💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 111

• 37 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аслан му пусна видео как Бедри намушка момчето.
Хайдааа, Хюлия Сойкан се върна! И този път не ме изненада ...
Вярно умира Ергюн, аз друго разбрах от озета. Горката Девин ... сега ще разбере, че каквото и говори Недрет, не е лъжа. Няма кой друг да е наредил да срежат спирачките му, само дано Аслан и Девин разберат за това. Ямур поне успя да се помири с баща си, Девин закъсня ...

Последна редакция: вт, 05 дек 2023, 22:51 от queen_fenka

# 571
Сега Девин ще преживее тежко това,че не се помири с баща си. След сеанса Аслан и каза,че тя въпреки всичко го обича и трябва да му се обади. Няколко пъти и каза"обади му се" .
Worried
Ех ,тази Хюлия!!!.Не се спира пред нищо!

# 572
Тази жена се храни с кръвта на убитите от нея и с мисълта за тези, които предстои да премахне от пътя си.
Ергюн се сети за децата си, когато остана на пътя. Лесно се отърва. За злото, което причиняват, трябва им живот в немилост, далеч от близки, които толкова "обичат".

# 573
Умря ли бащата на Девин? Хю ли го е поръчала? Не мога да гледам в момента.

# 574
  • София
ясно е, че умря, но кой го поръча...

# 575
Хора, такъв рев ме напуши заедно с Девин сега... Горкичката, сега пак ще живее с чувство за вина, че не е чула какво има да ѝ казва баща ѝ...Естествено, смятайки, че той ще иска да се сдобрява и извинява... Може би е по-добре, че не разбра какво искаше да им каже.
А за Хюлия това, което разказваше за баща си при Девин ми изглеждаше искрено, а чак после в колата ѝ се обади Ергюн и тя реши да се "справи" с него... Вярно е това за скорпиона, ама не ми се ще да приемам, че е умишлено толкова жестока - едно е да го направи, за да се защити, защото мисля, че на записа на Ергюн се чу нещо от рода на "избирай, или лъжеш за това, че няма да може да има деца, или живота на Девин."...
Ако това бяха чули вече и на онзи свят нямаше да се отърве Хюлия.
Ама и нейното си седи, още малко остана..

# 576
# 577
Къймет не се радва много на любовта на Иляс и Недрет. Защо ли Къймет не обича Недрет?
Аслан все се опитва да привлече Бедри, да не става предател, но Бедри си следва негови идеи. Дали ще продължи и когато разбере, че е син на Иляс? Вече всички в Корузаде знаят новината, само Бедри още не.

Всички празнуват Лейля на масата в ресторанта, Хюлия сама на масата в дома. Сигурно е говорила нещо на Девин за Лейля и за вина - от записките, затова е сама. През цялото време търсеше с ръка колието на врата си, в стаята отново го сложи.
Хюлия видя на пода в стаята си скорпион!
Най-интересният въпрос е: кой изпрати снимката от ресторанта на Ергюн? Хюлия не беше там. Единствена в темата е Недрет. Ерюгн се ядоса, когато видя снимката, в това време Недрет говореше нещо на Девин.
Хюлия поръча май спирачките, но това не е всичко, има още нещо.

# 578
Хюлия ще се опита да убие Девин. Няма да се откаже от тази идея. Девин и пречи от първи епизод, защото и "отнема" Аслан. Още повече, че сега , ако Девин научи нещо - случайно или не за заплахите на Ергюн към Хюлия, ще тръгне да и търси сметка, а това означава, че трябва да я спре, преди Аслан да е научил.

# 579
Лелее, Беа, наистина ли с това го е заплашила ??? Ами той да беше и казал на дъщеря си защо го е направил, а не да и разправя, че е искал да я раздели с жалкия мафиот Аслан ... Какво ли си говори с Ямур ? Дали на нея не и е казал нещо за случая със сестра и ? Май не, само я молеше да му прости Thinking Радвам се, че Аслан стигна до това заключение, че каквито и родители да имат, те все пак ги обичат. Наистина много пъти и каза да му се обади, да го чуе какво ще и каже, тя май на края прие, но закъсня ... Горкото момиче ... добре, че си има Аслан! Заедно ще преодолеят и това. Но, като научат истината, не знам вече какво ще стане Thinking
Дружки, благодаря ви за компанията! Лекинка! Hug

# 580
Ергюн поиска прошка от Ямур. Каза и,че и се извинява и съжалява за всичко. Извини се,че е изоставил нея и сестра и.
Серенай беше страхотна в последната сцена! Сърцето да ти се скъса! Worried

# 581
Направо ми се скъса сърцето за Девин 😥 Вече не смея да им се зарадвам с Аслан.

Ето част от разговора на Хюлия с Девин.

# 582
  • София
Тази Недред не ми харесва и това е. Ходи от човек на човек, само сплетни и заговори. Тя, май иска повече от Хюлия да контролира всичко и всички. Всичко да е под неин контрол, та да си следва плана. Изобщо не е загрижена за никой друг освен за Бедри.Сега лудата Сарап като му свети маслото на Бедри, ще я видя.

# 583
Лелее, Беа, наистина ли с това го е заплашила ??? Ами той да беше и казал на дъщеря си защо го е направил, а не да и разправя, че е искал да я раздели с жалкия мафиот Аслан ...

Абе не е като да го е направил от алтруистични подбуди - баш си го подкупи Хюлия тогава, но когато той се е опъвал в началото (което не знам доколко е било в защита на Девин или просто да спази благоприличие), като казва "Не мога да причиня такова нещо на дъщеря си" и тогава Хюлия поставя този ултиматум. Защото тя тогава ако си спомняте наистина беше решена да убива Девин или да я праща в психиатрия...
Не искам да се окаже, че през цялото това време все още планира това. Ако го направи....язък ти за сериала!

Този сериал ми се струва с основна идея прошка, лекуване на поколенчески травми и катарзис, не ми се гледа край ала ЧУКУР, сакън, ОЛМАЗ!

# 584
В турските сериали нищо не може да ме учуди. Хюлия преследва Девин от ден първи.

Общи условия

Активация на акаунт