💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 417
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за коментарите!!!
За последния еп. 23 смятам, че няма много неясноти.
В общи линии от споделеното, виждам,
че се разбира и се знае кой е поръчителят.
Не Девин закъсня, а Ергюн  късно се осъзна.
И ако му бяха помогнали, пак щеше да ги върши едни ...
Въпреки подвеждащите фрагове и резюмето,
приказката за скорпиона и жабата се оказа вярна. 
Не можах да разбера, защо
Туги търси в тъмното скорпион в къщата.
А този в стаята на Хюлия истински ли беше?
До края на годината има още три епизода.
Тъкмо се надявах, че с Хю е приключено,
а тя взе че пак сложи медальона.   
Не знам как са разчели програмата, но по отношение на нея,
възлагам големи надежди за еп. 26, ... А може и по-рано.
Много ми харесват комичните моменти >>>

Е, и такива >>>

Приятно празнуване, дружки!!!

# 601
Излезе превод с руски дублаж. Субтитри излизат малко преди новия епизод, ако ви върши работа. Аз ще го гледам, доста приличен е преводът на КолдФилм.
https://turkrutv.guru/semya-23-seriya.html

# 602
Дали ще има някаква почивка след Нова година или си продължава всеки Вторник до 30-ти еп.?

Цитат
Тъкмо се надявах, че с Хю е приключено, а тя взе че пак сложи медальона.
Хюлия като някой злодей от филм на Марвъл, слага екипа и отново запретва ръкави за нови злини...

Излезе превод с руски дублаж. Субтитри излизат малко преди новия епизод, ако ви върши работа. Аз ще го гледам, доста приличен е преводът на КолдФилм.
https://turkrutv.guru/semya-23-seriya.html
Мерси, Благи! Със сигурност ще е по-добър от английското недоразумение.

# 603
  • AMS

А, разбрах за скорпиона.
Сехер в началото казва, че в къщата има скорпион.
Не ѝ обърнаха внимание, но ... Накрая се оказа, че има.
Юх, и то пък точно в стаята на Хю.
Не се изплаши и май пак намисли нещо.
Не знам вече за какво и за кого да се моля.

Има почивка първата седмица,
а понякога и втората в началото на годината.
Това е във връзка с договорите
между телевизиите с рекламодателите.
Така, че първата седмица на 2-ри януари
е сигурно, че няма да има серия.

# 604
Добър вечер Благодаря за споделеното
Честито на празнуващите

https://twitter.com/mycapella01/status/1732485747859444131

ГП

#SerenaySarıkaya, която се интересува от психология, каза, че фактът, че нейният герой Девин Акън в сериала е психолог, е повлиял на приемането й на ролята;

„Определено имаше влияние. След като родителите ми се разведоха, леля ми, аз и майка ми живяхме заедно дълги години. Книги в този стил постоянно се четяха у дома, а всякакви ежедневни или извънредни събития се оценяваха в психологическата им рамка на домашния съвет. Дори на тази възраст бях придобил умения да съчувствам, да разбирам, да се изразявам правилно и да оправдавам поведението и чувствата си дълбоко и искрено. Това ми е помагало много през целия ми живот. Както в бизнеса ми, така и в личния ми живот... Фактът, че имам предразположение и усещането ми е място, което познавам, е една от причините да избера тази работа.“ Обяснява го с думите си.

# 605
Привет, дружки! Hug

Благодаря ви за споделеното! Kiss
Нашата двойка явно е подразнила някои фенове, че грабна Пеперудата тази година Smile

Мноого ще ми липсва тази великолепна, чувствена и интересна двойка след финала на Семейство!
Терзи, благодаря! Kiss
Гости, благодаря! Kiss Е, и на мен КГ завинаги ще си остане в сърцето ми, но Айле вече май ми е още по-любим.Thinking Да видим финала, и тогава ще реша Smile
Диве, е при кого друг да отиде скорпиона, ако не при себеподобната си Хюлия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Благи, благодаря! Kiss Аз все още чакам субтитрите ...
Нези Kiss
Беа, и аз като теб по отношение на Недрет! Kiss Да видим наистина реакцията и спрямо Ямур.
Аз пък съм оптимист по отношение на финала, също като Пепи Kiss. Все ще се справят по някакъв начин с Хюлия, не мисля, че ще ги трови до последно. За мен думите на Джихан са пророчески за нейния край, но да видим Thinking
Джаки, благодаря! Kiss Да, в АБ сме винаги първи във вторник, но не заслужава този сериал тези рейтинги! Ама каквото такова, важното е, че по света го оценяват.
Търся поредната статия от Симай за серията, но не намирам нищо Thinking
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 606
Здравейте Благодаря на всички за споделеното

https://www.instagram.com/p/C0hdTGDNwhA/

# 607

Може би следващата серия ще е на Лейля.
От  Birsen Altuntas : Canan Ergüder отново впечатлява с представянето си в сериала "Aile", където дава живот на героинята  Leyla Soykan. Успешната актриса наскоро подписа договор за дигитален сериал. Името на сериала, подписан от Tims&B, е „Истанбулска енциклопедия". Сериалът е от 8 епизода,  ще бъде заснет за #Netflix .  Авторът на филма #HesitationLine, който имаше световната си премиера на 80-ия филмов фестивал във Венеция и спечели наградата за най-добър филм от основната състезателна секция на филмовия фестивал в Цюрих . Селман Накар ще е режисьор. Накар също пише сценария. CananErgüder ще изиграе академик на име Несрин в "Istanbul Encyclopedia". Снимките на сериала ще започнат през януари.

