Избор на Airfryer - тема 3

• 101 979
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 930
Здравейте! Поръчах на сайта на Косори модел Cosori Dual Blaze CAF-P681S, а сега виждам, че са ми изпратили фактура на имейла и в нея пише CAF-P583S-KEUR. Еднакви модели ли са, или нещо се получи объркване?

# 931
  • Paris, France
Изглеждат ми еднакви и поръчания е със същия комплект аксесоари, но друг цвят. Първият е тъмно сив, а вторият ми изглежда светло сив към бял. Най-добре им пишете!

Не зная от кой сайт поръчвате, но понякога трябва да се избере допълнително модел от страницата.

Пишете им, за всеки случай ако цветът ви е важен!

# 932
Изглеждат ми еднакви и поръчания е със същия комплект аксесоари, но друг цвят. Първият е тъмно сив, а вторият ми изглежда светло сив към бял. Най-добре им пишете!

Не зная от кой сайт поръчвате, но понякога трябва да се избере допълнително модел от страницата.

Пишете им, за всеки случай ако цветът ви е важен!
От сайта на Косори поръчах. От днес до неделя имат намаления

# 933
Пишете им на месинджър, отговарят веднага.
Аз се мъча да поръчам, сайтът и е много зле.

# 934
По повод спорът от предната страница за това дали фрайерите цапат, потвърждавам че да, цапат. Аз съм с 2 малки еднакви и взаимозаменяеми филипса и и зад двата стават жълти петна по плочките. Опитах се да ги снимам и да покажа тук, но сравнително скоро съм чистила и не станаха добри снимки.
Спряла съм се на такъв вариант, а не на дуалбаскет, защото имам в кухнята 2 отделни места за малки уреди, но нямам място за един голям. Втората и не по- малко важна за мен причина е, че ако ми изгори единият уред ще имам един работещ с 2 еднакви чекмеджета. Докъто едното се мие в миялната, в другото се готви. Като изгори дуалбаскетът изгаря всичко. Третата и също важна причина за изборът ми е, че понеже малките уреди са подценявани, цената им е към 130-140 лева. И за тази цена ако се повреди покритието на кошницата просто бих го хвърлила и бих купила нов уред, а не да се чудя къде да я пращам за ново покритие. Защото и такива питания сме чели тука.
Дано логиката ми да помогне на някой в изборът на уред.

# 935
Хитро е това, супер звучи щом на вас този вариант ви е удобен.
Според мен е по-вероятно да замине покритието, отколкото да "изгори" уредът. Така де, то покритието си има някакъв живот и дава фира та е въпрос на време там. Но наистина си има удобство в два отделни също, щом не ви бърка че не можете да съберете нещо голямо наведнъж.
Не всеки пече цели пилета, цели риби или други неща дето не могат в малка кошница. А мястото си е голям фактор и то.

# 936
Здравейте! Чета, че в Амазон вече имат безплатна доставка до Бг, но явно е само за някои уреди, защото на мен за Нинджите не ми дава изобщо опция за доставка. Поръчвали ли сте сега уред на Нинджа? Успяхте ли да поръчате?

# 937
За немския Амазон е това, мисля че не за всички. И доколкото знам е просто над определена сума която за уред всякак ще я стигнеш, не за определени продукти.

# 938
Да, за немския. Могат да се поръчват, но само с превозвач, до адрес в Бг не доставят директно.

# 939
  • Deutschland/HE
Доставя и Ninja, например ето този:Ninja Foodi FlexDrawer Dual Zone Heißluftfritteuse, Airfrye … nehmbarem Trenner за 176евро.
Това беше първата, която ми излезе.
Трябва доставчикът да е Амазон, а не друг.

# 940
Благодаря за информацията. Сега ми стана ясно, че само някои уреди изпращат до Бг директно. За съжаление гриловете Нинджа не са от тях.

# 941
  • Deutschland/HE
Кой модел на Нинджа търсиш?

# 942
  • София
Покажете тази Нинджа, която не изпращат до България. Аз купих една преди 2 месеца и разцъквах доста преди да избера. Не открих някоя без безплатна доставка.

# 943
Последно се прях на този https://www.amazon.de/-/en/Airfryer-Compartments-Non-Stick-Coati … hen%2C110&sr=1-14  Да видим с колко ще го намалят.
На втрото място реших да е Косори с двоен реотан.Но дамата която пусна Цекотек 8 л. ,ми размести класирането Smirk .Сега и него мисля,цената му много примамлива.
Ако още не сте поръчали - утре пристига моят Цекотек. Ще дам мнение.

# 944

На 200 евро е с 50 % off. Бяха пуснали 20, но  нямаха доставка до Бг. Сега, като по чудо са пуснали още на същата цена и то какъв късмет, с доставка до Бг безплатна. Поръчах☺

Общи условия

Активация на акаунт