Избор на Airfryer - тема 3

• 101 849
  • 1 139
  •   2
Отговори
# 210
Здравейте, може ли мнението ви за Тефал с алуминиева плоча, нейна функция е като скарата за печене или като допълнителна решетка . Благодаря

https://www.technomarket.bg/gotvene-na-para/tefal-ey501815-easy- … nd-grill-09203526

# 211
Здравейте, има ли популярен магазин от където мога да взема квадратни хартиени поставки за Air Fryer? Не искам да плащам 6 лева за доставка.

# 212
Ако пазаруваш от Shein или Temu със сигурност ще имат, в Алиекспрес също не може да няма. На мен са ми леко безсмислени точно такива, подлагам си обикновена хартия за печене ако преценя че ми трябва.

# 213
Това ми беше втората чуденка, дали може да си слагам нормална хартия. Simple Smile
Щом и с нея става, то тогава идеално.
Друг въпрос ми изникна. Какви съдове мога да слагам във фраера, без да му навредя? Метални, стъклени?
За силиконовите знам, но искам да намаля пластмасата в ежедневието.

Последна редакция: пт, 16 фев 2024, 18:48 от Lale_Lili

# 214
  • Deutschland/HE
Аз не слагам никакви съдове, фраера е съд. Аз имам Косори, решетката я мия н съдоиялната, кошницата на ръка. Поръчах хартиени формички, но не съм сигурна колко ще ги ползвам.
Децата го ползват най-активно Simple Smile

# 215
С метални и стъклени е добре да има силиконова подложка, хартия за печене, за да не се драска покритието.

# 216
Това ми беше втората чуденка, дали може да си слагам нормална хартия. Simple Smile
Щом и с нея става, то тогава идеално.
Друг въпрос ми изникна. Какви съдове мога да слагам във фраера, без да му навредя? Метални, стъклени?
Все е хартия за печене, просто гледаш да не стърчат краища/ъгли нагоре към реотана и да е винаги затисната с храна за да не я вдигне вентилаторът.

# 217
Kакво общо имат силиконовите форми с пластмасата?
Иначе може и емайлирани съдове да се използват във фрайъра.

# 218
Отделяне на микро пластмаса?

# 219
Ти със съд не можеш му "навреди" на фраера, ако е нещо дето би издържало във фурна и се побира, значи става и за там. Ако е с кошница, може наистина да подлагаш под съда нещо, за да пазиш покритието да не го нараниш.
Аз откакто взех фурничка не го мисля защото решетките са стоманени, но върху тефлона доста масово ползват от мрежите за барбекю за целта. Имах и такава преди, голяма досада е за миене това нещо... в миялна машина сигурно се мие добре, но на ръка все ми беше като недоизмито.

# 220
Отделяне на микро пластмаса?
Качествените силиконови форми не би трябвало да отделят каквото и да е...
Иначе и за хартията за печене съм чела, че е добре да се избягва, защото отделяла нещо вредно за човешкото здраве- не съм задълбочавала да чета на тази тема.

Последна редакция: нд, 18 фев 2024, 15:15 от dolce miele

# 221
Иска да питам за този Cecitec. Видеото публикувано малко по назад ме впечатли доста. Поръчвали ли сте с доставка с превозвач? Страх ме е да не дойде уреда повреден и да се започне обикаляне по мъките. Или просто да пия една студена вода за 200 лева..

https://www.amazon.de/03292/dp/B0BPYY1TQX/ref=sr_1_7_sspa?crid=2 … views_feature_div

# 222
Поръчвала съм с превозвач, нямаше проблеми. Уреди, обаче, предпочитам да поръчвам с доставка до тук, по-лесно ми е с гаранцията после.

# 223
Погледнах колко ще струва от Амазон да изпратят до тук. 60 и няколко лева искат. Явно няма евтино и хубаво...

# 224
Така е. Въпреки това, всичко което съм поръчвала, тук би излязло по-скъпо. А и след опит с гаранционното обслужване на местна почва, все повече се ориентирам към Амазон.

Общи условия

Активация на акаунт