💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 668
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Малко встрани от сериала, ама е излязла седмичната класация в Нетфликс

"Последно обаждане за Истанбул" и тази седмица е номер 1 с голяма разлика от 2-ия.

# 586
  • au bout du monde
Ето го клипчето със спирането

https://twitter.com/josysero/status/1732092214325473653?t=S-j26_ … 0mfbtycUUbyw&s=19

Епизода не съм гледала. Аз още предния не съм 🫣

# 587
Джаки, много благодаря 😍😍😍
Браво на Къванч и Берен ❤️ много се радвам за тях 👏.

Турските сценаристи наистина могат да ни изненадат, но все пак толкова психолози вкараха в сериала, надявам се с цел  изцеление. Иначе науката отстъпва на принципите на джунглата.
Рускините обаче ми заостриха вниманието, че Хюлия разказва точно за баща си и Девин накрая изгуби своя. Но честно казано и повярвах, че беше истинска пред Девин. Голяма актриса е Нур Сюрер.

Като че ли Девин е споделила снимката

И за лека нощ красивите ни АсДев.

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 23:54 от pe04

# 588
Добро утро, дружки! Hug Честит Никулден! Flowers Bouquet

Хареса ли ви снощната серия ?

На мен много ми хареса, беше толкова непринудена и спокойна през цялото време, без особени интриги, най- много се радвам, че Аслан успя да измъкне любимата си сестра най - после от затвора, всички бяха толкова щастливи и ... на края Бономо отново ни напомни какво гледаме всъщност! Ех, тази Хюлия ... през цялото време обвиваше с паяжината си Девин, накара и нея и нас за кратко време да си помислим, че се е осъзнала, но уви! Нищо не е в състояние да я промени  ... Дано Девин вземе телефона на баща си и прочете какво са се разбрали с Хюлия, истината винаги излиза наяве. Ех, че проклето женище, ще гори наистина в ада на края, така си мисля. За Ергюн не ми е жал, мъчно ми е за Девин и Ямур ... Този Ергюн се сети за дъщерите си едва когато загуби всичко. Това за мен не е  разкаяние, а поредната манипулация. Но, поне Ямур успя да се помири с него, а Девин не успя ... Какъвто и да е, те го обичат, баща им е. Много ще и е трудно, сигурно ще чувства вина за това, но дано разбере, че е изнудвал Хюлия. Доколкото разбрах, заведено е дело срещу него и той искаше от Хюлия да му намери адвокат, пари, нещо такова. А онази, заради която остави семейството си, си е вдигнала гълъбите веднага след като са му взели всичко, голяма любов , голямо нещо  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Аслан и Девин ми напълниха душата в тази серия, толкова сладки сцени имаше през цялото време с тях! Heart
Пепи Kiss

Рейтинга обаче отново е паднал, ама не ми пука! И без това не искам да е повече от предвидените серии, колкото и да ми липсва този сериал. Отдавна разбрах, че с турците вкуса ми много се различава Stuck Out Tongue Closed Eyes

Цитат
Серенай в интервю за списание Elle Türkiye:

"Семейството ми ме научи на много. Загубих издръжливостта и физическата си форма за телевизията. Връщането в темпото, за да се свърши работата ефективно в такава суматоха, е наистина голяма задача. След известно време човек неволно се чувства като машина, иска или не. За мен беше неоспорима възможност да се върна на екрана с толкова страхотен актьорски състав, особено с такъв избухващ, луд женски образ.

Наш ашкъм няма ли да се снима и той за някое списание, да видим той какво мисли за образа си на Аслан Thinking
Джаки, много ти благодаря за инфото, което ни даваш за филма! Kiss
Имайте хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 09:48 от queen_fenka

# 589
Днес е един от най-почитаните православни празници - Никулден. Посветен е на свети Николай Мирликийски, който е покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите.
Честит празник на всички празнуващи!

# 590
  • au bout du monde
Вече всичко сякаш се разплита и интереса спада. На мен честно казано ми писна от Хюлия. Не знам какво ще я дъвчат 7 епизода. Ами не ми е интересна. Взела е решения на времето и трябва да си поеме последствията. Никой не й е виновен.

Баща ми е доста краен. Каза че до сега да е прекъснал всякакви връзки с майка си, ако има такова отношение към жена му.

