Не знам какво да правя

• 7 762
  • 197
  •   1
Отговори
# 90
А за съденето, не е точно така. Прочети правилата на форума и ще видиш, че не може да съдиш.
Още повече пък мен, която твърди, че с женен мъж нямам работа. Но аз не съм женена и няма как да си паснем.
Може ли да ми кажеш кое е точно правилото, което нарушавам, изразявайки осъдително мнение към хората поддържащи връзки с обвързани мъже или жени.

Ако някой я "насърчава" към изневяра макар и индиректно, това е мъжът й, който я неглижира...Вместо да потърси решение и помощ/лекарска ако е нужно/. Значи още преди 30-те й години, я е обрекъл на безсексие.
До 60-сет, когато вероятно и тя няма да иска, има доста време....
Никой не я е вързал насила с този мъж, тя е избрала да седи с него, много години, последните 6-7 без секс. Е що седиш като не издържаш?! За удобство, финансова сигурност? А честно ли е спрямо този  мъж? Някоя от вас иска ли подобна връзка за сина си, само питам...

# 91
Така и не се разбра този мъж защо е престанал да прави секс с авторката. Все някаква причина има, млад мъж толкова да се дърпа от секс.

# 92
  • София
Бременност и раждане?

# 93
Вероятно се е надявала той да вземе проблема насериозно и нещо да направи, да се промени.
Сигурно и за децата  я е грижа, които обичат и двамата си родителя. Едно е да се разделят двама възрастни без деца, друго е когато се намеси и тяхната съдба.
Имаше неотдавна сходна тема, но с 1 дете. Мъжът й я заплашвал, че ще й вземе детето, ако се намеси друг мъж, и тя жената си трае, и си живеят както тук.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1497326

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 15:06 от Sanea

# 94
Много, ама наистина не е истина колко много мъже не си падат по секса или не могат да го правят добре, свършват бързо и пр. От това и те се комплексиран и ограничават и престават да го правят.
Този съпругът също е имал съвсем малко опит, вероятно не особено положителен и в един момент просто е решил да не се занимава с "това".
Лошото е, че с прекъсване на секса върви и отношение към жената като към фикус.
Авторката си мисли, че я е гледал като принцеса, но всъщност получава едно много базово отношение като към съквартирант.
Сексът е първо в главата, после в оная ти работа. Аз пък познавам такива, дето все оная работа им е в главата, дори и вече да не могат, все им се иска... И им стиска, и си искат, и си го получават.

# 95
Като мъж за мъж да споделя.
Няма нормален мъж на 30 - 35 години, без здравословни проблеми и да не иска дай бе. Може да свършва за две минути, може секса да е трагедия, може да не иска с жена си, но с друга няма начин да не иска. Авторката казва, че е сигурна, че мъжът й не ходи по чуждо. И ако е вярно, за мен нещата клонят на "гей". Може би прикрит, може неосъзнат, но има такива мъже - и деца, и жена, и гей едновременно.
Ако някой друг го е писал преди мен, сори, не съм чел всички мнения.

# 96
  • София
...
Това при положение, че смятаме, че е съвсем приемливо да изневерява на мъжа си и да го лъже, за да не загуби финансовите облаги, които получава от него. Наистина това е чудесно - той бунака да си я издържа, пък тя дискретно да се праска със семеен мъж, че да не й създаде проблем... хмм страхотна логика.

Да, да, те тия деца и къща,  и пазар и какво ли не сам-самички се вършат.
Тя сега на дивана по цял ден и чака да дойде любовника.
мхммм.
Другите мъже, освен че си издържат семейството, си стопанисват и съпругата.

Аз в такава ситуация да ме издържа някой, пък аз да слушам като кученце, не съм била, доброволно не бих се поставила, но определено подркрепям изневярата, ако може изобщо да се нарече така.

# 97
Авторке,
няма шанс с твоята чувствителност и начин на мислене да излезеш суха от ситуацията.
Над 90% е шанса да се влюбиш в този женения. И тогава към терзанията за брака ти ще се добавят и терзанията за тази връзка. Ако пък и той е такъв ще си живеете в страдания с месеци. Щом в момента си депресирана ще се захванеш за този мъж като удавник за сламка и няма да видиш негативните му страни.
Освен това когато те хване съпруга ти, от вината която изпитваш ще го направиш съвсем жертва. Той великодушно ще ти прости и ще те досмачка.
Мисля че ще намериш това което търсиш ако наистина сега направиш план за живота си и почнеш да го следваш. Здраве, работа, план за брака и така. Ще имаш цел и ще се мотивираш да я постигнеш.

# 98
А ти всъщност какво питаш?Какви са ти вариантите?

# 99
А ти всъщност какво питаш?Какви са ти вариантите?
Според мен тя не пита, а иска да оправдае пред себе си действията си - други хора да й кажат, че е нормално да изневерява на мъжа си, щом той не прави секс с нея и да почувства, че има право да си изживее момента с женения мъж. И всъщност го получи това - много от пишещите тук я подкрепиха, така че вече може спокойно да си го изживява.

# 100
  • София
За мен си има друга тоя мъж, не е първия такъв случай, в който цената се кълне, че няма ама-абсолютно-никаква-възможност да има друга, пък накрая си излиза наяве.

# 101
Може наистина да няма друга, а да има друг. Както предположи и Абуто.

# 102
  • София
Една приятелка така. Уж нямаше нищо, ама се караха с мъжа й. Детето в онзи момент 7 за 8 клас, тя с двата крака в екшъна с детето и училището. Оня - много зает, много работа, командировки. Няма секс, ама той бил толкова зает... Кх Кх Кх
Накрая излезе една къдрава.....
Ма той и мъжът на авторката е от много заетите.....

# 103
За мен си има друга тоя мъж, не е първия такъв случай, в който цената се кълне, че няма ама-абсолютно-никаква-възможност да има друга, пък накрая си излиза наяве.
Друга не - за 6 години все щеше да се разпише и у дома поне няколко пъти годишно. Или щеше да се държи с авторката като мебел, до толкова трябваше да му е опротивяла.
И аз както написах в началото, залагам на друг мъж. Или най малкото си мечтае тайно да го боцкат. Обикновено точно както при авторката е сценарият при латентните хомосексуалисти.

# 104
Всъщност проблемът не е, че авторката е изневерила, защото тя и преди си е била в дупка. И пак си е в дупка.
Просто тя се чувства зле и каквото и да става, е само още една възможност да си обясни защо е зле.
Вместо да посети личния си лекар и да се види къде е проблемът.

Общи условия

Активация на акаунт