# 608
Ако още някой от близките им си изгуби живота (особено Ямур), аз не виждам добър развой и хубав финал. И Ямур е застрашена не само от Недрет и порядките ѝ, а и от бащата на Бедри, който вече е изгубил един син заради нея.
Компроматът, който Аслан има за Бедри няма да му донесе особено голяма полза, защото в един момент Бедри ще разбере кой е баща му и съвсем ще "набере скорост".
Не ми харесва, че заметоха персонажа на Джихан с една женитба и взимането на имота на Хюлия. Джихан имаше голям потенциал и като злодей, и като осъзнал се брат на Аслан и Лейля. А сега е в една среда, където нищо не прави, освен да води диалози с превъртащата си вечно очите жена. И като разбере какво са направили на жена му пак нищо няма да се промени, няма да тръгва да убива Аслан.
Серията беше доста скучна за мен, а и знам, че драмите на хоризонта много ще ме натоварят.

# 609
Не ми харесва, че заметоха персонажа на Джихан с една женитба и взимането на имота на Хюлия. Джихан имаше голям потенциал и като злодей, и като осъзнал се брат на Аслан и Лейля. А сега е в една среда, където нищо не прави, освен да води диалози с превъртащата си вечно очите жена. И като разбере какво са направили на жена му пак нищо няма да се промени, няма да тръгва да убива Аслан.
Серията беше доста скучна за мен, а и знам, че драмите на хоризонта много ще ме натоварят.

И аз така смятам. Не съм сигурна и тя в какви отношения е била с покойния си брат, интересно ми е като разбра, че Бедри ѝ е също брат дали ще го понесе добре в един момент или още повече ще се озлоби. Та тя го поръча на наемен убиец! Вярно, че тогава не знаеше, ама...
Нейната история също не е завършена, това че Ибрахим умря не заравя травмата, нито това, че се омъжи. Има нужда и тя от помощ за преработване на всички тези токсични емоции, трупани през годините. В противен случай ще продължава да ескалира по един или друг начин.

# 610
  • au bout du monde
Страхувам се, че в един момент няма да знаят как да продължат и какво да правят с героите. Много ми се виждат 7 епизода. Не иска да свършва, но няма смисъл да се протаква с времето и да гледаме празни сцени и диалози.

# 611
# 612
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вече мислим за финала и какъв край ни е подготвил Хакан Бономо.
Не се опасявам от размотаване, защото почти след края на всяка серия от втория сезон се питам, а сега какво ще ни покажат и за сега винаги ме изненадват със следващата серия и динамиката в нея. Има още много нишки за размотаване и разгадаване.
За Недрет отдавна написах, че отношението към Ягмур за мен ще бъде теста какъв човек е. А и към Девин , след като разбере, дали още ще "скача"  на Хюлия и ще защитава Девин.
Аслан има силен коз срещу Бедри, все пак става въпрос за убийство, което означава, че Бедри е вън от пристанището, отново тест за Недрет, дали ще сяда на масата като добрата и обичаща леля?
В последната серия единственият момент, който не ми се върза с цялостната картина бяха думите на Лейла точно към Недрет, че винаги я е подкрепяла.
Образът на Джихан според мен съвсем логично стигна до това състояние. Той взе земята на Хюлия, нейната сила, създаде семейството, за което мечтаеше и затова поиска от Серап да се махнат и да оставят всички и всичко. Но не мисля, че беше случайно, че в предишните епизоди поиска помощ от Девин за Серап. Ако не се излекува няма да има щастие и за тях. А не го виждам в такъв случай да седне заедно с Аслан и Лейла на една маса.

За Хюлия искам едно, независимо какъв ще бъде нейния край, да осъзнае какво е причинила на близките си и осъзнавайки да изпита болка. Дори да остане сама в противен случай нейна опора ще бъде омразата, че не са я разбрали нея.

Серията почна трагично за Аслан, завърши трагично за Девин, но пък имахме толкова красиви и смешни моменти с тях. Отново имаше похвали от психолози за Хакан Бономо, че изключително реалистично е показал сеансите така както се случва на практика.

Интересни наблюдения прочетох в фейсбук в групата на грузинските фенове на Къванч. Забелязали са, че в 21 и 22 епизод думите казани от Аслан и Девин зад кадър са се изпълнили в последната серия.
Мисля да ги прегледам отново тези моменти.

Феновете там говорят за лош финал, но в анонса на сериала все пак ни обещаха Аслан и Девин да преминат през много трудности преди да изградят своето собствено семейство.

Фени, и аз четох коментарите 😜
Е, тази Инеса все пак успя да се удържи известно време, но злобата и към Серенай е вече пословична и явно не успява да се сдържа 😂😂😂
Мисля, че постига обратния ефект, поне на мен така ми повлия, а като чета коментарите под нейните постове и на много други.
За момичета, които не са чели написаното да обясня. Имаше снимка от награждаването с надпис, че мениджърката на Серенай е успяла да и осигури пета златна пеперуда. 😂😜  Някой хора наистина не успят да се сдържат. Всичките и прогнози за Серенай до сега се разбиха на пух и прах 😂

AsDev ❤️❤️❤️

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 613
  • София
Не искам да съм лош пророк. Но, и преди писах, че любимите ми сериали с Къванч, имат трагичен край. За Ямур съм на мнение, че няма да дочака финала. Толкова лошотия има около всичките, че не виждам светлина, нито пък виждам, как всички накрая ще се заобичат и ще са едно семейство, на една маса. Няма как.  Дано,  да не се окажа права. Асланчо заслужава щастие, в нормално семейство за което винаги е мечтал.

# 614
Изгубих няколко дни четене и не мога да ви догоня. Изписали сте темата пак Smile Много ми харесва развитието на всеки персонаж и историята на семейството като цяло. Имахме ли миналата неделя радост Relaxed Или аз съм пропуснала линка след дългото наваксване?

Общи условия

Активация на акаунт