💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 694
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • au bout du monde
Ето поздрав и от Серенай
Уф спомням си кой епизод беше това. Карали са ги да запишат такива поздрави 🤣
https://twitter.com/roseblack_95/status/1730969776015483311?t=nS … BE-7NlzABoLA&s=19

# 436
Ох, страхотни са тези бижута на Луна Мердин, направо...особено това колие Гьобеклитепе...

Относно убийството на бившия съпруг на Недрет, аз подозирам насилие и тормоз, че е имало там, за да се стигне до там, че Бедри да го убие. Колелото се върти, историята се повтаря...Илияс е сторил същото с баща си, а след това и Бедри, само дето онзи не е бил истинският му баща, но разбира се той не знае.

И аз смятам, че Недрет въпреки, че първоначалната ѝ мотивация да се върне беше за отмъщение и преодоляване на събраната горчивина, с времето поомекна - обикна Девин, искрено се притесняваше и се радваше покрай неволите им, дори към Хюлия прояви искрена емпатия в най-трудният за нея момент.
Ако беше Хюлия, щеше да изтърси някоя саркастична забележка и да довърши човека, нали помните самата Хюлия колко беше изненадана от топлото отношение на Недрет тогава...
После дори призна пред Девин, че Недрет е "смел враг", дори и враг, знае, че е достоен човек.

Бедри също смятам, че не е лош, а покрай Ямур ще се отърси от тарикатските манеризми, интересно ще ми бъде наистина да видя реакцията на Недрет спрямо нейното минало. Надявам се да прояви разбиране..

След това, което прочетох за Ергюн, че се е опитвал да изнудва Хюлия да му помогне, това вече поставя нещата в нова светлина - и от това бих могла да допусна, че за наказание Хю може да е разпоредила да се отърват от него, както и без това я е яд на него, че планът им се провали... (въпреки, че реално беше въпрос на време, ама...)

Аз виждам щастлив финал на сериала. Виждам Девин и Аслан с бебенце, а Хюлия след като я поразтърси живота в последно време, осъзнала, че не само не губи сина си, но печели семейство, ако е малко по-кротка и приемаща... нея я виждам да се радва на новото внуче и най-накрая душата ѝ да намери покой. Оптимист съм голям, а?

# 437
  • au bout du monde
Този финал би бил перфектен.

Хюлия най-после би имала семейство. Не само Аслан, но и Лейла с децата, а защо не и Джихан с неговото семейство.
Тя не губи, а печели семейство. Това трябва да разбере.

# 438
Явно все пак планът на Хюлия проработи и Аслан ще стои при нея. Добре поне, че се е съгласила на терапия. Изобщо не вярвам, че ще е реална. Хю е сериозен играч, или ще заплаши терапевта, или ще го подкупи, така без бой няма да се предаде, защото тя не осъзнава, че има проблем. Ако обаче ей така за един епизод госпожата преживее катарзис, ще ми е малко неприемливо.
И аз взех да ставам оптимистка, че има някакъв шанс за живи и щастливи Девин, Аслан и потомство.
За Хюлия съм си казала, кой ще е единственият приемлив финал, след всичко сътворено.
Интересен ми е този от дискотеката какъв е, искам Аслан да разбере кой е бащата на Бедри.
И все пак ще се окаже, че вероятноста Хю да е поръчала бащата на Девин е доста голяма. Дано ако е тя, Девин и Аслан да разберат.

# 439
Къванч и Башак на сватбата на Алина Боз и Умут Евирген

https://twitter.com/snobmagazin/status/1730990364725477553

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 19:16 от dterziiska

# 440
  • au bout du monde
Онзи в дискотеката е някой случаен посетител. Не знае с кой се закача обаче. 😅

# 441
# 442
Беа, ето, че ние мислим по един и същ начин, разликата са само героите. За действията на Недрет се търси причина .Със сигурност бащата на Бедри не е убит за удоволствие и най-вероятно има причина за това. Всички имаме съгласие по въпроса, че Хюлия е болна и постъпките й дори така нямат оправдание. Въпросът, който ме вълнува е как се е стигнало до тук. Тя не е била болна в началото. Може да е била лош човек, но лошотията й така да се прехвърли и върху децата й едва ли може да се обясни само с характера. Така че, когато търся причина за действията й не е оправдаване. Тя е опасна и съм убедена, че може да стигне до истински крайности, като това да убие себе си и Аслан само и само да стане както тя иска. Питам се какво може да причини това състояние, какво точно е преживяла.

