Ако Хю е поръчала бащата това нече няма прошка и Девин трябва да го знае.
И за Недрет си има едно на ум.
Направо ги метна в джаза Аслан и Девин. Но може пък, да и се иска да се повесели малко. Но ако наистина е поръчала бащата на Девин, планирала е отмъщение. Един по един-бащата, Неше, сестра и...нея. Така ги виждам нещата към финала. Едната от двете трябва да изчезне. И Недред пак си пъха носа, където не трябва. Не я понасям- лоша е, интересчийка и манипулаторка. Не е добронамерена към никой. Следват си плана с Бедри. Единият ламти за пристанището, тя за къщата и всичко останало. 

Уау ... три пъти за късмет 

С някои от вас съм съгласна, с други обаче не съвсем. Изгледах цялата серия най- после. Какво да кажа ... Според мен Хюлия никога няма да се промени
И мисля, че само собствената и смърт ще спре нейната маниакална зависимост от Аслан, за съжаление ... Аз такова, направо страшно обсебване от майка към син гледам за пръв път, наистина. Защото тя не иска детето и да е щастливо, иска си го единствено за и до нея. И заради това е готова на всичко, дори да рискува да умре, за да го върне отново в детството ... Ако това не е манипулатор, и то от най - добрите, здраве му кажи! Започвам да подозирам, че е възможно и Юсуф да си е теглил куршума именно заради нея
Изобщо не би ме учудило ...
Дали пък Хюлия прилага нова тактика, за да воюва срещу Девин ? "Дръж приятелите си близо, а враговете още по- близо" ? И ако тя действително е замесена в убийството на Ергюн, както пишете, то тогава пътят и е или към затвора, или към лудницата или към савана, който и донесе Недрет ... Да видим 
Може пък да греша, не изключвам и това.

И за усещанията ти към всеки един от героите 

Препоръчани теми