💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 700
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря за фрагмана и превода на повече езици. Grinning
Дано ни стане ясен.
На прощалната вечер Аслан вдигна тост за тези, които ще се преродят и за тези, които оттук нататък ще се родят.
Хюлия явно се е включила в първата група.
Като каква се е преродила?
Не носи колието, значи е станала/върнала се е към Хюлия от времето преди колието. На сцената със супата колието вече е на нея, но кога точно го е получила, ще разберем.
Поведението и говори за време преди престъплението, може би преди или около брака и с Юсуф.
Точно това безпокои Недрет. Сега Хюлия е единствен свидетел на събитията от страната на Юсуф.
Недрет знае за комбината Хюлия - Ергюн с фалшивата диагноза. Какво би постигнала Хюлия със смъртта на Ергюн? Нищо, истината вече излезе. За катастрофата подозирам Недрет. Както и за този мъж в бара - другата тема, по която Недрет преследва Хюлия: отношенията с Ибо, защо не и с друг мъж.
Недрет ще иска да развали отношенията между Хюлия и Девин-Аслан.
Не се учудвам, че Хюлия ги харесва като двойка. Преди да се прероди Grinning Хюлия беше казала почти същото: всичко се повтаря. Тя ги вижда като двойка, която повтаря нея и Юсуф. затова се страхува, че Иляс ще иска да им навреди, както е навредил на тях.
Като гледам преродената Хюлия как танцува, сигурно е била такава и като момиче. Няма как да се е харесвала на Недрет с кърпата.

# 406
Колието наистина го няма. Ваня как само забелязваш тези подробности.

Обаче не разбрах за коя сцена със супата говориш.🤔

Видяха нещо в този момент.

Недрет е права, просто не вярвам, че тази загриженост е от любов към Девин и Аслан, а от желанието й да си отмъсти на Хюлия. Много я интересуват те, единствената й грижа е Бедри.

Девин сто процента ще се чувства много виновна.

# 407
"Последно обаждане за Истанбул", вече е на 3-то място в световен мащаб, вчера пуснаха нов филм, който днес е първи и ни измести с 1 място. Все още е в топ 10 в 85 страни, а номер 1 е в 8.
Като гледам със сигурност и тази седмица ще е на първо място в класацията на неанглоезичните филми. Няма кой да го бутне. Няма турски филм, който да е толкова дълго време с голям брой точки.

В Турция е непоклатим...1-во място

# 408
Пепи, сцената със супата.

# 409
Страхотна е Серенай

# 410
Джаки, много благодаря 😍 че редовно ни информираш. Обичам да знам числата, защото дават обективна оценка.

От турските филми, за които съм проследила информация имам спомен за филм с Аслъ Енвер и Каан К. , че беше с много часове гледания, но даже името не мога да се сетя, а го гледах 😜
Както и да е.

Серенай печели на пеперудите в категория най-добра актриса в интернет сериал.

За двойка са други, за мен абсолютно неизвестни. Или това е друга награда ???
Сега се чудя Къванч защо ще бъде там, ако е вярна информацията на Бирсен.

Ваня, благодаря 🤗 сега разбрах.

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 00:01 от pe04

# 411
  • au bout du monde
Това са други награди. Нямат общо с тези в неделя.

# 412
Пеперудите раздават отделно награди за платформа и за телевизия. Нищо не пречи Серенай да вземе 2 награди. Едната да е за най-актриса на платформа и другата да е за двойка с Киво на ТВ. Бирсен може да е посочила двойката за платформата. В неделя ще разберем.

# 413
  • AMS

Чудя се наистина дали ... пък ... нещо ...  >>>

Цитат
Не ми харесва Недрет как се намесва.
Цитат
За катастрофата подозирам Недрет.
Недрет ще иска да развали отношенията между Хюлия и Девин-Аслан.
....
Не се учудвам, че Хюлия ги харесва като двойка.
Преди да се прероди ...  Хюлия беше казала ...

Като гледам преродената Хюлия как танцува,
сигурно е била такава и като момиче.
Няма как да се е харесвала на Недрет с кърпата.
Чак пък толкова да не съм час 
Но явно може

# 414
  • au bout du monde
Серенай е напълно възможно да вземе награда за Шахраман. И там е номинирана.

Но посочените награди са други. Нямат общо с тези в неделя.

* Diva *, чувствам се по същия начин Satisfied

# 415
Ами не я харесвам Недрет и това е.

Разбрах за наградата 👍 Благодаря 😊

# 416
Добро утро Благодаря за споделеното

https://www.instagram.com/p/C0VwcfjAyUL/

# 417
Хюлия се съмнявам да е мръднала от натравянето и да е станала човек, 100% играе роля.
Недрет е голяма лисица, но е съвсем различна от Хюлия и ми е "по-симпатична".

Сега да разгадаем чий регистрационен номер е това:

Редакция:

Пуснете в YouTube na скорост 0.25, на 0:49 ми се струва, че казва "babam"

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 09:49 от Анонимен

# 418
  • au bout du monde
Баща й е. Явно е познала колата.

Горката Девин. След думите, които му каза, ще се чувства ужасно.
Колкото и да го мрази, винаги е искала просто той да я обича. И винаги щеше да се надява, че това един ден ще се случи.
Честно казано яд ме е. Защото тя заслужава родителите й да я обичат много. А Ергун само загуби каква добра дъщеря имаше. И двете му дъщери заслужават да бъдат обичани и негова е грешката, че неразбирателството с майката е прехвърлил върху децата си. Triumph

Докато за Хюлия можем да кажем, че е луда, нещо е болна, преживяното я е травмирано и изкривила психиката й. Ергун си беше с всичкия. За него наистина оправдание не виждам.

След като очевидно Неше е била не добре, негова е била отговорността да отгледа децата си и да ги накара да се чувстват обичани, да ги подкрепи през този труден период. Да им каже, че ще бъде до тях, въпреки всичко. Яд ме е, честно.

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 10:22 от La Libellule

# 419
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Терзи, благодаря 😍

Но ще повторя 😜 Много ми хареса 😍

За катастрофата, да, това го имаше като спойлер, че Хюлия я е организирала и бащата на Девин ще бъде жертвата.

Чудех се дали не са отишли на бар по инициатива точно на Девин, за да "разнобразят" малко живота на Хюлия. Е, и тя доволно се старае и на тях да не им е скучно.
Още от сега ми е мъчно за Девин.

Общи условия

Активация на акаунт