💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 458
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • au bout du monde
Бл@гуна , абсолютно същото мисля за Берен. Мислех че само при мен е така.

Къща ще си търсят 😍

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:19 от La Libellule

# 166
Наистина ми е трудно да се разкъсвам между филма и сериала. 🤔
Затова реших, че докато не излезе превода на сериала няма да коментирам 😜

Днес пак си изгледах филма и още повече ми хареса. Оставям на страна химията и физиката 😂 хареса ми историята и начина и на поднасяне, хареса ми поуката, която всеки може да си направи.
Не съм съгласна с написаното от Shoni3 и Нези за двете сцени, защото за мен те имаха своето място във филма и то по начина, по който бяха представени. Серин предложи "да направим нещо, което няма да направим в Истанбул" , така че секс за една нощ едва ли може да носи някакъв еротичен заряд и страст. Shoni3  , напълно съм съгласна, че в танца на Аслан и Девин имаше повече, но според мен идеята тук беше друга. Същото мисля и за конкурса, в който участва Серин, освен провокацията, която явно е търсена, за мен имаше смисъл и това, че тя показа своя различна, не виждана от Мехмет страна.
Много ми хареса посланието за това как премълчаваме, как не споделяме,  как крием желанията си от най-близките и това ни отдалечава един от друг, въпреки любовта.
Харесах много разсъжденията на Мехмет за брака.

Ще спра до тук за филма. Къванч отново изигра блестящо своята роля. И ако преди години той тотално променя външния си вид за роля, от времето на Сблъсък  няма драстична промяна / сещам се само за Yakamoz,
когато си пусна дълга коса/ , но гледаш един и същи човек, но толкова  е различен навсякъде, където игра.
Много се смях, когато обясни, че за ролята в Езел си е просто напълнял, а не било специално 😂

И както вече споменах за подкрепата, която са получили Къванч и Берен, от техните половинки, те всъщност са част и от самия филм.

Песента на Кенан звучи в последната сцена. Много хубава, много подходяща. Прочетох, че била посветена на Берен, но не гарантирам, че е точно така.

Джаки, ако ти е удобно, можеш ли да качиш класацията в по приличен вид.😍

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:38 от pe04

# 167
Джаки, ако ти е удобно, можеш ли да качиш класацията в по приличен вид.😍
Пепи с удоволствие! Само да се прибера, че съм на работа!

# 168
Здравейте,
Мисля, че който търси Бихтер и Бехлюл в Серин и Мехмет греши, защото е нормално да не ги намери. Друго време,  друга история,  разлика 15 години.  Но все така притегляща екранна двойка за мен. 💓
Красиви гифчета сте качили.

АсДев щастливи 😍 С удоволствие ще видя как властта на Хю ще бъде сломена.  Стига вече. Крайно време е някой да й разкаже играта. Да видим какво ще направи Джихан по въпроса.

# 169
Привет, дружки! Hug
Алинка Heart Eyes прелестен пост, както винаги! Толкова ми харесаха разсъжденията ти и за сериала и за филма, евала! Kiss
Сега да кажа, че снимката, която показаха на Джихан, беше на снайпериста, който Хюлия нае. И явно Джихан ще разбере, както се вижда от озета.
Ибо със сигурност беше поръчителя, Иляс изобщо не познаваше Бехрам, нито пък Джихан. Ибо не можеше да говори, но неговото вярно куче Кемал свърши вместо него тази работа.
Айре Heart Eyes благодаря за тази красота от най- любимия ни сериал Heart
И за озета! Хареса ми! И за хубавите новини за филма ни! А бе за всичко Stuck Out Tongue Winking Eye
Мире, благодаря за споделеното! Kiss
Благи, напълни ми душата, благодаря ти! Kiss Берен освен в ЗЛ съм я гледала само в Дар, беше страхотна и там, сега също много ми хареса, но уважавам мнението ти, различни сме.
Пепи, и на мен много ми харесаха разсъжденията на Мехмет за брака, затова казах, че ми напомниха на тези на самия Къванч. И аз отново ще си изгледам филма, на мен не ми липсваше нищо в него, имаше от всичко, вкл. и страст, но в премерена доза, на мен пък именно това ми допадна. На Къванч с този негов поглед, от който ти омекват капачките, не му трябват откровени секс сцени, аз и не очаквах такива. Той е много премерен в това отношение, в ЗЛ също не показаха кой знае какво ББ, сега също, нали затова имаме хората въображение в края на краищата? Smile И въпреки това имаше и химия и физика и цялата Менделеева таблица и тогава и сега. Поне за мен. Американките именно заради това го обичат толкова, писнало им е от такива сцени и много му се радват, че само с погледи и действия им дава това, което търсят в играта му. Спомням си преди години, когато  излъчваха Курт Сеит и Шура по Нетфликс, някоя от тях написа, че това момче трябва да играе в Холивуд, тогава повечето написаха, че не искат, щели да го развалят там Stuck Out Tongue Closed Eyes
Shoni3 и Нези така са го усетили, няма лошо Hands Plus1
Знам, че Кенан е голяма звезда в Турция, но на мен лично не ми допада гласът му, иначе песента е хубава.

# 170
Последно обаждане за Истанбул стартира с летящ старт.
Още през първия ден се нарежда на 2-ро място в общото класиране.
В 87 страни е в топ 10, а в 27 е номер 1

В Турция естествено от раз се изкачи на първо място

# 171
Последно обаждане от мен днес 😜

Фени, имам молба към теб. Току що прочетох рецензия от Млад вълк за филма и страшно много ми хареса. От телефона няма как да я копирам, а през лаптопа не мога да си вляза в ИГ, че не си помня паролата 😂 /голям срам, но имам извинение, само служебните ми са шест броя/
Може ли да ти я пратя да я качиш?🙏
Междудругото там прочетох нещо, което си мислех, но забравих да напиша. Не беше случайно, че Серин получи стаята на Мерилин Монро, а Мехмет на Джон Ленън. Донякъде Серин олицетворява жената тип Мерилин Монро, а Мехмет верността на Джон Ленън към Йоко Оно.

И друго забравих 😜 още от вчера и Къванч последва Берен.😂

Джаки, много благодаря ❤️.

За сериала както обещах, но тази снимка от сета ми е много любопитна 🤔 Какъв е този плаж, те изпуснаха всички басейни и тези коне там. Да няма романтика нещо 🤔

Много са хубави тук.

# 172
Пепи, нали знаеш, че няма проблем, защо питаш изобщо?
Джаки, много ти благодаря, джанъм! Kiss Супер, много се радвам за филма ни! Hands Clap
Smile
Сладура ни Heart
https://vk.com/feed?z=video-59313557_456247240%2F025e84fb02cec7e … _-59313557_668398

# 173
  • au bout du monde
Зад кадър. 1ви сезон

# 174

Цитат
Две години след като започнах да пиша сценария, Серин и Мехмет най-накрая намериха своята публика. Първо искам да благодаря на нашия скъп продуцент Oнур Гювенатам, който ме покани на това пътуване, за доверието в мен и моята история. Благодаря на скъпите Берен и Къванч за това, че бяха дъхът и вдъхновението, чудото на този филм, на Гьоненч Уяник за изтъканата вълшебна мечта, на Гьокхан Терияки за живия образ, който даде, на Сертач Йозгюмуш за този музикален свят, на Сенан Кара, нашата гост-звезда за нейната подкрепа и целия екип на OГM Пикчърс за целия им принос към създаването на филма. Оценявам всичко. Още една мечта, която благодарение на Netflix света видя.
Благодаря на съпруга ми. Той винаги чете това, което пиша със сърцето си, а не с очите си, и ме подкрепя във всяка стъпка. Ураз, без теб този филм нямаше да се случи. И на всички наши приятели, които ни уважават с посланията си. Благодаря на нашите зрители от сърце. Радвам се, че успяхме да докоснем сърцата им.
Нуран Шит

Терзи, благодаря! Kiss
Мммм ...

# 175
  • au bout du monde
Отива й червено ❤️ някой ни е чул, защото вече често е с пола и все по-къса става 😆

😃

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 22:51 от La Libellule

# 176
Камилита, забелязвам, че като "мрънкаш" 😜 тук за нещо свързано със сериала, вземат та те чуят.
Давай смело, все нещо ще изпълнят.

Още като гледах на онлайна реших, че човека, с който се здрависа на сватбата Илияс беше Бедри. Джихан после го пресрещна и го попита дали той е в основата на стрелбата.
По палтото го познах 😜

Не обичам да качват снимки от сета по време на снимките или актьори да качват снимки. Забелязала съм странна закономерност, колкото повече снимки, толкова по- нисък рейтинг.

Вчера Хакан Бономо е сложил просто едно сърце ❤️ а дано.

# 177
  • au bout du monde
Мен ме чуват някакси 😁 и в другия сериал пак така се получаваше 🤣 кажа нещо и хоп някой го изпълнил🤭

Снимките от сета са стари. Те нищо не пускат обикновено. Много рядко нещо да се появи. Много са секретни в това отношение, но на мен ми харесва.

# 178
Къванч докато снимаше Сблъсък беше същото. На финала обаче ни заляха и финала беше трагичен. Сега искам снимки след финала.

Мислех си, че Серенай е купонджииката в сериала, но Къванч и Башак този път я надминаха.
Снимки от рождения ден на Едис/ певец, явно известен, но за мен неизвестен/

# 179
Момичета, благодаря за всичко!! Hands Plus1

та Семейство, 21 еп
Скрит текст:
с бг. суб.
https://videa.hu/videok/film-animacio/21-sorozat-idqGWdMu7MsA8HKq

не пишете благодаря в коментари, само лайквайте/ при желание Wink/

https://www.instagram.com/p/C0FdSGLoalx/
радвам се да ги видя с Кенан!!

лека! Nature Snowflake

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 00:40 от Airra