💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 693
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • AMS

Благодаря, дружки за преводите,
коментарите и новостите!!!

Сватбата на Алина Боз и Умут Е. е на кораб.
Йозге/ със синята рокля/ и съпругът ѝ
са може би кумове, или с по-спец. функции.
А тоалетът на Башак май е този >>>

Фенче,
Скрит текст:
Много ни разтревожи.
Предай, че стискаме палци
и чакаме бързо добри новини
за здравето на Айрето Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Моля, дръж ни в течение!!!

# 451
  • au bout du monde
Айра да се оправя бързо. Дано утре да е по-добре!

Парти има и при Серенай.
https://x.com/deepbalis/status/1731062195839025311?s=20

# 452
Дружки, благодаря ви за пожеланията! Heart
Пепи, е не може винаги да сме на едно мнение Smile
И на мен много ми харесват тези снимки! Heart
Джаки, благодаря! Kiss
Терзи, страхотни снимки, благодаря! Kiss

Диве, благодаря Kiss, точно тази рокля имах предвид, ами тя е същата.Страхотна е!
Скрит текст:
Да, ще ви държа в течение, разбира се!
Ками, страхотна Серенайка Heart
Лека , дружки!

# 453
# 454
Здравейте, момичета! Christmas Tree
Айре, пожелавам ти бързо оздравяване. Flowers Four Leaf Clover Flowers Lemon
Благодаря за споделенето, за озета и снимките. Green Heart
Пепи, благодаря за описанието на накитите. Flowers Hibiscus

Всеки вижда това, което иска и което може да види. Но не трябва да се върви против фактите. Любопитно ми е какво включва кодексът на честта, който Недрет била следвала; или как Недрет казвала всичко право в очите. Примерно по тези въпроси виждам една съвсем друга Недрет. Но все пак я виждам, както виждам и Хюлия, а някои виждат само Девин и Аслан. Различни сме и това е хубаво, нека си останем такива.
Беа, аз и сега смятам, че Хюлия се страхува от Иляс. Тя знае за миналото, но ние не знаем докрай какво сега може да направи Иляс. Но също смятам и писах подробно за това, че основната задача в живота на Хюлия е семейството, корените на Сойкан. Последното нейно усилие беше търга за земята. Семейство вече почти няма, остава и единствено да задържи Аслан и внуците.

Докато гледах сцената в къщата в Урла, в която Аслан разказва на Девин за майка си, в съзнанието ми изплува сцената с разказа на Джихан пред Девин за баща му Юсуф. Гледах я отново и ме порази еднаквият разказ. И в двата случая той е пред Девин, в първия като психолог, а във втория като съпруга.

Джихан разказва за бащата: много пиел, след това започвал да плаче, докато на другите казвал, че един мъж не трябва да плаче; разказвал за греховете си и очакащото го място в ада; взимал пистолет в ръка и го приближавал до главата си; Джихан веднага се хвърлял към него, хващал го за ръката, за краката, за яката, молел се да не прави това, казвал му, че много го обича, плачел заедно с него; Джихан не знае дали му е било жал за него или се е уморявал от него, но прибирал пистолета, после пак пиел и заспивал...Джихан е трябвало да дава всеки път обещание, че няма да каже на никого и на никого не разказвал. Джихан мислел, че баща му така го обича. До онази вечер, когато всичко е завършило със самоубийството. 

В разказа на Аслан за майката присъстват същите моменти: Хюлия иска да умре, малкото дете тича към нея, прегръща и краката, моли я да не умира, иска да даде своя живот на майка си: „Мамо, моля те живей.“ Според Аслан манипулациите започвали, когато любовта на Хюлия намалявала, тогава се появявали думите за смърт в устата и, защото целта и била чрез заплаха да накара човека да я обича повече. „Като луда, наслаждава се да ми казва колко ме обича, това не е привързаност, а зависимост."

Лековато би било да правя психологически анализ, нямам познания. Но ми е ясно, че пациенти трябва да бъдат както децата, така също бащата и майката. Еднаквите прояви на отклонение от нормалното поведение на баща и майка с дете ми говори по-скоро за общи причини за такова поведение, дължащи се на цялостната ситуация в семейството, а не на индивидуални нагласи.

Двата разказа обаче дават възможност за поглед към семейството. Тя може да се използва и без специална подготовка. Семейството е разделено от невидима завеса, от едната страна на която е майката с Аслан, а от другата бащата с Джихан. Всеки от синовете познава родителя, с когото живее, почти по един и същи начин: нещастен, самотен, потиснат, съкрушен, иска да умре, само детето го задържа в живота. И всеки от синовете не познава другия родител. Джихан живееше с надежда и любопитство към майка си, докато Аслан се страхуваше да пристъпи към писмото, към мястото на самоубийството, към баща си. Това е семейство, в което е нарушен основен принцип на семейството, настъпила е вътрешно разделение, при което са травмирани не само децата, но и родителите. Погледът към семейството чрез детския разказ подсказва и това, че е имало недостиг в общуването между родителите, то не е било достатъчно да им дава успокоение и да ги уравновесява. Разделението на двойката и тайната, която е причина за него, са разрушили всеки от тях, както и връзката между двамата. Всеки е живеел в своя ад.

