Не знам какво да правя

• 7 768
  • 197
  •   1
Отговори
# 75
Имах работа ,сега ще чета и ще отговоря на въпросите.Само да кажа,че не съм на АД от 1 година, бях добре до септември,започнахме ремонт, но не знам какво стана -преуморих се,децата не ме слушаха много и  доста лоши новини четях, които ги преживявах лично.Това също допринесе  за състоянието ми.Иначе съм много чувствителна и тревожна и непрекъснато се притеснявам за близките си,оттам може би си изгубих съня. Но не съм психично болна,може би много премълчавах,таях  в себе си и в един момент рухнах...

# 76
  • SF
Според мен ако си склонен умишлено направиш лошо на някого, за собствена изгода - това говори за теб какъв човек си. Та в този смисъл започвайки връзка с женен мъж, умишлено вредиш на семейството му (жена, деца) .. не е ок, без значение чия работа е да пази семейството или красотата.

Говори за мен и какъв човек съм, ако не искам умишлено да вредя. Няма как да започнеш връзка с някого, ако той не я започне с тебе. Това искам да ти кажа. Тук не си съдим морала и възпитанието.

# 77
  • София
Авторката, аз бях като теб! Бях приела, че секс няма, нарядко е и аз съм почти асексуална. И аз бях така - депресия, която отдавах на преумора, децата, времето, звездите, нещо ми има на мен.....
ДА ДА ама НЕ!
Всичко това е било именно поради липсата на секс.

# 78
Ама защо я убеждавате, че е окей да се секси със женен мъж. Не е, разбира се.
Да не говорим, че освен всичкота тревожност и проблеми, които описа само това и липсва. И въобще не засягам етичната страна на въпроса, а само чисто прагматичната.

# 79
  • SF
Ама защо я убеждавате, че е окей да се секси със женен мъж. Не е, разбира се.
Да не говорим, че освен всичкота тревожност и проблеми, които описа само това и липсва. И въобще не засягам етичната страна на въпроса, а само чисто прагматичната.

Защото е все едно дали е женен или е свободен за безразборни връзки. Тя няма да се жени за него. Не очаква от него да й висне пред вратата и да я моли да се разведе, ако не, ще каже на мъжа й.
Тези връзки са удобни, ако и двамата са женени.
Сега, ако е младо момиче, което иска да си има собствен дом с мъж и деца, женен партньор не й е оферта. Много зависи от ситуацията, в която се намира човекът и какво очаква от партньора си. В техния случай и двамата очакват кратки срещи за секс и да бъде дискретно (тайно).
Младо свободно бойче ще я натовари с очаквания.

# 80
Не мисля, че авторката е избрала целенасочено да прави секс с женен - явно е бил единствен на хоризонта в този момент.
Иначе и аз съм против отношения със семейни - освен главоболия и проблеми, друго не могат да донесат.

# 81
Според мен ако си склонен умишлено направиш лошо на някого, за собствена изгода - това говори за теб какъв човек си. Та в този смисъл започвайки връзка с женен мъж, умишлено вредиш на семейството му (жена, деца) .. не е ок, без значение чия работа е да пази семейството или красотата.

Говори за мен и какъв човек съм, ако не искам умишлено да вредя. Няма как да започнеш връзка с някого, ако той не я започне с тебе. Това искам да ти кажа. Тук не си съдим морала и възпитанието.
Няма как някой да започне връзка с теб, без ти да участваш, а това е изцяло твое решение.  
А и тук е форум - всеки съди или не каквото си иска.

Защото е все едно дали е женен или е свободен за безразборни връзки. Тя няма да се жени за него. Не очаква от него да й висне пред вратата и да я моли да се разведе, ако не, ще каже на мъжа й.
Тези връзки са удобни, ако и двамата са женени.
Това при положение, че смятаме, че е съвсем приемливо да изневерява на мъжа си и да го лъже, за да не загуби финансовите облаги, които получава от него. Наистина това е чудесно - той бунака да си я издържа, пък тя дискретно да се праска със семеен мъж, че да не й създаде проблем... хмм страхотна логика.

# 82
  • SF
Няма как някой да започне връзка с теб, без ти да участваш, а това е изцяло твое решение. 
А и тук е форум - всеки съди или не каквото си иска. .
Естествено, че няма как да започне връзка с мене никой, когото не искам. Но аз като не го искам, той ще започне с друга и жена му пак ще бъде нещастна. Проблемът на жена му е нейния мъж, а не жените, на които той се пробва. Той е този, който си е направил профил в сайт за запознанства, а не някоя негова бъдеща партньорка.
Ако се грижа за щастието на жена му, няма да съм много полезна с отказа си.
А за съденето, не е точно така. Прочети правилата на форума и ще видиш, че не може да съдиш.
Още повече пък мен, която твърди, че с женен мъж нямам работа. Но аз не съм женена и няма как да си паснем.

# 83
Насърчаването към изневяра по принцип е нелепо, но в конкретния случай е направо престъпно.
Нямаме никаква представа каква е обективната ситуация, и що за човек е съпругът на авторката. Тя не е човек, който ще може успешно (доколкото това е думата) да води такъв двойнствен живот. Въпрос на кратко време е той да я разкрие. И нещата могат да станат много грозни. Тя е достатъчно тревожна, и няма да навлизам в конкретика и да спекулирам, но всички сценарии, които могат да се развият, са абсолютно неблагоприятни за нея. Вариантът, в който тя иска прошка, той великодушно я дава, прегръщат се и започват да правят секс три пъти седмично, или другият - в който любовникът идва с камион, натоварва я заедно с двете деца (и колкото там има негови) и заедно отпътуват към обетована земя - колко са вероятни, според вас?

# 84
  • SF
Не притежаваме силата да насърчаваме никого. Изневярата е факт, преди да сме подозирали, че има такава драма. Вариантът, за който ни питаш, според нас е невъзможен и затова мислим, че няма нужда да се терзае.

# 85
Не е нужно да остава с мъжа си или той да й прощава.
По-скоро трябва да е обратното.
6-7 години без секс с уж любим човек. Извинетееее...

# 86
  • София
Понякога твоите решения трябва да ги вземе друг.
От тази гледна точка, мъжа ѝ може да се съживи като приеме или не приеме събитията.

Изневярата е факт, не можем никого и нищо да накараме.

# 87
  • София
Моралът настрани, сори, обаче ако си омъжена си е идеално със женен. Никой на никого нищо няма да разваля. Просто историята не се развива.
Любовника да я вземе с децата? Това и в приказките го няма.

# 88
Сега ще шашна всички,но ние не правим секс от много години(6-7),като и преди това беше много рядко. Той винаги си  е бил асексуален,говорили сме на тази тема,пробвала съм какво ли не и  на лекар го пращах,но не иска.
 Примирих се още преди години,че ще си живеем така като съквартиранти (макар че имам нужда,както всяка една жена),макар че ми е трудно. Непрекъснато имам  депресии, кисела съм  и не мога да спя, като не изпускам по някакъв начин напрежението.Явно като съм търпяла толкова  време и сега ми се отразява.
Ако някой я "насърчава" към изневяра макар и индиректно, това е мъжът й, който я неглижира...Вместо да потърси решение и помощ/лекарска ако е нужно/. Значи още преди 30-те й години, я е обрекъл на безсексие.
До 60-сет, когато вероятно и тя няма да иска, има доста време....

# 89
Нищо.
Важното е, че я е изпратил на лекар.
И то не какъв да е.
Едно време така Фройд е лекувал женската хистерия.
Липсата на оргазми до какво ли не води.

Общи условия

Активация на акаунт