В интерес на истината аз поне до сега не съм видяла Хюлия да е действала срещу Бедри или не си спомням. Единствено сега в последната серия му разказа защо Недрет е напуснала къщата и то след като разбра за намесата й за бебето. Дори тогава тя се въздържа да спомене името на Илияс. Мисля, че двете имат нещо като негласно споразумение по отношение на децата си.
Защо не вярвам в чистите чувства на Недрет към Девин и Аслан ?
Аслан го каза, " дойде да разчистваш стари рани, но възникват нови". Двете с Хюлия толкова са увлечени да се нараняват, че предават своята омраза към децата си.
Във всяка помощ оказана до сега на Девин се удря Хюлия и непряко Аслан. Телевизионното интервю каква цел имаше? Удар срещу Хюлия, а Аслан получи отказ за сделката с Дженгиз, добре, че Девин тогава се намеси. Но Бедри под напътствията точно на майка си успя да я провали.
За бебето, ами с изследвания или без тях , те с Аслан вече са заедно, бебето така или иначе ще се появи . Но събитията, които последваха бяха изцяло срещу Хюлия. И не казвам, че Хюлия и Ергун не си заслужават, просто Недрет добре използва ситуацията отново да демонстрира силата си, а не вярвам, че толкова е загрижена за двамата.
Бедри ми е симпатичен, когато е с Ягмур, тогава става друг човек. Бих се радвала ако тя му повлияе, защото двете майки добре се стараят това да не стане. Сега обаче има още един фактор за техните отношения. Илияс загуби сина си Серхат заради Ягмур, въобще не мога да измисля какво ще ни покаже Хакан Бономо в цялата тази ситуация. Ако прибавим и че Хюлия ако разбере за тях няма да си затвори устата за миналото на Ягмур, става много сложно.
И още нещо по повод на това как гледаме на героите. Многократно се повтори как Хюлия е изпратила Лейла в затвора, но никой до сега не се възмути, че Джихан се ожени за жената, която направи всичко възможно Лейла да остане там за цял живот. Серап има своята причина, но Лейла каква вина има ?

За финала ... харесва ми и на мен. Ако пък вземе този от дискотеката да си я хареса и тя него , така да отърве всички, еха, още по оптимистично стана.😂

# 443
# 444
Тази вечер ще има снимки 😍

# 445
# 446
Терзи, благодаря! Kiss Ето го с превод на подругите:
Цитат
След голямата авантюра, която Хюлия направи с живота си, за да не загуби сина си, Аслан и поставя условие. Те ще останат вкъщи само в един случай: Хюлия започва терапия.
Девин се превръща в стена срещу Ергюн, който се опитва да се домогне до нея. Ергюн, който е загубил всичко след престоя си в болницата, започва да заплашва Хюлия, за да го спаси от ситуацията, в която се намира.
Недрет намира нов фронт за борба с Хюлия: фондация ЛЮБОВ.
След като научава, че сътрудничеството между Иляс и Бедри все още продължава, Аслан има план как да отреже Бедри от пристанището.
Девин ще приеме неочакван гост в своята клиника.
Решена да отидат на терапия за двойки Девин намира нов психотерапевт. На този терапевтичен сеанс Аслан и Девин осъзнават, че за да подобрят връзката си, първо трябва да подобрят отношенията си със семействата си. Аслан и Девин се оказват на вечеря с Хюлия.
Случилото се тази вечер ще ни позволи да опознаем Хюлия такава, каквато никога не сме виждали досега. Ще бъде незабравимо за всички.
На празнична вечеря на пристанището, Девин с подкрепата на Аслан, взема решение. Въпреки това, живота ще подложи Аслан и Девин на изпитания там, където те никога не са очаквали.
Благодаря и за КБТ! Отново са прекрасни Heart Забелязвате ли как Башак винаги някак минава зад гърба на Киво, когато ги спрат в реала, никога не се опитва да се покаже, че именно тя е до него и отговаря само ако я попитат репортерите нещо. Много фина и тактична жена, много я харесвам. И отново е с много оригинална рокля, която ми напомня за една подобна, беше зашеметяваща на един от Келебеците. Но, не успях да я намеря. Затова ще споделя две други снимки, на които ми е страшно красива.
На тази вече знаехме, че е бременна.

