Избор на Airfryer - тема 3

• 102 045
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 915
Последно се прях на този https://www.amazon.de/-/en/Airfryer-Compartments-Non-Stick-Coati … hen%2C110&sr=1-14  Да видим с колко ще го намалят.
На втрото място реших да е Косори с двоен реотан.Но дамата която пусна Цекотек 8 л. ,ми размести класирането Smirk .Сега и него мисля,цената му много примамлива.
Кога се очаkват намаленията в amazon.de?

# 916
От утре. Само че едни ножове на Нинджа, които следях, бяха дълго време на 116 евро, днес са 140. Така че всеки сам да преценява според това, което търси. Иначе пак са по-евтини, отколкото тук, де, аз от там съм купувала повечето си уреди.

# 917
Аз също следя някои неща в Амазон, които днес вече са с 1/5-та по-скъпа цена.

# 918
  • Варна
Здравейте, извинявам се за нахълтването, но съм набелязала COSORI Hot Air Fryer 8-in-1 Dual Blaze TwinFry XXL 10L. Някой може ли да сподели мнение за него и какво мога да очаквам от такъв уред? Доста се двоумя дали да е такъв или от тези, които са като фурни (имат въртяща стойка за пиле на грил), или да е мулти кукър с еарфраер в едно? Абе общо взето съм в голяма чуденка Rolling Eyes, моля за помощ  Blush

# 919
Казват, че е добър. Досега не съм имала и не мога да кажа мнение.Аз сутринта си го поръчах от Амазон
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D3HQKCQ9?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

# 920
  • до най-прекрасния мъж
Мултикукър с еърфрайер трудно би заменил чист еърфрайер. Аз имам комбиниран, който купих първо. После си взех и отделен фрайер, но е друга марка.

# 921
И аз не си я представям тая комбинация да замени напълно, а и размерът на кошницата... Мне, имала съм малък фраер с кръгла кошница, дори за 1 човек не е оферта, хем отделен пак си е по-удобен и пак си го използвах много. Но щом заглеждаш такъв голям фраер, хич не гледай комбинирани според мен.
На фурничките главното предимство е че решетки и прочие са неръждаема стомана а не незалепващо покритие. Цяло пиле всякак можеш да изпечеш в еърфраер, само да се побира - все ще е страхотно. Та недей този шиш за пилето да ти е главният критерий. Виж ако има и за шишчета това въртящото - то е страхотно наистина. Ако миеш в миялна де, че на ръка са досадни за миене. Но ако вземаш фурничка си струва да гледаш да има приставка за шишчета.

# 922
  • Варна
Казват, че е добър. Досега не съм имала и не мога да кажа мнение.Аз сутринта си го поръчах от Амазон
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D3HQKCQ9?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image

Здравей, и аз се опитвам да поръчам, но пощенските такси много ме дразнят. Сега си мисля дали да не изчакам до утре в официалния сайт на Cosori от утре им почват намаленията и ще видя имали смисъл да поръчвам от амазон.
Ти до бг ли поръча или до немски адрес?

# 923
  • Deutschland/HE
Доставката от немския Амазон над 49EUR е безплатна до България, само начислява 2-3евро , заради различното ДДС. Идва за макс 10дни до адрес .
От 199EUR става 201,67EUR.

# 924
  • София
amazon.de доставят безплатно поръчки над 49Е.

# 925
И излиза по евтино да се плати в евро, а не по техен курс. Просто да знаете при избор на опцията, аз лично плащам с револют и винаги имам голяма разлика в крайната сума.

# 926
Ами аз нямам револют, а и не съм много в час с онлайн плащанията.
Към 404 лв излезна.
Гледах бг сайта- там е 598лв. Не вярвам да го намалят чак до тази сума.
Кучила съм го вече. Само го използвам активно.😃

# 927
В сайта на Amazon.de няма всички модели на Косори, нали? Или аз нещо не се ориентирам? Търсих Cosori Dual Blaze CAF-P681S, но не го намерих.

# 928
  • Paris, France
Може да са свършили бройките или да няма доставка до дадена държава. В немския idealo излиза в Amazon, но като цъкам, страницата е празна. Последния линк:

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/203960813_- … -keur-cosori.html

Вижте и в другите сайтове! Може да имат доставка.

Здравейте, извинявам се за нахълтването, но съм набелязала COSORI Hot Air Fryer 8-in-1 Dual Blaze TwinFry XXL 10L. Някой може ли да сподели мнение за него и какво мога да очаквам от такъв уред? Доста се двоумя дали да е такъв или от тези, които са като фурни (имат въртяща стойка за пиле на грил), или да е мулти кукър с еарфраер в едно? Абе общо взето съм в голяма чуденка Rolling Eyes, моля за помощ  Blush

И трите вида уреди имат предимства и недостатъци. Зависи за какво ще го ползвате и дали ще ви е единствения подобен уред, както и с колко място разполагате на плота.

Големите Ninja foodi s опция налягане са си пълноценни air fryer и тенджери под налягане, даже и за семейство. Cecotec olla GM H deluxe също е пълноценна и прави всичко идеално. Даже май пече по-добре от много обособени уреди, но площта за печене е малка. В 6л дълбока тенджера мястото е колкото в 3л air fryer. За сам човек или двама е супер добра опция. Даже и семейства я ползват.

Големите уреди като фурна, които имат и долен реотан, както и шишове за пиле и варел за картофи пекат най-добре, а и обикновено вдигат по-висока температура. natka писа за шишчета - не е фатално да не са в комплектовката. В Temu има, а и много фирми ги предлагат допълнително. За картофи са добър избор и ги правят доста равномерно. За тестени са уредите, които най-много се доближават до голяма фурна.

Cosori имат с долен реотан и вдига до 230°. Всичко прави и го прави идеално, като повечето неща няма нужда да се обръщат.

# 929
  • Deutschland/HE
В сайта на Amazon.de няма всички модели на Косори, нали? Или аз нещо не се ориентирам? Търсих Cosori Dual Blaze CAF-P681S, но не го намерих.

Не го намирам в Амазон. В Медиамаркт е 176.57евро, но трябва с доставчик.

Сега го видях в Otto -150евро.

Общи условия

Активация на акаунт