💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 405
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Значи, сега ми се иска да не е тя, най-вече заради Аслан, но пък да я обвинят точно нея и да стои затворена поне две -три серии като Лейла. Може би тогава ще има минимален шанс да проумее какво е причинила като остане наистина сама.

Видео с руски субтитри.
https://www.instagram.com/reel/C0me7UXo5X6/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 646
Пепи Hands Plus1
Цитат
Значи, сега ми се иска да не е тя, най-вече заради Аслан, но пък да я обвинят точно нея и да стои затворена поне две -три серии като Лейла. Може би тогава ще има минимален шанс да проумее какво е причинила като остане наистина сама.
Сега като го изгледах отново, и този Сермет нещо се ослушва Thinking В този превод има едно допълнително изречение:
Цитат
И Хюлия е била там
Възможно е този път и да не е тя, макар да не ми се вярва много, но ми се ще и на мен да я арестуват невинна, да види и тя какво е да си затворен без вина. Започнах леекичко да се съмнявам, защото Хюлия знае, че в телефона на Ергюн има всичко това, от което се страхуваше да не се разбере от Аслан, няма да е трудно да предположи, че ще го предадат на Девин и всичко ще се разбере така или иначе Thinking Освен ако не е наредила на Ариф да го следи и да изтрие всичко. Ще ни побърка този сценарист от гадаене Smile

# 647
  • au bout du monde
Браво на Лейла, че е твърда пред майка си. Тя не си прави илюзии за нея.

Аслан обаче още се лута.

Иска ми се да не е Х. Защото как ще се живее с тази истина. Майка ти убила бащата на жена ти🫣 това тр да е края на Х. Немислимо ми е да й простят и да си живуркат щастливо тримата в една къща. Все някъде трябва да с тегли чертата.

Точно думите им ме навеждат на мисълта за щастлив финал. Любовта лекува. Двамата успели да излекуват раните си.

# 648
Наистина много очевидно изглежда да е Хюлия . А дано този път ни изненада. Но пък сеансите при Девин и разказа точно за баща й...🤔 Объркана съм.

Камилита, аз не виждам как биха продължили напред дори и да се отделят. Как се живее с подобна истина ? Не че баща й на Девин беше цвете. Но все пак.
Чувството за вина на Девин, че не проведе този разговор, че го предаде на властите ще я изгори.
Ягмур пък най-после чу това, което искаше толкова много и няма да има възможност да навакса пропуснатите години...
Може би само Неше ще бъде донякъде доволна. Като гледам погребението е организирано в нейния дом.

Хакан Бономо този път е сложил черно сърце

Ох, каква картина са само 💔

# 649
  • au bout du monde
Истината е, че Девин винаги е обичала баща си и искаше и той да я обича.

Яд ме е , че поне малко не се промени този човек. Той не знаеше как да ги обича.

# 650
Благодаря за фрагмана и превода. Flowers Hibiscus

Важната сцена за мен е:
Хюлия сама на семейната маса. Семейство вече няма. С разкриването на тайната Иляс нанесе първия удар; лелята довърши разделението; Хюлия остана последният защитник.
Девин сама руинира баща си и му каза, че за нея той е мъртъв. Преди далаверата с Хюлия той и  беше предложил съдействие за аборт на първото и дете. Трудно ми е да разбера скръбта на Девин. 
Съболезнования от партньора, който му бил като брат. Ергюн каза, че неговият съдружник се е отказал от него, нали затова искаше пари от Хюлия, а сега го виждаме много скърбящ…
Може би убийство, Хюлия е била там.
Девин: „Не знам кой може да е направил това?“
Но леля и със сигурност вече се досеща, ще я насочи, ще и помогне.
Втората змия е Лейля. Отказала се е от майка си. Нека и тя се прегръща с леля си.
Недрет е казала на Хюлия още в началото, че няма да и позволи да пусне корени в Сойкан. Това отношение към децата на Хюлия е  част от този нейн план да провали Хюлия като майка. Ако тя наистина обичаше децата на Юсуф и Хюлия, те щяха да знаят кой е Бедри.