а на тази позираше за някакво списание ли беше, не помня

Беа, аз само се надявам АсДев да са щастливи на края, пък ако ще и с Хюлия в придатък Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, отново не мога да се съглася за Недрет с теб в случая с Девин. Тя изобщо не знаеше какъв и е проблема, просто и стана мъчно от думите и на масата и затова се поинтересува какво се случва. Не беше с цел, а когато чу, първо я попита при кого е ходила и дали има доверие на баща си. И когато разбра, че Хюлия е ходила в неговата болница, веднага се досети какво може да се е случило, защото я познава много добре. И излезе истина, нали?
И как да не и пука за Аслан ? Ти видя ли как се разрева, след като го простреляха ? Аз още тогава разбрах, че тя няма нищо общо. Да, тя иска да си отмъсти на Хюлия, това никоя от нас не го отрича, но не и чрез децата и. Самата Хюлия го каза. Та тя е гледала това дете! Дори си развали отношенията с Бедри заради Аслан. И ако сме честни, винаги първа  Хюлия я провокира да се държи и тя гадно с нея.
Колкото до Джихан ... какво да кажа? Ами влюби се в тази кобра, знае каква е, но любовта не пита. Сам каза на Девин, че от всички хора наоколо те и двамата се влюбиха в най- болните. А и знае, че Аслан няма да остави сестра му в затвора. Но, дано наистина и повлияе някак на тази лудата, защото тя продължава с гадориите си, не мога да я понасям до момента!
Ох, тази снимка е страхотна!

Терзи, благодаря за споделените снимки! Този актьор с Киво много го харесвам, явно са си близки и с него. Забелязала съм, че по-възрастните и много опитни актьори много му се радват на нашето момче. Скоро четох, че  и Ахмет Мюмтаз беше споделил, че Къванч, заедно с Араз и Кенан И, са най-харесваните от него актьори от по-младото поколение.
Много сладка снимка, къде ли са? Thinking Ааа, сега видях, аз докато пиша и Терзи е казала. Е, тези нали уж нямаше да се женят ? Thinking Smile И този женкар си намери майстора Stuck Out Tongue Winking Eye

Дружки Hug
Скрит текст:
Стискайте палци на Айрето Heart Eyes! В болница е , сутринта имаше 39. 5 температура! Много се притеснявам за нея, дано скоро всичко и мине! Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

# 447
Бързо оздравяване Айре Сега има много коварни вируси

# 448
"Последно обаждане за Истанбул", днес е на 4-то място в световен мащаб, на 1 място в 3 страни.
Все още е в топ 10 в 70 страни.

Номер 1 в Турция

Скрит текст:
Бързо оздравяване и възстановяване, Айре! Hug

# 449
Фени, дано всичко бързо да минава. ❤️
А аз си помислих, че още изучава лаптопа, затова днес я няма.

За Башак и Къванч съм на 100 процента с теб 👍 Тя винаги е много тактична, той винаги много внимателен.
Аз с официална рокля много харесвам тази.

А тази ми е нейна любима снимка.

Виж за Недрет и Джихан имаме разминаване 😜
Недрет много се разстрои, когато простреляха Аслан, но това не и попречи да изпрати Бедри да направи всичко възможно да развали договора с Джангиз докато Аслан беше в болницата.Е, като му вземат пристанището това добре ли е за Аслан и Девин?
Джихан да си се влюбва , в който си иска. Мисълта ми беше, че многократно се повтори как Хюлия е причината Лейла да е в затвора, но това, че Лейла щеше да остане доживот там благодарение на жената, за която се ожени Джихан се подминава. Малко ми е двоен аршин.

Много празнични вечери ни обещават във вторник 🤔.  Този път явно при психолога ще бъде сериозно. Хакан Бономо беше качил снимка на някаква психоложка миналия път и имаше надпис, че когато един от съпрузите не е съгласен не се брои за истински сеанс.

Джаки, благодаря 😍 супер е.

Актьорът на снимката е Октай Карнаджа. Заедно бяха по време на земетресението. Сериалът му е във вторник също.😜

Днес прекалих 😆

Лека 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 02 дек 2023, 22:43 от pe04

Общи условия

Активация на акаунт