Пазаруване от HМ, тема 65

• 51 708
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Интересно, от известно време не ми дава да добавя артикули с точка, същото сега и с тези клинове. И на мен са ми в любими и ги следя...но не става да отидат в кошницата.

# 646
Снощи и при мен не ставаше, но следобед се получи.

# 647
Матеа, към теб ми беше молбата ама нещо съм объркала имената. Сори. Simple Smile

# 648
Този също е много хубав

# 649
Интересно, от известно време не ми дава да добавя артикули с точка, същото сега и с тези клинове. И на мен са ми в любими и ги следя...но не става да отидат в кошницата.

От известно време истинските наличности се виждат само през "Любими". Качваш стоката в "Любими", отиваш там,  цъкаш на размерите, които излизат под снимката, и добавяш в кошницата от полето отдолу - т.е. без да се отваря страницата на продукта. Излизат като налични съвсем различни номера и всичко влиза без проблем в кошницата.

# 650
Имам ленени, и други от преди година. Калъфки. Ок са.
Не знам за кои модели питаш обаче..

Здравейте, за ето тези

Трябват ми четири броя, но още не съм решила кои да взема. Може би ще са различни или две еднавки и две различни Simple Smile

# 651
Здравейте, някой има ли от декоративните калъфки за възглавници 40х40?
Как са като качество?

Питаш за 40/40, а показаните са 50/50.
Да не стане грешка. Simple Smile

# 652
Имам първата и още една като нея, и една малка с лице..тя май е 40/40.
Снимала съм ги тук в темата, около 21.12 2023 беше, довечера пак ще ти ги снимам.
Много е добър плата, не съм ги прала още и не знам избеляват ли, и т.н как ще се държат слид пералня.
С цип са.
На намаление ги взех аз.
Намерих снимката на 27 стр.

# 653
Трябват ми четири броя, но още не съм решила кои да взема. Може би ще са различни или две еднавки и две различни Simple Smile

Препоръчвам ти да поръчаш тези, които ти харесват и да прецениш като пристигнат дали да върнеш някои. Имат различна плътност и на живо не всички си подхождат.

# 654
Моите са с еднаква плътност...двете големи и малката.

# 655
  • София
Току-що получих ето този пуловер. Наистина е страхотен и е много мекичък.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1163363005.html
Благодаря Киф, че го сподели!

# 656
  • Бургас
Момичета издирвам този суитчър в размер ХС или С https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0846933126.html
Ако някоя от вас го види в реален магазин и има желание да ми го купи, ще съм много благодарна. Предварително ще изпратя парите.

# 657
Здравейте.
Чудих се, чудих се и като видях, че бройките намаляват поръчах ей това яке за сина ми. Става ли за момче според вас? Притесняваме да не е много лъскава материята? https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1128045001.html

# 658
За мен си е за момче. Окаиди имат лъскави якета имитация на Монклер, две момчета на приятели си ги носят

# 659
Много е хубаво якенцето.

Общи условия

Активация на акаунт