Избор на Airfryer - тема 3

• 101 951
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 960
И човек трябва да има адекватни очаквания. Две години мислих за мултикукър и четири за еърфраер. Бая четене ми е паднало. Днес съм доволна, но знам какво да очаквам от съответния ууред.и как да го ползвам също.

# 961
Точно гова имах предвид, много хора са недоволни защото очакват пържени картофи като от фритюрник. И за това са вановни основно рекламите,тъй като рекламират как пържи здравословно, пляскат снимки на пълни кошници с картофки, но купувачите не се замислят че е невъзможно да станат еднакви понеже едните плуват в мазнина, а другите се готвят от горещ въздух.
 Като добавим и това ,че масово все гледаме да не се минем и купуваме възможно най-евтиния уред и ето от къде е разочарованието

# 962
Да не говорим за платените инфлуенсърки или както там се наричат. Целенасочено избегнах марка, агресивно налагана, но между редовете четох за проблеми със същата, но хората четат доволен съм и давай. След черния петък се почва с мусаката ми загоря, примерно.

# 963
Подозирам за коя марка става въпрос, точно заради агресивната реклама си купих кукър и фраер на съвсем различни марки  Grinning

# 964
# 965
То всеки човек имащ регистрация в коя да е платформа, би се сетил Grinning по едно време очаквах една конкретна инфлуенсърка и от хладилника вкъщи да се покаже да ми предлага някой "джамчо" Joy

# 966
Ае, стига сте дразнили! Моят не е моделът "джамчо", но съм от прецаканите. Joy Joy

# 967
Мда.
И нещо друго. Ако можеш да готвиш на тиган, тава, тенджера, ще можеш да се адаптираш спрямо съответния уред. Ще знаеш какво искаш като краен резултат и как да го постигнеш спрямо възможностите му.
Даре, имам да ти благодаря. Ти писа честно впечатления, аз те прочетох, ама други...

# 968
Аз първия си го взех бюджетен защото не бях убедена че искам такъв уред, колко ще ми е полезен и прочие, въпреки че рових и четох много да знам какво да очаквам. Тогава нито имаше такъв огромен избор като сега, нито толкова много домакинства ги ползваха че да го видя на живо у някой приятел. Съответно не ми се влагаше по-голяма сума, взех малък и евтин и то на черен петък че съвсем да не се мина Grinning
От всичкото това съжалих само че беше малък де, 2.6 литра мисля беше първият ми. Иначе си ми вършеше чудесна работа и не му давах да си почива много, пък нека са малко 1300 вата според някого. Точно картофки не, защото не ми се вписват особено в храненето, но за всякакви други неща нямам забележки.
Сега имам такъв като фурничка, за мен разликата е само откъм удобство как е оформен, на мен ми допада повече. И двата не са "маркови" а от т.нар. собствени марки на търговец.
За агресивното налагане на марки - има го във всяка област, ние си решаваме колко внимание да обърнем. От такава марка си купих мулткукър но не заради рекламиране а защото държах на стоманен съд вътре без покритие, съответно избор може да се каже че нямах за марка там. За еърфраер не е така, избор огромен независимо кой какъв го иска.

# 969
Не ми благодари, Сири. Ако ме беше прочела първите две седмици, можеше да те подведа. Joy Пробвах го с кюфтета и подобни, и го похвалих. После зацепих, че пече доста по- бавно от Филипс и осъзнах, че съм се прецакала. Joy
Ако нямах база за сравнение, щях да съм доволна или да пиша: "и какво толкова им харесвате на тези уреди"? Joy Ама лошото е, че и евтиният уред фурничка ми върши същата работа, а цената му е половината на "джамчо". Joy

# 970
  • here and now
Мда.
И нещо друго. Ако можеш да готвиш на тиган, тава, тенджера, ще можеш да се адаптираш спрямо съответния уред. Ще знаеш какво искаш като краен резултат и как да го постигнеш спрямо възможностите му.
Даре, имам да ти благодаря. Ти писа честно впечатления, аз те прочетох, ама други...
Абсолютно е така. При липса на базови кулинарни умения и малко критична мисъл и уред с ИИ(изкуствен интелект) трудно би се справил.

# 971
Cosori ли е марката? Инфлуенсърките, които следя, в такива готвят 🙄
Аз не се повлиях от тях, а от четенето тук. Писах през лятото, но взех от черния петък на Cosori dual blaze twin fry. И по повод последната дискусия искам да кажа, че наистина има огромно значение мощността и вероятна марката. Близо 5 г. ползвах тип фурна на Starlight и съм впечатлена какво всъщност може да прави хубав фраер. Точно пилешко вчера пекох. Едно, че става по-бързо всичко и заради по-голямата кошница, но и мощността, запичането и от долу. Както се казва, родих се! Та искам да благодаря тук за препоръките, много съм доволна!

# 972
Кой е ,,джамчо"?🙄 Нещо не можах да схвана 😁

# 973
Кой е ,,джамчо"?🙄 Нещо не можах да схвана 😁
Instant pot. Аз съм доволна от него, преди това имах Филипс, но едно, че беше по- малък, друго, че
много ме дразнеше кошницата.

# 974
Подкрепям горният коментар

Общи условия

Активация на акаунт