# 651
Детето Девин със сигурност е искала да бъде обичано, но сега 🤔 Тя вече си има Аслан. Чувството за вина обаче при нея ще бъде много силно, защото просто е много добра, сърцето й е добро.
Забравих един момент от споделеното при психолога за баща й. Стана ми интересно това, че тя е падала и падала само да види искрената му усмивка. Направих асоциация с разказа на Джихан пред Девин , за Хюлия, че се е преструвал на мъртав, за да го държи тя в прегръдките си, чрез болката са търсели любовта на родителя. Това не е нормално.
Честно казано леко се отърва Ергун, изключително неприятен персонаж.

Хюлия е сама на масата, но там има прибори за двама.

Тя, като че ли е дошла по късно и е прекъснала вечерята или обяда.

Има още един момент

Зад Хюлия се виждат силуетите на Аслан и Девин.

А Девин се е хванала за розата, която заедно пресадиха с Аслан. Тогава тя му разказа, че вярвала, че ако розата цъфти всичко ще бъде наред в семейството й / горе долу така беше/. Розата се е прихванала.

Дано това е добър знак.

Тогава на вечерята той каза на Неше, че той от първо лице може да каже, че любовта лекува.

Аз пак съм изненадана от показаното 😜 добре ги измисля Хакан Бономо.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 652
  • au bout du monde
И Девин и Ямур таяха надежди за баща си. За това и Девин така му се довери след аборта. Надяваше се той да е искрен и наистина да е загрижен за нея.

Мъжът ми също не разбира защо и двете постоянно се унижават и ходят да го молят. Стигнахме до момента когато Ямур отиде вечерта пред дома му.
Вика не разбраха ли че този човек вече ги е зачеркнал от живота си.
Девин ще се чувства виновна за последните си думи, но ще й мине. Този човек не заслужава сълзите й. Надявам се да не плаче прекалено, защото ще е малко пресилено. През целия филм гледахме, че нямат особена връзка и сега един вагон сълзи.

Представете си колко зле е било положението, че едно дете да пада постоянно, за да види усмивката на баща си. Ергун е бил нещо сбъркан и той не е нормален.

Интересно това за Недрет как иска да вземе децата от Хюлия, как се опитва да ги отдалечи от нея. Но не е ли Хюлия виновна с отношението си, не провокира ли сама това отдалечаване. Все още се надявам Недрет въпреки отмъщението си към Х, искрено да харесва децата й и да иска да е близка с тях. Изпитанията пред нея тепърва предстоят.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 02:30 от La Libellule

# 653
  • София
Добро утро!
Благодаря за фрага.
Според мен не го убила Хюлия. Съдружника е замесен. Щом са били партньори и братя, и той е в кюпа с далаверите.  Уплашил се е да не повлече и него. Хюлия за какво да го поръчва? Ходи два пъти при него, завъртяха някаква интрига и толкова. Още повече, че много добре знаеше, че Девин разбра за тях. Освен ако не е влязла в комбина със Съдружника. Девин, колкото и да ми я защитавате, и тя има вина за развоя на събитията. Извади компромати, предаде го, заплашва го, не пожела да говори с него, "ти си мъртъв за мен"... а сега рев, сълзи и сополи. Като го предаде на властите,  не беше ли наясно, че поне в затвора може да влезе? Какво, друго е очаквала? Змията Недред и тя пак си пъха носа навсякъде. За нея важи правилото- моята тайна си е моя, чуждите тайни са общи. А, Лейля е буря в чаша вода. Много добре знае на какво е способна Хюлия ако и се опълчиш. Но, ще видим...

# 654
И аз смятам, че Хюлия е твърде очевиден избор на поръчител, а и ако се следва линията на изкупление и промяна към по-добро за персонажа ѝ, това никак не се връзва.
Но не мога да повярвам, че се осъжда Девин и едва ли не виновна се изкарва, както и че не може да се проумее болката ѝ??? Вие сериозно ли?

