Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 83

• 36 149
  • 778
  •   1
Отговори
# 165
Драго,със здраве да си го ползвате!Твоето зелено е по-различно от моето зелено.И аз го очаквам догодина😄

# 166
  • Street of Dreams
Понеже се допитах до вас да ви споделя, че след много умуване поръчах канапето. Догодина живот и здраве ще споделя резултата от ремонта.

Радвам се, че избра зеленият!

# 167
  • София
Това не е ли тюркоаз?

# 168
От зелените цветове е. Тюркоазът има синьо в него, този е по-скоро  е есмералдово зелен

# 169
  • София
Ясно, аз доста син го виждам, за това питах.

# 170
72 вата ще е като кандило. Освен ако не е 8*72 вата ...
72 вата са примерно 6-7 лед крушки Е27 по 800-1000 lm., което са си бая кандила😆
А 8 по72 вата да харчи една ламБа за 20кв спалня е изключително прахосничество, ако въобще има такова чудо.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 23:33 от Чи лу

# 171
Просветих се вече и аз.То не е едно и две😄

# 172
  • София
Не знам има ли такава специална тема, за това ще питам тук....
Та разгледам си съдове за хранене... Харесвам тук там по нещо, съвсем различни стилове... Лутам се между бял сервиз, ярки шарени, керамични.... 🤷‍♀️ 😂 😂 😂 Обаче нищо не смея да купя без да видя на живо.. Накрая мъжът ми съветва да си взема един бял основен, семпъл бял сет и после да си купувам единични чинии кеф ми такава, кеф ми онакава, за настроенията ми...
Та.... Има ли в София магазини с голям избор чинии(гледам среден клас някакъв, не мв привлича да дам 500лв за 18чинии) .. Ма поне да ги видя на живо... Повечето сайтове май са само онлайн или извън софия.
Другият ми въпрос за бели съм си харесала в некст и в икеа някакви на картинка... Как са като качество, там предимно ме интересува да не се надраскват. Ако някой има опит поне с тях...
Хич не ми е бърза работа по принцип, обаче усещам, че все повече се омотавам, влюбвам се в нещо, поглеждам го след 2дни, вече не ме радва толкова😬🫣

# 173
Аз имам от Икеа, бял основен...за 15 години, в Airbnb апартамент, не се е счупило нищо. Сега си ги занесох в морската къща и ги комбинирам с цветни чинии (според мен добре ми се получава).
Иначе в къщи имаме тежък порцелан и цветни Икеа и какви ли не други. Ползвам си ги всички.
Виж, има хубав порцелан по групите в нета.
Иначе магазини има например, в Ринг мол - красиви, но доста скъпи, по Витошка има - немска марка, даже преди коледа имат намаления и излизат на доста сносна цена,

# 174
Има и един аутлет в София на Цариградско, има 1-2 магазина за посуда.

# 175
Дами имам проблем! Правим ремонт на хола.Поръчах диван и тв шкаф,сглобихме ги и вече са си по местата,НО там където беше
 старата секция,мястото зад горните шкафове стои със старата боя,която беше преди ента години...Преди три години направихме стаята с мазилка..Та..сега се чудя какво да правя стената зад шкафовете..1:100 000 000  да улучим цвета на мазилката,защото нямам никакъв спомен от името..
Идеята ми беше за фасетирани огледала,но ми искат 1200лв.После ми хрумна зелена стена от изкуствени цветя,но мм не ги харесва..После ми хрумна за декоративните панели на черти и мм пак не ги харесва и не знам до колко ще си пасне със интериора,защото ще станат много текстури и графики..Ужас! Дайте някаква идея какво да правя.

# 176
Огледала зад Тв-не.Може да сложите рамка от перваз и вътре да боядисате с друг цвят или мазилка.Ще
потърся снимка.

# 177
Добре,чакам!
Огледалата мислих да са на буквата П,както са самите шкафове.Минават покрай тв,зад телевизора мазилката е направена.Но сумата....Като казах на мм за малко да остана вдовица..😁

# 178
Огледалата ще ви отвличат вниманието и ще
пречат на зрението.Нещо такова, не намерих баш
подходящ пример:

Рамкирайте както ви харесва( има мн видове профили), вътре в рамката боядисайте с друг цвят.

# 179
Идеята ми хареса! Освен да търся такива профили и да си го направим.Да боядисам в бял цвят и ще стои добре..

Общи условия

Активация на акаунт