Не знам какво да правя

• 7 746
  • 197
  •   1
Отговори
# 105
Защо и е лекар?
Тя е зле, защото реалността, в която стои не и понася.
Това се решава без лекар.
Смелост се иска.

# 106
За мен си има друга тоя мъж, не е първия такъв случай, в който цената се кълне, че няма ама-абсолютно-никаква-възможност да има друга, пък накрая си излиза наяве.
Друга не - за 6 години все щеше да се разпише и у дома поне няколко пъти годишно. Или щеше да се държи с авторката като мебел, до толкова трябваше да му е опротивяла.
И аз както написах в началото, залагам на друг мъж. Или най малкото си мечтае тайно да го боцкат. Обикновено точно както при авторката е сценарият при латентните хомосексуалисти.

Познавах такъв, който си търсеше такава "съпруга" под наем срещу заплащане, че и дете да му роди докато разни други мъже го "боцкат".
Има много такива хомосексуални, които се женят, че и деца правят пък в свободното си време спят с мъже.

# 107
Проблемът на авторката е, че се е вторачила в секса като единствен източник на щастие. А децата? Работата? Хобита? Интереси? Цели? Нищо от това ли не й носи щастие? А и това, че си е намерила женен любовник пак е временно решение и скоро пак ще си е в начална позиция в най-добрия случай. И приятелки ли липсват в реалния живот, че опира до интернет да си разказва историята?

# 108
Проблемът на авторката е, че се е вторачила в секса като единствен източник на щастие. А децата? Работата? Хобита? Интереси? Цели? Нищо от това ли не й носи щастие? А и това, че си е намерила женен любовник пак е временно решение и скоро пак ще си е в начална позиция в най-добрия случай. И приятелки ли липсват в реалния живот, че опира до интернет да си разказва историята?

Сериозно?! Ти живяла ли си толкова години без секс?
Такава празнота нищо не може да запълни освен друг мъж.

# 109
  • София
Аз съм била на лекар. Б12, жълт кантарион, АД .... малко те вдигат, малко ти се струва по-весел живота, но пак има нещо, което те кара да ходиш с наведена глава...
Да, децата, работа, хоби, нови проекти, пролет иде ииии......пак не се чувстваш жена!

# 110
Аз съм била на лекар. Б12, жълт кантарион, АД .... малко те вдигат...
Да, децата, работа, хоби, нови проекти, пролет иде ииии......пак не се чувстваш жена!
Козата си иска пръч. Точка.

# 111
  • Great Britain
Изневяра с женен мъж. Класика в жанра,  каквито и да са причините. И от тук нататък какво, авторке? Ще задържиш ли законния, който те издържа докато се вихриш с любовника.В дилема си. Очакваш решение от списващите в този форум за нещастния си личен живот.Съжалявам, но както си го направиш така ще си го живееш.Въпрос на избор.

# 112
  • София
Само не разбрах къде се виждате с този мъж, щом за седмица успяхте няколко пъти и то явно набързо в работното време на съпруга.

# 113
Само не разбрах къде се виждате с този мъж, щом за седмица успяхте няколко пъти и то явно набързо в работното време на съпруга.

Ние не знаем работи ли авторката или не. Може да намира спокойно време за това докато децата са на училище.
Или както имаше един тъп фейсбук лаф:
Женени хора намират време за афери, а ти вярваш, че свободен човек няма време за теб.

# 114
  • София
Тя каза, че не работи (от септември).
Въпросът ми беше къде - у тях, в колата, в почасов хотел, другаде?

# 115
Не мога да повярвам, че мъж в 30- те си години ще кара без секс и ще е отдаден само на работата си - по 12ч на ден. 
То и аз вярвах в еднорози, докато не получих " шамар".
Но мъжът си е наредил неговата.
Авторката няма постоянна работа и доходи, с две деца, несигурна в себе си.
Развод не и минава през главата ( поне на този етап)
Дано живее в София, а не в по- малък град, че ще носи още една вина за избора си, когато се " чуе".
Иначе любовник, да си припомниш, че си жена ( освен майка за трима), приветствам. Пожелавам ти да е трамплин  - промяна за теб и смелост да поемеш отговорност за живота си, било семейно или сама. Децата вероятно са в тийн възраст?

# 116
Нормално е да е депресирана и да плаче след като години е живяла в такава ситуация. Липсата на секс води не само до хормонални проблеми, ами и до психически може да доведе. А децата имат нужда от жива и здрава майка.
Връзката, която е започнала, може да е началото на спасението и. Да се успокои,  да види, че е харесвана и желана като жена, да се вземе в ръце и да си подреди живота. А не да вярва, че сродните души не правят 6-7 години секс, че сродните души пращат партньора си на лекар заради собствените си диагнози и т.н, и т.н
Момиче, успокой се, наслади се на това което ти се случва и си подреди приоритетите.

# 117
Предлагам лекар, защото например едно елементарно хашимото, което не е изключено да сполети жена на такава възраст, би обяснило депресията, и лечението ще е различно.
Не за друго - аз имах депресивен епизод, и после се оказа хашимото. Вкара се под контрол и страничните симптоми изчезнаха.
Не може така човек да има симптоми и да не се изследва, а да разчита, че козата иска пръч. Защото пръчът оправя козата и тя става една щастлива коза, докато авторката от тоз пръч не се оправя, и не защото не го бива в оправянето на кози.

# 118
Сексът за жалост или радост е важно нещо.
Имах аз един период , в който се бях отчаяла от мъжете и стоях 5 години без връзка и секс... Ами депресията става много зле.Хобита, работа и ала-бала не са траен заместител.
И като си намерих мъж веднага ме вдигна от дупката.

Аз бих обмислила наистина, дали този живот си заслужава.

Не мисля, че нормална хетеросексуална жена, може да бъде истински влюбена в мъж без физически контакт.

Иначе това си е просто привързаност и приятелство, не любов.

# 119
Няма да навлизам в много подробности, тъй като при мен има нещо подобно, с което се боря и ще изплувам, надявам се.
Само ще кажа - НЕ се чувствай виновна към него! Не си, не и в тази ситуация. Обаче може да чувстваш вина единствено и само към себе си. Че не даваш шанс на душата си, на сърцето си, на тялото си дори, ако щеш, да живеят живота, който бленуват. Посещавала си терапевт, добре, обаче ще ти препоръчам да се насочиш към специалист, който няма да те тъпче с АД, а ще те отведе надълбоко в теб самата, за да се (пре)откриеш. Не говоря празни приказки.. на мен това ми даде тласък. Heartpulse

Това мислех да напиша и аз на авторката. Може би не е за АД или не са подходящи, добре дозирани. Но коренът често е другаде. За мен за да е в такава ситуация толкова години търпение, изначално огромни компромиси, лесно поемаща вина - има ниска самооценка може би и други фактори, за които може да потърси разговор със специалист /психолог, терапевт, не само психиатър/. Иначе човек се оплита в 1 кръг и трудно се излиза сам. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт