Пазаруване от HМ, тема 65

• 52 024
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Много мерси! Взех на чернопетъчните намаления едно скъпо мъжко сако, но се оказа малко. Още тогава си знаех, че трябва да поръчам и двата номера, но си надцених късмета. Сега се чудя как да купя по-големия номер на по-сносна цена, че бройките са малко и до коледните намаления ще свърши.

# 167
В петък пуснах поръчка с click&collect до магазин, но все още нямам ваучер за -15% за следваща покупка. Кога би следвало да се появи в профила ми?

# 168
В петък пуснах поръчка с click&collect до магазин, но все още нямам ваучер за -15% за следваща покупка. Кога би следвало да се появи в профила ми?

Не съм пазарувала по този начин, но може би ще се появи като си я вземете. Плащането на място ли е или с карта?

# 169

След получаването на пратката би трябвало.

# 170
Натрупах изведнъж 3 ваучера по 5 лева. Само по един ли може да се използва за една поръчка?

# 171
Гоше донесе пратките от сайбъра, довечера ще меря и докладвам за дънките...

# 172
Натрупах изведнъж 3 ваучера по 5 лева. Само по един ли може да се използва за една поръчка?

Само по един да. Може да комбинирате с ваучер от рециклиране.

# 173
Благодаря, нямам други видове ваучери. Скоро не съм носила торба. Но пък с някое намаление знам, че също може. Само не знаех конкретно тези от 5 лева дали може поне два, но явно не.

# 174

Може 2 х 5 лв, може 10% електронен + 5 лв, може 10% хартия + 5 лв, може 10% електронен + 10% хартия.
Понякога дава бъгове. Бъди настоятелна и цъкай по няколко пъти ако даде грешка.
Два кода е максимума. Комбинацията ти я избираш, стига да имаш кодове.

# 175
Ами не иска да ми маркира второто 5, само на единия ваучер хвана чавката и на другия изписа, че не може да бъде приложен, затова питах. А сякаш друг път съм прилагала и втори, но не бях сигурна. Ще пробвам пак.
Хм, пише приложени са два кода, а само 5 лв е намалило.

# 176
Ами не иска да ми маркира второто 5, само на единия ваучер хвана чавката и на другия изписа, че не може да бъде приложен, затова питах. А сякаш друг път съм прилагала и втори, но не бях сигурна. Ще пробвам пак.

Аз също съм поръчвала с два по 5 лв, но понякога не става.
Аз съм с айфон. И количката забива понякога и ми изчезват артикули от любими. Може би актуализация ще му пусна.

# 177
Има ли към момента код за отстъпка, освен 10% за добре дошли?

# 178

Не съм пазарувала по този начин, но може би ще се появи като си я вземете. Плащането на място ли е или с карта?
Само с карта може при този начин на доставка, така че я платих с карта. Все още е в обработка. Може би като я изпратят или като я взема, ще ми активират ваучера.

# 179
И аз имам втори ваучер , ползвах го за пуловер.Поне и тях да събера във всички налични цветове .😂
По два не успявам да ползвам.
Довечера  ще взема накуп поръчките с голямото намаление , да видим как ще са.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 14:31 от Mateah

Общи условия

Активация на акаунт