Избор на Airfryer - тема 3

• 101 979
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 885
Нов модел е и с доста голям обем, та още няма отзиви. Обикновено когато масово има проблем с някакви части да даден модел, в следващите партиди и/или следващия модел ги оправят. Наистина не зная и няма да намерите много мнения, което не значи, че няма да е хубав. Малко е и до късмет. Късмет ви желая с уреда, който изберете 💐

Благодаря Ви! Поръчах го, и аз предположих и се надявам да са го оправили. Като го пробвам ще споделя мнение.

# 886
Здравейте, моля за мнение за този модел, цената в момента е добра.

# 887
Здравейте! Досега не съм имала Aitfryer, но обмислям да си взема. Спрях се на Cosori Dual Blaze, 6,5l.  Видях, че ще имат намаление от петък. Шумни ли са по принцип тези уреди?

# 888
И аз да попитам за този модел - дали мирише при готвене или е снабден с филтър за улавяне на миризмите?

# 889
Момичета имам Instant pot с филтър , ами ала бала  е този филтър.Пак мирише  бая

# 890
  • Paris, France
Някои са шумни, а други не са. Зависи колко е мощен вентилаторът, как са изолирани, колко са големи. Нещо като абсорбатор или сешоар за коса. На мене не ми е неприятен шума и не се чува извън кухнята на затворена врата.

Миризма има колкото от фурна, долу горе, но е за по-кратко, все пак и зависи от това, което се слага да се пече. И тези с филтър изпускат миризма, но не цапат толкова ужасно стената зад тях.

Единствено някои мултикукъри не изпускат никаква миризма на функция херметик (под налягане) докато работят и ако налягането се остави да спадне само, наистина нищичко не се усеща. И пак в един момент трябва да се отвори капака и тогава излиза пара и миризма.

Cosori dual blaze е по-шумен от Turbo blaze, но не е нетърпим.

# 891
Здравейте! Досега не съм имала Aitfryer, но обмислям да си взема. Спрях се на Cosori Dual Blaze, 6,5l.  Видях, че ще имат намаление от петък. Шумни ли са по принцип тези уреди?

Не не са шумни! Имам го вече от 1 год. всеки ден се ползва,

И аз да попитам за този модел - дали мирише при готвене или е снабден с филтър за улавяне на миризмите?

Не не мирише, справка ако пека кюфтета миризма няма , ако пържа на на тигана 2 дни държа отворено, въпреки абсорбатора, и..няма проветряване. По същия начин е и с риба и с пържоли. АФ е чудесно измислен уред.

# 892
Pinko, за тричленно семейство не много ядящо, достатъчен ли е?

# 893
Pinko, за тричленно семейство не много ядящо, достатъчен ли е?

Перфектен!

# 894
Здравейте! Сдобихме се с двузонов еър фрайер NINJA AF400EU и се чудя дали можем да го ползваме вместо микровълнова за претопляне на храна, тъй като има функция Reheat. Ще съм благодарна, ако някой от хората, които имат уреда, сподели впечатления.

Чудя се къде в кухнята да разположа еър фрайера и ако може да претопля добре, директно ще га сложа на мястото на микровълновата.

# 895
  • София
Здравейте! Сдобихме се с двузонов еър фрайер NINJA AF400EU и се чудя дали можем да го ползваме вместо микровълнова за претопляне на храна, тъй като има функция Reheat. Ще съм благодарна, ако някой от хората, които имат уреда, сподели впечатления.
Да, аз затоплям точно така. 170 С - 15 мин - това е програмата, разбира се всичко може да се модифицира.

# 896
Да, аз затоплям точно така. 170 С - 15 мин - това е програмата, разбира се всичко може да се модифицира.

Благодаря Ви! А ако храната е течна, в какъв съд я слагате?

# 897
  • София

Благодаря Ви! А ако храната е течна, в какъв съд я слагате?
ако визирате супи - не притоплям такива там.  Ако е нещо готвено със сос - просто в чекмеджето сипвам.

# 898
Благодаря Ви момичета, за споделеното!
Nevena Virolan, кой точно модел цапа стената?
Аз съм се насочила към към Cosori Dual Blaze, 6,4 л

# 899
  • Paris, France
Повечето я цапат и повдигат тапетите наоколо, да. И Cosori цапа. По инструкция трябва да се слага на поне 15cm от стената, но малко хора имат толкова място на плота. Ако зад него има плочки - няма проблем. Чистят се много лесно. Блажна боя се чисти по-трудно.

Ако е нещо готвено със сос - просто в чекмеджето сипвам.

Такава хамалогия, с цапане на цяло чекмедже и посмъртно няма да си причиня. Всичко със сос претоплям в микровълновата. Като нямах микровълнова - на котлона. Лесно, бързо и по-малко миене.

Общи условия

Активация на акаунт