Това е жена, която от дете е копняла за една добра дума от вечно липсващия ѝ нарцистичен баща, който заради непоносимата си съпруга е зарязал и двете си момичета, а после тотално ги е отрязал от живота си, сякаш не съществуват. Въпреки това, Девин цял живот се е надявала, че независимо от всичко, той все пак ѝ е баща, все нещо трябва да има там, в това сърце... Когато имаше проблеми около аборта, тя му се довери като на доктор и баща, защото погрешно сметна, че когато ножът опре до кокал, когато ситуацията е толкова сериозна, не е възможно у него да не се е пробудила поне малко истинска емпатия и желание за помощ...

В момента, в който разбра, че именно баща ѝ е позволил тя да преживее цялата тази болка от загубата, когато се опита да я убеди, че не може да има деца повече - знаейки какво означава за нея това, собственият ѝ баща!
И защо? За да облагодетелства бизнеса си. Именно затова Девин с право го предаде на властите, защото освен изключително предателство спрямо нея, това все пак беше и незаконен акт, който подлежи на съд и носи съответните последствия.

Когато се конфронтира с него, естествено тя беше омерзена, огорчена, съсипана от това предателство, защото колкото и пъти допреди това да се беше опитвала да намери общ език и все пак да има някакви отношения с него, той винаги я разочароваше и нагрубяваше...А сега и това. В такъв момент е повече от очевидно, че именно емоционалното ѝ състояние подтиква гордостта ѝ да каже: "Мъртъв си за мен".
Това според вас означава, че тя няма право да скърби след като действително се случи най-лошото с него?
Естествено, че не!! Когато го отблъсна и не прие да разговаря с него, го направи от гордост, но с право. Колко пъти може човек да те предаде и разочарова, преди ти да сложиш граница, макар и това да те разкъсва отвътре?
Е, тя се опита да я сложи, но това в никакъв случай не беше лесно за чувствителен и състрадателен човек като нея.

Сега ще живее с вината, която не е нейна, само защото не чу последните му думи, а можеше...
Вината си е на самия Ергюн и на онзи, който го уби.
Защото и Ергюн бая късничко се сети да говори правилните неща, след като загуби всичко... А преди това колко пъти имаха нужда от него, дъщерите му плачеха и ридаеха на улицата, а той ги гонеше? Колко пъти самонадеяно заявяваше, че единственото семейство, което има, е сегашното му - втората жена и сина, никой друг? Колко пъти ги оскърбяваше, казвайки "Оставете ме на мира вече"??

А като прочетох последното мнение на Ванчето, честно си помислих "Хюлия, ти ли се криеш зад този профил"? Wink

# 655
  • au bout du monde
Девин е искала да постъпи правилно. Бащата е направил нещо и да си понесе наказанието. Но истината е,  че да тръгнеш срещу родител боли, и те го показаха. Аслан ако така постъпи с майка си ще го боли.

Показаха точно, това което искаме Аслан да стори с майка си. Пълен игнор, затвор, лудница и т.н Но този който ще страда е Аслан.

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 18:15 от La Libellule

# 656
  • София

Именно затова Девин с право го предаде на властите, защото освен изключително предателство спрямо нея, това все пак беше и незаконен акт, който подлежи на съд и носи съответните последствия.

Ок. Да приемем, че Девин е много съвестна, и заради това го е предала, извършил е престъпление, наказват го.Ще го осъдят, ще влезе в затвора да си излежи присъдата.  Но, всички знаем какво се случва в затворите на такива които се озовават там за първи път. Ако в затвора го бяха намушкали и умрял, щеше ли да и е по леко на Девин? Едва ли...  За мен е едно и също. И, тя има вина макар и косвена. Обвиняват го, че не се е грижил за тях. Колко години след развода се е грижил за Неше? Оставил я е, да живее в негова къща, плащал е издръжка.  Друг е въпроса, че онази всичко е изпивала и прахосвала. От издръжката от Ергюн, мина през издръжка на Девин, а сега и на Аслан. Това, Девин не трябваше да го прави с баща си. Пък сега страдала...за какво по-точно незнам. Тя, му даде лек, начален старт към пропастта, а сега реве.

# 657
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Беа, едно към едно си споделила моите мисли! Kiss
Маркито, сега не обсъждаме Неше, обсъждаме децата.Това, че родителите се разделят по някакви си техни причини, означава ли, че бащата трябва да забрави, че е създал деца?  Колко пъти тези две деца, особено Ямур го молеше само за пет минути да и отдели внимание, когато се чувстваше безпомощна? От кого да потърсят помощ, ако не от баща си ? Майка им е болна, тя с нищо не може да им помогне, но той ? Най-естественото нещо беше Девин да се обърне към баща си в онова най-трудно време за нея, а какво получи ? Ти, например поставяйки се на мястото на Девин какво би направила с този негодник, който се води неин баща? Thinking За мен пък много добре направи, че подаде оплакване срещу него, това не трябва да се случва с нито една жена, какво остава за собствената му дъщеря. С право му каза, че за нея баща и е мъртъв. Сетил се и той, че има дъщери, едва когато онази празноглава Севиляй го напусна при първата трудност, останал без нищо, отвеждайки любимия му син, иначе дали би го направил? Съмнявам се. Сега Девин ще страда естествено, тя не е безчувствено същество като него. Може да е всякакъв, но тя го обичаше, защото и беше баща. И най-много ще страда, защото беше решила да го изслуша, а убиеца му не и даде тази възможност. И съм сигурна, че той щеше да я моли за прошка и да му помогне по някакъв начин, не за друго. Човек не се променя за няколко дни. Нито Ергюн се е променил, нито Хюлия.
Ванче, и защо да е змия Лейла? Защото след като я освободи брат и от затвора не покани милата си майчица да празнува заедно с нея освобождението и и събирането и с децата ? Наистина, сериозно ли го мислиш? Ти на нейно място сигурно щеше да плеснеш с ръце и да я прегърнеш, забравяйки всичко, което ти е причинила, просто защото ти е майка и трябва да преглътнеш и приемеш всичко? Може би и да и благодариш, че ти е дала подобен урок заради непослушание? Стига, де, това за мен е несериозно, човек прощава до време, но има неща, които са непростими! И Хюлия и Ергюн не заслужават прошка, те не заслужават да се нарекат родители, свята дума за всяко дете.

Аз също много се съмнявам вече, че този път Хюлия е замесена. Тя определено е чудовище, от което може да очакваш всичко, просто ми е много странно, че нейните хора ще работят толкова неумело, че веднага да стане ясно, че това е убийство, защото е ясно, че Аслан ще започне да търси кой го е направил, ще разбере, че са се карали с Ергюн, но да видим Thinking  На Хакан браво, отново ни обърка Stuck Out Tongue Closed Eyes
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 658
  • София
Фенче, ако бях на Девин на мястото изобщо нямаше да му се доверя на този. Ама изобщо. Нито пък щях да търся помощ от него. Какво да очакваш от човек на който не му пука? Сега ли, когато го потърси да се сети, че има дъщеря? Ми, тя го познава най добре. На каквофсе надяваше?
Той, щом толкова години не ги отразява, защо реши, че сега ще и помогне? Остави го там, да си живее мизерният си животец с жена си и толкова. Но и тя се подведе на желанието за отмъщение. И какво постигна? Нищо. И защо да  не обсъждаме Неше? Ми и тя не става за майка. Тези деца са травмирани еднакво и от двамата си родители. Ергюн е виновен една идея повече от Неше.

# 659
  • au bout du monde
Зад кадър. Мале хората как стоят толкова близо🫣 много смущаващо ми се струва
https://twitter.com/AlvinoEua/status/1733434149749367201?t=2Xyk7 … HS8FPA42xLGg&s=19

Честно казано и аз щях да направя като Девин. После дали щях да страдам не знам, никога не може да се каже как ще реагираш.

Ергун им е давал пари, за да приглуши съвестта си. С парите е смятал, че се изчерпват задълженията му. А той ги е карал да се чувстват като мръсни котета. Не ми се мисли какъв е бил живота им в дома му, като са чувствали, че са нежелани.

Разочарованието от брака си е прехвърлил върху децата си.

И преди сме казвали, че Девин е доста доверчива.

Как се качи в колата на непознат, че даже и заспа 🤣
🫣

Последна редакция: сб, 09 дек 2023, 13:14 от La Libellule

Общи условия

Активация на акаунт