ще ме извините, но много ми хареса епизода. Много!

# 157
  • София
и Бедри и Бехрам са от каста на Присъда - силно отрицателни роли бяха там...семкаджията и Сердар...

# 158
Момичета, благодаря сърдечно за споделеното и задълбочените и интересни коментари !! Flowers Hibiscus

слагам сега само това.
в България

в Германия

във Великобритания

# 159
  • au bout du monde
От сета.

# 160
# 161
# 162
Страхотно начало за филма 👏👏👏

# 163
Озет

Тъй като започва нова ера за Сойканoви- Аслан и Девин продължават да живеят любовта си там, където са я спрели. Девин прави предложение, което смята, че ще е добре и за двамата след всичко, което се случи; започване на терапия за двойки. Хюля предприема действия, за да си върне старата сила. Първата й стъпка ще бъде да си върне земята на имението.

Излизат резултатите от изследванията на Девин дали може да забременее. Докато Девин си поема дъх от болницата; Научавайки за сътрудничеството на Бедри и Иляс, Аслан измисля план да накара двамата да се бият един срещу друг.

Научавайки, че имат шанс да станат родители, Аслан и Девин вземат ново решение за живота си. Когато дойде денят, те ще отглеждат бебетата си в нов собствен дом. Докато Аслан предприема действия, за да намери тази къща на мечтите си; Двойката споделя това решение със семейството. Изправена пред възможността да загуби сина си, Хюля се разболява пред всички. Докато Девин смята, че ситуацията на Хюля е психологическа; Аслан, от друга страна, смята, че майка му използва емоционална манипулация.

Джихан Научава, че Хюля е изпратила наемен убиец на сватбата му. Той ще даде най-големия урок на Хюля, която се опитва да провали най-щастливия си ден с кръв, като сломи властта й. От друга страна, Иляс научи, че Бедри е негов син; Дава на Недрет един ден. Докато изтече това време, Недрет трябва да обясни фактите на Бедри.

Аслан и Девин започват терапия за двойки. Докато терапията е саботирана от Аслан, който разказва криминални истории; Девин ще разбере, че работата му не е никак лесна. От друга страна, Аслан най-накрая намира къщата, в която иска да живее с Девин. Организира се прощална вечеря на сойканската маса. Хюля обаче е решена да не загуби сина си Аслан, когото обича повече от живота си.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:17 от Airra

# 164
Леле и епизод ни чака!
Да ви кажа, че ми се иска да видя Бедри и Аслан един до друг. Смятам, че биха заздравили семейството.
И Хюлия "горкичката" пак явно ще си действа по нейния си начин.

Този Къванч е такава беля на главата ми, че не е истина. Зор да изгледам и филма. Добре че, проблем с разни разнообразни, та ми се освободи време и веднага го наместих. Да си кажа, че ЗП го гледах до 3-4 през нощта. Не ми е най-любимият сериал да си призная.
Филмът е с приятен сюжет, става за разтоварване. Не съм убедена, че бих го гледала още веднъж.
Къванч наистина е невероятен актьор. Тъй като се запознах с него когато започна Семейство и ролите, в които съм го гледала след това са ми съвсем пресни, мога да кажа, че беше един абсолютно различен от Аслан, от Бехлюл, от другите имена не ги помня. Толкова добре си изигра ролята, толкова истински му повярвах, че обича жена си и на страстта му повяравах.
С риск да се ядоса някой обаче не мога да кажа същото за партньорката му. Много красива актриса, обаче за мен след толкова годни няма никакво развитие. Същата кокетна, леко детски невинна, същите усмивки, езикът опира в зъбите, походка, погледи. Да, много приятно стояха един до друг, личеше им, че се чувстват добре, много приятни за гледане.
Та тя по същия начин се държа и на интервюто на премиерата.
Като казах премиерата не мога да не отбележа, колко ми хареса съпругата на Къванч. Изключително красива и елегантна жена!

Общи условия

Активация на акаунт