Избор на Airfryer - тема 3

• 101 969
  • 1 139
  •   2
Отговори
# 585
  • София
Здравейте, искам да взема един Gourmetmaxx hot air flying на приемлива цена, но но не знам дали не е компромис. 1500 W  и e 6.2 литра. Момичета с опит и ползвали марката, можете ли да ми споделите вашето мнение?

# 586
Имала съм блендер и тостер на марката и от мен имат завинаги НЕ,не бих взела абсолютно нищо повече. Вие казвате ,че цената е приемлива, ако е близо до подарък и няма да ви е яд за парите можете да опитате. Ако не ви се рискува ,съветвам да заложите на друга марка

# 587
  • София
Цената е 150 лв., доближава се до подобни като параметри  на Филипс правен в Китай.

# 588
За близка до тази цена препоръчвам smax, моят е 12 литра тип фурна 1800 W и вече година работи ежедневно ,често по няколко пъти. Ако държите на стандартен фраер,марката имат и по-малък ,който си е  с кошница.

# 589
Цената е 150 лв., доближава се до подобни като параметри  на Филипс правен в Китай.
Взимай Филипса. Няма грешка тоя уред. И те всичките ги правят в Китай/Индонезия/Камбоджа... Blush

# 590
  • Paris, France

Филипс правят едни от най-полезните air fryer уреди, независимо къде. Моят мултикукър е правен в Китай, Robusta е марката. Работи 15та година безотказно и купата е като нова. Ако купувам сега и го има на пазара, го купувам със затворени очи.

На Филипс фрайърите, дори най-евтините, пекат равномерно. Кошниците са направени да са удобни. Иди и виж във физически магазин и ще разбереш какво пиша!

# 591
Подкрепям за Филипс.

# 592
  • София
Марката я уточнихме с ваша помощ, благодаря. Сега изникна друг казус - Да бъде ли с прозорец кошницата или без. Разликата м/у двата модела е около 40 лв. и освен стъклото има 1 програма повече и електронен сензорен диспрей, което за мен не е от особенно значение.

# 593
Програмите се кьор фишек. Ползвам една и съща, като си нагласям време и температура, както ми е удобно. Уредът работи с горещ въздух, други екстри няма. Каквато и програма да зададеш, просто ще пече по зададените параметри. То друго не може да прави. Прост рекламен трик. Програма за риба, за пиле, за картофи... Пълни глупости, с цел да вземем повече пари от потребителя.
Имам фритюрник с прозорец, от онези с мазнина. Така му се изпотява стъклото от парата, че с него и без него, не виждам какво става вътре. Та, изборът е твой.

# 594
О да, то е като на микровълновата - сложили сигурно има 10 "програми" и някой ползва ли ги? Grinning Всеки мята там нещото вътре, наглася мощност и време и чака да изписка че е готово. Толкоз.
И с еърфраера съм същата, единствено програмата за шишчетата предимно ме устройва и там наистина само я включвам и се връщам като чуя че е готово. Но това е частен случай, това дори не всички еърфраери го имат (моят е фурничка и има приставка за шишчета която се слага на въртящата се ос за пиле на грил).

# 595
Здравейте,
Чудя се на коя марка еърфраер да заложа, понеже искам да има и функция за претопляне?

# 596
Косори дуал блейз - 175 градуса за 5 мин си е заложената програма, може да се променят настройките, но не ми се е налагало. Сега гледам пускат 10 литров, с две отделни зони за готвене, с 4 реотана( тоест има горни и долни, но е само с 6 функции, не съм гледала какви са.

# 597
  • Paris, France
Здравейте,
Чудя се на коя марка еърфраер да заложа, понеже искам да има и функция за претопляне?

Всеки уред с горещ въздух може да претопли храна. Понеже на различните ястия са им необходими различни температури при претопляне, смисъл от такава функция не виждам. Избирате някаква друга функция, намалявате температурата за големи парчета и избирате време и Voilà.

# 598
Благодаря Ви!
Интересува ме, как става рибата в еърфраера? Дали става като печена на скара или като печена на тава във фурната?

Последна редакция: пт, 26 юли 2024, 16:04 от vgi

# 599
Здравейте!
Бихте ли споделили мнение за тези уреди?

https://eltromax.com/product/raf-multifunkcionalniya-goresht-ele … oINQpBs65kZP1KCNw

https://www.technopolis.bg/bg/Uredi-za-zdravoslovno-gotvene/Ured … NA130-00/p/801962

Кой от двата си заслужава повече според Вас?
Благодаря!

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 14:26 от PANDA_FuBao

Общи условия

Активация на акаунт