Аслан и Девин са толкова сладки 🥰😍

# 591
Привет, момичета!

Честит празник на именяци и празнуващи! Animal Fish

Фенче, в АВ сме твърдо първи, няма драма в рейтинга. Всички сериали снощи са надолу.

# 592
# 593
Гледам с автоматичен английски превод, който по принцип е добър, ама тая нощ е спал. Такъв превод за сърца на скарата в диалога между Екрем и Бедри, умирам от смях.

Е: Има сърце на скарата. Но не е достатъчно за теб, да ти кажа.
Б: Тогава ще ядем две.Ти яде преди да дойдеш.

Оттам нататък говорят за Ямур. Не знам защо го виждам Еко като пътник. Какво развитие да има, той вечно реве за Ямур, жена му още не е вяла чаршафа, той малоумен до пръсване, че се и ежи.

Ей, тая Хюлия да мога да вляза във филма, аз ще я убия. Ядосвам се и аз като бабите едно време за Брук и Рич.

# 594
  • au bout du monde
Превода на английски понякога има такива бисери 😂

Забравят за всички останали, когато са един до друг.
https://twitter.com/loveeofsky/status/1732185838736544134?t=Uezj … IklCy-MprFJA&s=19

# 595
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честит празник на всички празнуващи Никулден....
„Не можете да прекосите морето, като просто стоите и гледате водата.“ – Рабиндранат Тагор
Фенче, чета ви, но няма смисъл да коментирам вече "стари" серии...Много съм назад, защото не гледам онлайн, а преведените серии мога да гледам само в почивните дни....с една дума времето за "Семейство" ми е много ограничено.....
Фаворит от сериалите на Къванч обаче си ми остава Кузей-Гюней...

# 596
  • София
Хюлия ще се опита да убие Девин. Няма да се откаже от тази идея. Девин и пречи от първи епизод, защото и "отнема" Аслан.

А, Недрет ще поръча Ямур. Хюлия няма да пропусне възможността да и разкаже за Ямур каква е била. Е, как такава снаха ще има Недрет? Сакън, за любимият и син само най доброто. Напълно споделям мнението за Еко. Не заслужава Елиф. Но, тя ако разбере какви ги върши ще го зареже според мен. На мен ми е интересно как ще се развият отношенията Лейля-Хюлия.

# 597
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, много ми хареса това, което видях и оттук оттам можах да разбера какво си говорят. Но ще го гледам днес отново, надявам се да има вече превод на руски, защото в тази серия много думи се казаха ,  а те сигурно имат своето огромно значение за разбирането на серията.

Разбрах поне, че Аслан попита Девин дали майка му е болна и Девин даде своята диагноза. Всеки път си казвам, край сега Аслан ще се изнесе и той винаги остава, да видим сега, когато пряко засегната е неговата любима как ще постъпи.
Не знам по какъв път ни е повел Хакан Бономо и къде ще ни отведе.
Надявам се накрая все пак да има оптимизъм.

Когато Аслан и Девин са двамата само, обаче такова спокойствие и хармония излъчват, а около тях е пълен хаос.

Не мога да си представя дори, че мога да живея в подобна къща пълна с толкова много хора.

Нямам търпение за фрагмента в петък.

И още малко информация за Последно повикване за Истанбул

В топ 10 в 83 държави и номер 1 в десет държави.
Първата турска продукция и от сериали и филми, която две седмици е номер 1 в световен мащаб за неанглоезичи филми на Нетфликс 👏👏👏

Честит празник 😍

# 598
Както е тръгнал сериала, аз не мисля вече, че ще е има щастлив край.

# 599
Опитах се и аз днес с английския превод, но то бива бива нескопосано... Имена, полове объркани, абсолютни глупости, то срамота да се гледа така, мъчение. Че гледам "преводача" от индийски произход даже пари си проси за труда..

Аз все още харесвам Недрет, но истинският тест за мен ще бъде когато ѝ видя реакцията за Ямур и нейното минало.
Ето тогава ще се покаже дали наистина "Божията милост" съпровожда мислите и решенията ѝ, или когато става дума за синчето, всичко друго отпада. Според мен Бедри и Ямур си подхождат много, изкарват най-доброто един на друг и имат потенциал за много повече.

Общи условия

Активация на акаунт