Като гледах сцената от  еп.  6 се сетих за предсмъртното писмо на Юсуф до брат му. Ибо си отиде неподготвен, Хюлия изгори останалото от него, дали това писмо не е на яхтата пред очите на Аслан? Ибо вече го няма като свидетел, но това писмо може да е дори по-добър вариант, кой ли ще го намери.

# 455
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Едно късно кафе от мен 😍

И един Къванч и ❤️ специално за Айра.

Голям купон е бил снощи, а Къванч се е раздал на макс. СЦ е пълна с неговите изпълнения на песни.
Сега още повече феновете ще искат да ги видят заедно със Серенай да пеят 😜
И тя е била на купон на Акбанк,има интересно видео качено от нея и снимки с Таркан.  А Умут Е. е нейн бивш, някой питаше.

Свидетели на сватбата на Алина Бос и Умут Е., са били Йозге и Фатих Терим.

Видях нещо любопитно, но ще помоля ако някой е по запознат да обясни повече, защото много не съм запозната.
Вчера този човек е последвал Къванч

Пишеше, че е изпълнителен директор на Булгари 🤔 но не съм сигурена . Във всеки случай започнаха да мечтаят за обща реклама 😂
Къванч обича бижутата, даже този път пръстените му ми идват малко в повече. 😜

# 456
Дано Айрето е по добре

Пепи

https://www.instagram.com/jc.babin/

Жан-Кристоф Бабен, Bulgari: «Доверяйте своим инстинктам»

https://www.forbes.ru/forbeslife/341481-zhan-kristof-baben-bulga … -svoim-instinktam

https://www.instagram.com/stories/aybukealbere/3249057658154044250/

# 457
Терзи, благодаря 😍😍😍

Значи наистина може да има нещо 🤔 ще видим.
А тази певица участва и в сериала. Пя на купона, на който Аслан отведе Девин

и на сватбата

Ваня, благодаря 😍😍🤗

Такава цялостна снимка за пръв път виждам на плаката.

# 458
  • au bout du monde
Ето снимката с Таркан.

Ето и видео от Серенай
https://twitter.com/SrnySrkyssFan/status/1731317749404639277?t=l … gNmzCMFKuHNA&s=19

Да видим как ще тази вечер купона 😁

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 16:36 от La Libellule

# 459
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1731314029228888572/photo/1

En iyi kadın oyuncu: Pınar Deniz
En iyi erkek oyuncu: Salih Bademci
En iyi dizi çifti: Kıvanç Tatlıtuğ - Serenay Sarıkaya
En iyi dizi: Yalı Çapkını
En iyi senaryo: Kızılcık Şerbeti / Yargı

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 17:19 от dterziiska

# 460
Исках да кача снимки от предишните награди на Къванч от Пеперудите, но качеството на снимките, които намирам е толкова лошо, че се отказах.

Терзи, на теб разчитам 😍

Страхотен колаж от Амели 🤗

# 461
  • AMS

Първата пеперуда - за Бехлюл.
Втората - за Кузей.

Третата статуетка е за "създателите на чудеса"
за цялостно творчество и не присъства на церемонията.
Но я има там горе  ... вкъщи.

Серенай също има три статуетки.
Две за Меджезир и една за Фи...
Моля, да сложите снимки!!!

Башак често участва в церемониите като дизайнер.

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
За Айрето здраве!!!
Благодаря за прогнозата за Пеперудите!!!
Ще видим скоро дали ще познаят.
Не съм особено съгласна с тези писаници,
че наградите не са престижни и ...
Да, всичко се променя.
Променят се критерии, спонсори, ...
но наградата си остава важна за този бранш!!!
Едва ли сме наясно как е започнало и как се поддържа всичко.
Попаднах на сайт, който проследява в годините този конкурс.
Не знаех за много от тях, не знаех, че тази статуетка
не е била в началото, а се появява на по-късен етап ...
Ако за някой е интересно >>> hurriyet
Приятна вечер, дружки!!!

# 462
Дива, благодаря 😍

Серенай има 4 и за "Алиса"

В ИГ има излъчване на живо, но не успявам да кача линк 😥

Днес с нищо не успявам.

Ще има фраг тази вечер.

# 463
  • au bout du monde
https://bg.trefoil.tv/3099-kanal-d.html

Тук може да се гледа